İçeriğe Yönlendir

Bu Da Bizimki ''silver Bullet''

Cüneyt Işıkkent

Recommended Posts

Cüneyt Işıkkent
:i-ih: nikelaj egzos çıkışı ister bu, gideri var yaniii

biraz para ayarlıyim otto spec. taktırıcam çağlar abi 300tl.ye komple son susturucu

Yorum bağlantısı
Umeyr Sadık Turan
:) nikelaj egzos çıkışı ister bu, gideri var yaniii

bence de yani ordan bir parıltı olmalı

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent
bence de yani ordan bir parıltı olmalı

Oranın ilacı otto Spec. :)

42933985lgg.jpg

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent
80 TL lik uçlardan d aolur

Çağlar abi araba benzinli zevkini alayım diye böyle birşey istiyorum birde ailemde kullanıyor aracı susturucusunu takınca sesini en iyi kesen buymuş fiyat biraz pahalı ama susturucu için mecburen bu ideal bana

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent
Kaplama güzel olmuş Cüneyt..

Bence WRC arka difüzör ve İlteber'in yaptırdığı gibi çift çıkış egzoz yaptır on numara olur derim..sonradan pişman olma..:D

sağol erkan abi ya bu eksoz'un sesi çok güzel çıkıyo videolarını falan izledim ben birazda hevesimi aliyim diye istiyorum eksoz yoksa sadece uç taktırıcaktım o yüzden bi deniyim istiyorum ama bakalım :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Hadi hayırlı olsun. Ama daha net foto çekersen daha iyi olur. Pek birşey anlaşılmıyor resimden.

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent
Hadi hayırlı olsun. Ama daha net foto çekersen daha iyi olur. Pek birşey anlaşılmıyor resimden.

senin sayende abi sağol bi yıkatiyim çekicem makineyle :D

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Bunlarda Yaptırdığım Folyo Kaplamadan Birkaç Tane Detaylı Resim Yıkanmış Haliyle :D

dsc00157kv.jpg

dsc00158a.jpg

dsc00159th.jpg

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Cüneyt Işıkkent

bugün shell'de depoyu fulledim şu bor power olayını deniyim istedim aradım mehmet mercan abiyle görüştüm oda kullandı diye ama onunki yağa katılandanmış hatlar karıştı :p benzin için hiç denemedim ben dedi bende bi deneyeyim dedim haznedar shell'de CYCLO benzin enjektör falan temizleyici aldım içindekinin üstüne döktüm üstünede depoyu fullettim kutunun üstünde yazanlar

*Tek Bir şişe enjektörleri hızlı bir şekilde temizlemeye yeterlidir.

*Güç ve performans kaybını önler.

*Enjektörü hertürlü kir ve katmandan korur temizler

*Yakıt tasarrufunu maksimuma taşır

*dengesiz ivmeyi önler

*bir şişe tüm kalıntıları yok eder :tease3:

Buda resmi..kullanıp bakıcaz artık ne kadar işe yarıyormuş :D

c40v2.jpg

Bu resimde fullettikten sonra ş.içi 9.4/100km olan yakıt sarfiyatımın 555km göstermesi ;)

16092011257.jpg

Yorum bağlantısı
Umeyr Sadık Turan
Oranın ilacı otto Spec. :nazar:

42933985lgg.jpg

bu biraz büyük :nazar: sadece kafa olsada yeterli ya :friends:

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu
Kaplama güzel olmuş Cüneyt..

Bence WRC arka difüzör ve İlteber'in yaptırdığı gibi çift çıkış egzoz yaptır on numara olur derim..sonradan pişman olma..:)

Erkan doğru söylüyor. :good1::nazar:

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent
bu biraz büyük :D sadece kafa olsada yeterli ya :rolleyes:

gittim aldım bi deniyeyim diye bayağı bi büyük oldu gerçekten bide bizim arka tamponlar nerdeyse yere değicek gbi onuda ekleyince bayağı bi alçaldı arka taraf şimdilik askıda bakalım ne zaman gerçekten alıp taktırıcaz :)

Erkan doğru söylüyor. :good1::D

öyle bişe yaptırıcaksamda bayağı bi yardıma ihtiyaç olucak abi sizler tarafından :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Cüneyt Işıkkent

dsc00245gl.jpg

son buluşmada ilk iş olarak bende bir sticker ediniyim dedim ve edindim :lol2:

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar
(düzenlendi)

Senin ilk yapman gereken işi belirledik diye hatırlıyorum. :)

Yağ çubuğunu ve yağın halini göstermiştim değil mi ? Ha bir de hava filtresi var. :)

tarihinde R?fat tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin

Aracın maaşallahı var güle güle kullanın bende st difüzör ve çift çıkış eksozu tavsiye ederim çok yakışıyor sizin aracın stoplarından araştırıyorum bende çok hoş duruyor bende taktırıcam inş.

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent
Senin ilk yapman gereken işi belirledik diye hatırlıyorum. ;)

Yağ çubuğunu ve yağın halini göstermiştim değil mi ? Ha bir de hava filtresi var. ;)

evet abi aklımda hepsi rezil oldum nerden açtım o kaputu :D:) ilteber abinin dediği hava filtresini takıcam direk yağda zaten serviste hallolucak artık :)

Aracın maaşallahı var güle güle kullanın bende st difüzör ve çift çıkış eksozu tavsiye ederim çok yakışıyor sizin aracın stoplarından araştırıyorum bende çok hoş duruyor bende taktırıcam inş.

teşekkürler abi..önce jant diye düşünüyorum ama ona daha var gibi denkleştiremiyorum bir türlü :)

Yorum bağlantısı
Aziz Koçlar

kardes hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan aracımız aynı... hemen bi ST jant ve yay anında bekleme bile :police:

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent
kardes hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan aracımız aynı... hemen bi ST jant ve yay anında bekleme bile :)

teşekkürler.. seninkini takip ediyorum zaten aziz abi seninkine bakıp iç çekiyorum şu jantı bi türlü ayarlayamadım parayı denkleştiremiyorum hiç olmadı direk bu haliyle takıcam yayı değişik olsun diye :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Cüneyt Işıkkent

bu mesajım mehmet,ilteber ve rıfat abilerime gelsin sonunda 2.yıllık bakıma soktum filtreler yağ falan değişti bide en çok tepki toplayan olmassa olmaz durumuna gelen motor temizlendi :nazar::flowers:

dsc00247v.jpg

Bunlarda benden çıkan hava ve polen filtresi :crazy:;)

dsc00249pj.jpg

dsc00250t.jpg

dsc00252g.jpg

bunuda yanlışlıkla makinayı kapamaya çalışırken çektim ama güzel bi çalışma oldu plaka falanda güzel çıkmış:rolleyes:

dsc00251h.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...