Cüneyt Işıkkent 18 Ekim 2011 Yazar Paylaş 18 Ekim 2011 Güzel araç kazasız belasız... teşekürlerr Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 11 Aralık 2011 Yazar Paylaş 11 Aralık 2011 Satılık ilanlarını düşürünce benimde moralimyerine geldi ve bi temizlik operasyonu yapiyim dedim iç dış yıkandı camlara nigrin cam cilası uyguladım koltukların deri kısımlarına sonax'ın deri sütüyle koruma yaptım ve tekrar arabama bayıldım 2 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 13 Aralık 2011 Yazar Paylaş 13 Aralık 2011 tekrar güle güle kullan o zaman =) teşekkürler kuzey abi Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 13 Aralık 2011 Paylaş 13 Aralık 2011 Maşallah.Güzel araç.Kazasız belasız ve cezasız kullanın inşallah... :nazar: Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 13 Aralık 2011 Yazar Paylaş 13 Aralık 2011 Sonunda Yaylarımızı Alıp Çağlar Abide Taktırdık 3,5cm'lik Eibach Pro Kit Düşmesi açısından çok istemiyordum zaten ki bence fazla bile düştü yol tutuş gerçekten çok arttı.. kısacası istediğimi aldım Azda olsa düşücekmiş yaylar tam oturunca 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Aralık 2011 Paylaş 13 Aralık 2011 Yaylanmak Güzeldir Aracın kimyası zaten çok hoş X paket olmasının avantajlarıyla Ledli Stop ve Sunroof görsellik açısından zenginlik katıyor araca Yay ilede bunu pekiştirdin. Amma yetmez eksik daha çok bayağı yol katetmen gerekiyor Aslanım En Önemlisi Jant bu jantlar bu arabaya yakışmıyor Punto'nun Teneke jantının Kapağına benziyor ST Ön -Arka tampon ve Logolar ( Maddiyata ve İsteğe Bağlı ) Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 13 Aralık 2011 Yazar Paylaş 13 Aralık 2011 ilk olarak düşündüğüm hava filtresi yada eksoz var ilteber abi onuda hallettik mi tamamdır Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Aralık 2011 Paylaş 13 Aralık 2011 ilk olarak düşündüğüm hava filtresi yada eksoz var ilteber abi onuda hallettik mi tamamdır Ses var, Görüntü yok yani Yorum bağlantısı
Semih İzgi 14 Aralık 2011 Paylaş 14 Aralık 2011 ilk olarak düşündüğüm hava filtresi yada eksoz var ilteber abi onuda hallettik mi tamamdır İlteber abiye kulak ver Cüneyt.. Maşallah yaylar çok yakıştı. Zaten güzeldi,şimdi tam bir bebek.. Uzunefe stiliyle; mal boncuk aga Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 14 Aralık 2011 Yazar Paylaş 14 Aralık 2011 Ses var, Görüntü yok yani niye öle diyorsun sen şimdi abicim yaa gitmiyor mu yani benim arabam :) İlteber abiye kulak ver Cüneyt.. Maşallah yaylar çok yakıştı. Zaten güzeldi,şimdi tam bir bebek.. Uzunefe stiliyle; mal boncuk aga teşekkürlerr..can abim hediye eder diye bekliyorum :) Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 14 Aralık 2011 Yazar Paylaş 14 Aralık 2011 teşekkürler erkan abi sonunda alabildik Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Aralık 2011 Paylaş 14 Aralık 2011 aha cüneytte gitti virüs kanına girmiş yazık, Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 14 Aralık 2011 Paylaş 14 Aralık 2011 Arabaya araba demem üstünde spor yay olmayınca. Tam yerinde olmuş. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 14 Aralık 2011 Yazar Paylaş 14 Aralık 2011 hayırlı olsun kardeşim, virüs kana karışmış artık çok geç, yapacak birşey yok teşekkürler mustafa abi süha ilteber can abilerim sağolsun :) aha cüneytte gitti virüs kanına girmiş yazık, :) Arabaya araba demem üstünde spor yay olmayınca. Tam yerinde olmuş. Güle güle kullanın. teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 14 Aralık 2011 Paylaş 14 Aralık 2011 kazasız belasız günlerde kullanın.. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 14 Aralık 2011 Yazar Paylaş 14 Aralık 2011 kazasız belasız günlerde kullanın.. çok teşekkürler Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 14 Aralık 2011 Paylaş 14 Aralık 2011 teşekkürler mustafa abi süha ilteber can abilerim sağolsun :) Her türlü Virüsü itina ile Enjekte ederiz Ama iyi huylu virüs bunlar zarar gelmez Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 21 Aralık 2011 Yazar Paylaş 21 Aralık 2011 Sonunda hava filtremizide taktık Simota Mantar Açık filtre ilteber ve süha abi sesi seni tatmin eder demişlerdi gerçektende 3 gündür büyük keyifle kullanıyorum özellikle yüksek devirlerde inanılmaz güzel ses veriyor Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 21 Aralık 2011 Paylaş 21 Aralık 2011 Cıkss olmamış. Ses var görüntü yok. :nazar: Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 21 Aralık 2011 Paylaş 21 Aralık 2011 Hayırlı olsun iyi günlerde kullan kardeşim. Cuma günü dinleriz artık sesini bol bol Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 21 Aralık 2011 Yazar Paylaş 21 Aralık 2011 Cıkss olmamış. Ses var görüntü yok. :nazar: görüntü için elden birşey gelmiyor ersel abi bi turbom olsaydı iyiydi Hayırlı olsun iyi günlerde kullan kardeşim. Cuma günü dinleriz artık sesini bol bol teşekkürler süha abi..cuma günü zafer turlarını 1.vites'te atıcam :D Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 21 Aralık 2011 Paylaş 21 Aralık 2011 Cüneyt Kardeşim Hayırlı uğurlu olsun, Zaten sen Performans olarak değilde ses olarak beni tatmin etsin yeter diyordun. Memnunsan eğer sorun yok... Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 21 Aralık 2011 Yazar Paylaş 21 Aralık 2011 Cüneyt Kardeşim Hayırlı uğurlu olsun, Zaten sen Performans olarak değilde ses olarak beni tatmin etsin yeter diyordun. Memnunsan eğer sorun yok... ses olarak memnunum ileteber abi sıkıntı yokda can abi moralimi bozuo Bu olay Böyle olaydı Şahinciler Performans Alırdı Cüneyt Yine Acele ile Yapılmış bir hata ,Boşa Harcanmış bir Para ve Çin malı filtre Olarak görüyorum ÇİN malı filtre Takacak kadar arabanı sevmiyormusun . can abi performans almam için yakıt sarfiyatını artırmam lazım şuan zaten 45 50kuruşla geziyorum nası yapıcam o işi kaldı ki turbo falanda yok kimle konuşsak 5 6 beygir alırsın çiple falan diyorlar Yorum bağlantısı
Recommended Posts