Eray Sireli 28 Nisan 2011 Paylaş 28 Nisan 2011 Araç satışa ne zaman sunuldu bilmiyorum ama yeni gördüm, canlısını inceledim. Kia aştı kendini, armasını söküp farklı bir markayla piyasaya girse eminim çok tutar. YENİ CERATO KOUP (6 Vites) Düz Vites 1.6 Benzinli 126 ps 43.700 TL YENİ CERATO KOUP (6 Vites) Otomatik Vites 1.6 Benzinli 126 ps 47.100 TL En güzeli otomatik vites dışında bu özelliklerin hepsi standart, wv gibi boş arabalara dünya bir para istemiyor. DIŞ 17" alaşım jantlar Gövde rengi tampon Gövde rengi, elektrik kontrollü, ısıtmalı ve led tipi sinyalli yan aynalar Krom kaplama kapı kolları GÜVENLİK Aktif gergili ve yükseklik ayarlı ön emniyet kemerleri Aktif ön kafalıklar EBD destekli ABS fren sistemi ESC (Elektronik stabilite programı) Hıza duyarlı, darbe anında otomatik açılan merkezi kilit Kapı içi çelik koruma barları Motor kilitleme sistemi (immobilizer) Kapı içi çelik koruma barları Motor kilitleme sistemi (Immobilizer) Sürücü hava yastığı TCS (Çekiş kontrol sistemi) Yan ve perde hava yastıkları Yolcu hava yastığı KONFOR 60/40 oranında katlanabilir arka koltuklar Alüminyum kaplama pedallar Arka park sensörü Ayarlanabilir ön ve arka koltuk başlıkları Aynalı, aydınlatmalı sürücü ve yolcu güneşlikleri Bagaj içi aydınlatma Çocuk koltuğu bağlantı noktaları Deluxe ön konsol Deri direksiyon simidi ve vites topuzu Direksiyondan kumandalı radyo, CD&MP3 çalar Direksiyondan kumandalı tiptronik vites Elektrikli ön camlar Elektrokromik iç dikiz aynası Far yükseklik ayarı Harita okuma lambası ve gözlük saklama kabı Işığa duyarlı otomatik farlar İçeriden açılabilen bagaj kapağı İçeriden açılabilen yakıt depo kapağı Krom kaplama iç kapı kolları Muhafaza kutulu ön kol dayama Ön konsolda güç kaynağı Ön konsolda bardaklıklar Sunroof Supervision gösterge paneli Tam otomatik klima Tweeter hoparlörler USB & AUX & Ipod girişi Uzaktan kumandalı merkezi kilit Yol bilgisayarı Yükseklik ve derinlik ayarlı, hıza duyarlı elektrik takviyeli direksiyon Resimler modifiyeli değil fabrika çıkışı böyle Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 28 Nisan 2011 Paylaş 28 Nisan 2011 Ön taraf Civic arka taraf Accort'tan nasiplenmiş gibi geldi bana ama yinede hoş ve güzel.Rio'da mükemmel olmuş,Cerato'da. Yorum bağlantısı
Ömer Kurt 28 Nisan 2011 Paylaş 28 Nisan 2011 Kia'nın bu modeli görünüş olarak bence harika. Yakından inceleme imk Yorum bağlantısı
Eray Sireli 28 Nisan 2011 Yazar Paylaş 28 Nisan 2011 (düzenlendi) Kia'nın bu modeli görünüş olarak bence harika. Yakından inceleme imk 28 Nisan 2011 tarihinde Eray Sireli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ömer Kurt 28 Nisan 2011 Paylaş 28 Nisan 2011 kırmızı olsun 5 lira fazla olsun tamam abi sinirlenme kırmızı olsun Yorum bağlantısı
Eray Sireli 28 Nisan 2011 Yazar Paylaş 28 Nisan 2011 Ön taraf Civic arka taraf Accort'tan nasiplenmiş gibi geldi bana ama yinede hoş ve güzel.Rio'da mükemmel olmuş,Cerato'da. Kesinlikle öyle değil, artık kia nın kendi karakteri var, mesela yeni optima/magentis ile kıyaslayın bu arabayı. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 28 Nisan 2011 Paylaş 28 Nisan 2011 kia aştı kendini harika arabalar yapıyor.. Yorum bağlantısı
Eray Sireli 28 Nisan 2011 Yazar Paylaş 28 Nisan 2011 (düzenlendi) 25 yıldır VW ye yön veren Peter Schreyer'in KİA ya geçtiği nasıl da belli. VW çok sıradanlaştı. Özellikle Murat Günak'ı da gönderdiklerinden sonra... VW aldım, üstelik farklı markaların üst segmenti kadar para verdim ama donanımdan yoksunum, üstelik yaptığı makyajlarla arabalarını daha da cılızlaştırıyor kırmızıııı 28 Nisan 2011 tarihinde Eray Sireli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Ada 28 Nisan 2011 Paylaş 28 Nisan 2011 Can arkaya biri otursun yada oturmasın bu çok şekil bir araba.. Focus S'le kıyaslanmaz bence Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 28 Nisan 2011 Paylaş 28 Nisan 2011 Kia başarılı bir çizgi yakaladı. VW ise gün geçtikçe kan kaybediyor. bu okadar belli ki jetta ile passat'ı ayırmak çok zorlaştı.Golf efsanesi bitti.ve tüm binek ve ticariler aynı ön fara sahipler neredeyse Yorum bağlantısı
Eray Sireli 28 Nisan 2011 Yazar Paylaş 28 Nisan 2011 Hee Kia Aştı kendini Arkadaş aldı 49.00 tl verdi gırtlağa kadar dolu her aksesuarı Koymuşlar ama arka koltuğa birinin oturacağını düşünmeden yapmışlar Yine Anladımki Focus S ler Gerçekten tek kapı olarak 2 oda 1 salon bu arac focusun yanında 1+1 den bile küçük Haklısın peki arkadaşın yeni focusun tek kapılısını alacak olsa ona kaç para verecekti? Focusa lafım yok benim derdim 65bin lira verip 1.4 benzinli motor yeni kasa passat almak için eylüle kadar bekleyen arkadaşlara Yorum bağlantısı
Fatih Ada 28 Nisan 2011 Paylaş 28 Nisan 2011 Focus S te ST body kiti ile afedersin ama dönüp 30 defa baktırıyor ağa şimdi eğri oturup doğru konuşalım Ben adamlara tek kapı focus S aldıracağım zaman tek kapı araç işte şöyle böyle dendi demekki arka taraf kullanılabilir olmalı Yada tek kapı alıcaksan arkaya kimse oturmicaksa SLK binerim arkadaş 2003 model en azından Mekandan çıkarken araç neydi dediklerinde SLK dostum beyfendi sizinki Şey kia cerato ama ama tek kapı cerato ahhaha bence yanlış düşünüyorsun.. coupe alan adam illa arkayı kullanacak diye bişey yok.. o zamanda söylemiştim.. spor araba alıyosan içine doluşmanın anlamıda yok.. hızıyla değil yıldızıyla giden bir arabayı hangisiyle kıyasladın şimdi kia ilemi ford ile mi? gerçi hangisiyle kıyasladığında fark etmez,yanlış kıyas neticede ayrıca çok yakışıklı bi araba yapmışlar.. sen focus s e modifiye ile baktırabilirsin ama bu araba doğal hali ilede yeter.. not:erkan sen ne gülüyosun senin araban klasman dışı, git kaputunu tak önce :) Yorum bağlantısı
Eray Sireli 28 Nisan 2011 Yazar Paylaş 28 Nisan 2011 Vallaha 0 almıcaktı focus Alıcak olsaydı haa bunu alacağıma zaten orjinal focus ST 35.000 ile 45.000 e var satılık alır binerdim tamam işte kia sayesinde sıfır araba sahibi olmuş, forda güç mü yeter Yorum bağlantısı
Fatih Ada 28 Nisan 2011 Paylaş 28 Nisan 2011 Zaten Bizim milletimiz otomobilden anlamadığı için satılıyor bu araçlar ağa Afedersin ama benim 49.000 tl sıfır araç alma gibi bir lüksüm olsa gider BOCANEGRA ya binerdim'ki Eskiden durumum müsaitti ve CUPRA'R a biniyordum herkes parmakla gösteriyordu Bu adam bu işin erbabı diye kimse kusura bakmasın ama doğruya doğru gidip 50.000 tl vericem ee Can araba neydi senin yaa BOCANEGRA hmm imiş Fatih senin araç ne Kia cerato ama koup hee hee anladım anladım Can yaa bir ara turluyalım senin makina ile die bir muhabbet dönücek ve 50.000 tl bir anda yerle bir olucak işte ayrıldığımız nokta burası: ben arabaya birileri bana baksın yada fatih şu arabaya biniyor desin diye binmem,benim hoşuma gidiyorsa binerim,kiaymış,seatmış fark etmez Cumartesi özelden atarım kaputlu halini.. kaput ne durumda bu arada cumartesi tamamlanmış olacak mı komple? arabayı aldın çoluğu çocuğu unuttun tuningcilerden çıkıp gezdirmemişindirde allah bilir Yorum bağlantısı
Fatih Ada 28 Nisan 2011 Paylaş 28 Nisan 2011 valla iyiymiş dikkat et senin st bi kaç seneye yürür gider kendi kendine Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 piyasadaki çoğu araçtan daha kaliteli olduğu söylenebilir. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 Araç bir insanın iç dünyası + dış dünyasını ve yaşam standartını simgeler nerden biliyorum Fatih çünkü bu bir araştırma konusuydu okumuştum , hatta ve Çalıştığım şirkette bile buna benzer bir mantık yürüyor Genel müd A6 Biniyor vs birçok müd Passat'a ve Yönetici Takım liderleri saha yöneticileri ve Kordinatör(Ben) Jetta'ya ,Baş teknisyen ve denetmenler 4x4 Çift kabin Kamyonete ,Memurlar İse Clio ya.Sorduğumuzda neden daha ekonomik araçlar varken Lüks araçlar hatta Exclusive donanımlı araçlar geliyor sonra bakım maliyetlerini kısmen azalt diyorsunuz dediğimizde Bizi temsil ediyorsunuz Tüm firmalara giderken aracınız Bizim Kalitemizi sizlerde dürüstlüğümüzü simgeliyorsunuz bunların hepsi birleştiğinde Yönetim ve İdari Ekibimizin profesyönelliğini ve ciddiyetini simgeliyor diyorlar . Bu arada ilk işe girdiğimde bende 2007 Passat exclusive vardı araç yenilemede Jetta'ya düştüm haha Passat şehir içinde zorluyor daha küçük araç lazım diyip Jetta talep ettim . dediğin şey çok başka bir konu.. şirketlerin üst yönetime A6 veriyor olması (gmy lerin A4 e biniyor olması) piyasaya güven aşılamak ve o kişinin bulunduğu kurumsal statüsüne vurgu yapmak içindir. Bizim şirketin CEO su A8 Long'a biniyor neden? çünkü Genel müdüre A6 veriyorsan o adama daha üstünü vermek zorundasın.. Bunlar kurumsal imaj ve güven telkini ile alakalı konular,ne seninle ne benimle nede günlük hayatımızla ilgisi yok..(senide kattım burada çünkü jetta ile gazlamaya gitmiyorsun) ayrıca ben "aa fatihin bindiği araba şu kadar" diye saygı gösterilecek saygıyı istemiyorum,böyle bir saygı param içindir kişiliğim karakterim için değil.. sana o an saygı gösteren adam arkandan kimbilir neler giydirir ayrıca bunun özgüven eksikliği olduğunuda düşünürüm (bunu senin için söylemiyorum).. hani şey gibi barda otururken masaya telefon ve sigara paketi ile mercedes anahtarı bırakmak gibi de düşünebilirsin.. kişiyi sonuca götürebilir ama benim tarzım değil Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 44.000 tl POLO GTİ var ,47.000 tl İbiza Cupra Var ,49.000 tl BOCANEGRA var 2.0 TFSİ FR seat leon var 53.200 tl ye BOCANEGRA yı görünce aklıma Boca Juniors ve Eti Negro geliyor Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 BOCANEGRA yı görünce aklıma Boca Juniors ve Eti Negro geliyor Abi Boca Juniors dedin benim de aklıma bir şey geldi, okulda basketbol takımı kurmuşlar adı; Ota Boca Juniors Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 Kia' nın bir çok yeni modeli Red Dot tasarım ödülü aldı. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 ahahaha biz getirmedik hafız sen o noktalara değindin Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 ne araba ne para nede manita çokta umrumda bu dünya duysun alem böyle aşkı bu alemde kral çarşı Yorum bağlantısı
Fatih Ada 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 (düzenlendi) ne araba ne para nede manita çokta umrumda bu dünya duysun alem böyle aşkı bu alemde kral çarşı 4 4lük takım dicem olmıycak bence en prestijli araba trafik ekip otosudur her kavşakta her ışıkta, emniyet şeridinde döner döner bi daha bakarım gözüm hep onu arar şaka şaka kural ihlalim yoktur 29 Nisan 2011 tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 Bende çok beğendim, gerçekten süper olmuş (Bizim focuslardan da daha alt seviyede olacağını düşünmüyorum...) Yorum bağlantısı
Recommended Posts