Korhan Orkun 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 İnsanların önyargısını yıkmak çok zor. Hyundai, kia, tata gibi markalar güzelde olsalar öyle de olsalarböyle de "uçan teneke" imajlarından kurtulmak için daha çok sabretmeleri gerekecek. Bu arabada yamuk bence:) Yorum bağlantısı
Erman Kızılyel 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 gerçekten çok hoş duruyor. albenisi fazla olan bir arac. birde dizel olsa harika olurdu. Yorum bağlantısı
Onur Demir 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 Araç güzel, tamam estetik falan fişman. Ama bu paralara gerçekten bocanegra alırdım Bende. Nedenlerine gelince; donanım olarak kiadan eksiği yok, doğuştan dış görünüş mükemmel, hızlı ve hatta önü açık bir motor+turboya sahip, 2.eli kuvvetli vs. Arka koltuk sorunum yoksa da 1çift shunk2 cat back li, injen cai li Honda S2K alırım vtec aça aça gezerim Abi Boca Juniors dedin benim de aklıma bir şey geldi, okulda basketbol takımı kurmuşlar adı; Ota Boca Juniors Okulda Bende streetball turnuvası için takım kurmuştum, werder veremem di adı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 Hyundai 200.000TL ye satmayı başardı Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 Bizim şirket ortaklarından birinin makam arabası 88 model Audi 80,Nasreddin hoca misali biri ye kürküm ye diğerininde hakir görme içinde ne olduğunu bilemezsin şekli.Konu dışı lise de bizim de hal saha takımız vardı ismi 6en yenilmez di(rakamı ingilizce okuyun) Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 Beklemediğim adamlardan beklemediğim sözler okudum,çok üzüldüm. Bana, bindiğim araca göre muamele edecek adam,benden uzak Allah'a yakın olsun. Yolu açık,başı göğ olsun. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 Biraz daha geniş olmalıydı bu araç. O zaman 10 numara olurmuş. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 Ya Allah Aşkına Can bırakın Kendi yağınızda Kavrulun arkadaşlar her yazdığıma cevap vermek zorunda değilsiniz ben Lafı ortaya korum alan alır derlerya ben söledim arkadaş ben almam alan adamda Hata eder Ben F1 den memnunum Sen rs inden yolumuza bakalım ,burası FORUM istediğim yorumuda yaparım benim için aracın markası modeli saygınlık demektir + Manitacılığı sen ve Fatih eklediniz ben mekana gitme örneği verdim kafaya çekerler dedim Arkadaşlarımda binmek turlamak ister dedim ve ben herzaman Mekana TAKSİ ile giderim çünkü Hayvan gibi içerim en kıral içen adamı karşıma koyun Bu adamı karşımdan alın der Ben 2 x70 lik absolut içer cilasıda 3 de tekila shot Patlatır kalkarım Taksiye binerim evime giderim Barda düşücek manita bana gelmez zaten Ne kıymete bindirdiniz arabayı yaa vallaha görende gerçekten bir araba hakkında konuşuyoruz sanar . kuru iftira Örnek veririm Ben Örneklendirmeyi ve açıklamayı severim arkadaşım forum istediğin gibi sen cevap veriyorsan bende paşalar gibi yazarım Örneklendire örneklendire Öyle mesajlar yazıorsunuzki kendinizi kaybetmişce yok manitacılık yok zart zurt güzel Türkiyemin %80 spor arabaya manitacılıktan biniyor dostum Ankarada görmüyor olabilirsin ama İstanbulda alasını görüyoruz ,benim yazılarımdan siz benim yaptığımı çıkardınız bende size Kendimi anlatıyorum haa sen bu mesajdan sonra beni anlayacak biri olmadığınıda ben anladım .Ankaraya misafir olarak geldim içim neyse dışımda oo konuşmalarımı tavırlarımı biliyorsun bunu senin söylemen saçmalık . bebek sahilini bu konuda tek geçerim Yorum bağlantısı
Fatih Ada 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=...74&comments Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 Cupra alma, sonra konserveciler sarıyor etrafını Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 CAN'larım benim ikinizede iyi tanıdığıma inanıyorum.buradaki tartışmaşmanız beni hayretler içersinde bıraktı.herkesin baktığı bir pencere var kendi dünyasına yaşam tarzına göre buradaki tartışılan konu sadece kişilikle alakalı olan birşey herkes herkes gibi düşünemez herkes herkes gibi olsaydı dünyada tek bir dil, tek bir ırk, tek bir din ve tek bir coğrafya olurdu. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 Cupra alma, sonra konserveciler sarıyor etrafını sarsa ne olacak yakalayabileceklermi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 Boca da bir tek siyah boyalı tampon farkı kaldı, gel ben 2000e tamponunu siyah yaparım. Yakalamaları değil de, yetişecem diye aynamda bakarken, duvarda asılı kalacaklar üzülürüm, zaten az sayıda ithal edilip sonra , satılmayınca, ithalatı kesilmiş nadide modeller bunlar... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 Sorduğumuzda neden daha ekonomik araçlar varken Lüks araçlar hatta Exclusive donanımlı araçlar geliyor sonra bakım maliyetlerini kısmen azalt diyorsunuz dediğimizde Bizi temsil ediyorsunuz Tüm firmalara giderken aracınız Bizim Kalitemizi sizlerde dürüstlüğümüzü simgeliyorsunuz bunların hepsi birleştiğinde Yönetim ve İdari Ekibimizin profesyönelliğini ve ciddiyetini simgeliyor diyorlar . Bende istesem daha kaliteli ve gösterişli ticari araç alırım ancak bu seferde müşteriler ; oo bu bizden iyi para kaldırmış ,dur bu sene bakımlara zam yaptırmayayım ,der diye göze batmayan ticari kullanıyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts