Gündüz Can Yılmaz 30 Nisan 2011 Paylaş 30 Nisan 2011 Arkadaşlar merhaba, 2001 Focus 1,6 amb. aracım var yalnız şöyle de bir problemim var. Motor soğukken gelmeyen ancak aracı yaklaşık 1 saat sürdükten sonra bariz duyulan bir ses var. Bu ses ancak düşük devirde gaza bastığımda geliyor. Gaza basmassam ses yok, gaza bastıkça ses de artıyor ama devir 2100'e geldiğinde ses azalıp kayboluyor. Yine sesin geldiği bir zaman aracı sağa çekip test moddan sıcaklığa baktım 89 derece. Hararet sorunum yok ama motorun ısınması böyle bir probleme sebep oluyor. Ateşleme sisteminden olabileceği düşüncesiyle buji, buji kabloları ve bobinler değişti ama ses aynı ses. Ses mekanik bir zırıltı ve aracın altından geliyor gibi. Sadece harekethalinde geldiği için sesin yerini de tam tespit edemiyorum. Ustaya götürdüm ama şans mıdır bilinmez ses gelmedi bir türlü. Neden olabileceğine dair bir tahmininz var mı? Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 30 Nisan 2011 Paylaş 30 Nisan 2011 Egzozlar ve egzoz manifoldu kontrol edildi mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Nisan 2011 Paylaş 30 Nisan 2011 Debriyaja basınca değişiyor mu ses ? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Nisan 2011 Paylaş 30 Nisan 2011 Metal zırlaması ise egosz sistemi, manifolt çatlak olabilir, susturucuların birinde sorun oalbilir, spral dağılöış olabilir. Isınınca olamsıda bir ihtimal genleşmeden diyorum Yorum bağlantısı
Gündüz Can Yılmaz 30 Nisan 2011 Yazar Paylaş 30 Nisan 2011 Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Egsoz da manifold da kontrol edilmedi, evet metal zırlaması gibi geliyor ses. Debriyaja basınca veya gazdan ayağımı çekince zaten direk kesiliyor yani araç zorlanınca geliyor ve yüklü ise veya yokuş çıkıyorsam daha çok duyuluyor ses. @can bey vakit değil de biraz nakit sıkıntım var hafta içi veya önümüzdeki hafta sonu baktırayım diyorum, buraya veya öm olarak yerinizi yazabilir misiniz Yorum bağlantısı
Gündüz Can Yılmaz 30 Nisan 2011 Yazar Paylaş 30 Nisan 2011 Çok teşekkür ederim, kaydettim numaranızı kısa zamanda görüşürüz umarım Yorum bağlantısı
Sedat Çakmakçı 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 Herkese slm. aynı sorun benim arabamda da mevcut. ben askeri personelim ve şuanda kıbrısta görev yapıyorum. Burda haftasonu sanayide bi ustaya gösterdim bana şanzımandan geldiğini söyledi sesin. ama doğrusu pek güvenemedim. burda doğru düzgün usta da yok. İnternette araştırırken bu konu dikkatimi çekti. 'Gündüz Can Yılmaz' hocam rica etsem siz bu sorunun neyden kaynaklandığını tespit edebildiyseniz yardımcı olabilirmisiniz? Tarif ettiğiniz sorun benim aracımda da olan sorunla birebir aynı çünkü. teşekkürler. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 Herkese slm. aynı sorun benim arabamda da mevcut. ben askeri personelim ve şuanda kıbrısta görev yapıyorum. Burda haftasonu sanayide bi ustaya gösterdim bana şanzımandan geldiğini söyledi sesin. ama doğrusu pek güvenemedim. burda doğru düzgün usta da yok. İnternette araştırırken bu konu dikkatimi çekti. 'Gündüz Can Yılmaz' hocam rica etsem siz bu sorunun neyden kaynaklandığını tespit edebildiyseniz yardımcı olabilirmisiniz? Tarif ettiğiniz sorun benim aracımda da olan sorunla birebir aynı çünkü. teşekkürler. Sedat bey geçenlerde denk geldiğim bir programda kendi otomobil ustalarından kendileri şikayet ediyorlardı bence aracınızı çok zaruri değilse oralarda kurcalatmayın.Kıbrısta askerlik yapmış ve yeni gelmiş biri olarak benim edindiğim izlenim Kıbrısta ketıl bile tamir ettirmem insanları oldukça tembel ve fırsatçı gibi geldi bana. Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen 4 Mayıs 2011 Paylaş 4 Mayıs 2011 Benim aracımda da buna benzer bir problem var. Ford yetkili serviste triger seti ve diğer kayışlar değiştikten sonra gelmeye başladı. 2700-3200 d/dk arasında "tırrr" gibi bir ses, dönen bisiklet jantına plastik bir parça değer de bir ses gelir ya onun gibi. Triger sonrası 15 bin km'den fazla yol oldu halen aynı ses. İlk olduğu zamanlar servise geri götürdüğümde oradaki ustalardan birisi arabaya binip bağırta bağırta biraz sürdü ama sesi o gürültüde duymak mümkün değildi ki zaten verdiğim devir aralıklarında geliyor. Öyle bir ses gelse bile egzost spiralinden olabileceğini söyledi ama doğrusu aklıma yatmadı. Tamamen devir ile alakalı. Debriyaja basınca devir düşüyor ve ses kesiliyor. O sesin geldiği süre içerisinde farklı amaçlarla klima ve direksiyon pompası kayışları 1-2 kez söküldü ama trigere bir müdahale olmadı. Sesi mümkün mertebe duymamaya çalışarak ve biraz yavaş-biraz hızlı giderek o devir aralığında kullanmayıp şimdilik görmezden geliyorum. Yorum bağlantısı
Sedat Çakmakçı 4 Mayıs 2011 Paylaş 4 Mayıs 2011 Sedat bey geçenlerde denk geldiğim bir programda kendi otomobil ustalarından kendileri şikayet ediyorlardı bence aracınızı çok zaruri değilse oralarda kurcalatmayın.Kıbrısta askerlik yapmış ve yeni gelmiş biri olarak benim edindiğim izlenim Kıbrısta ketıl bile tamir ettirmem insanları oldukça tembel ve fırsatçı gibi geldi bana. Çok doğru bir tespit. Bende burdaki ustalara güvenemedeğim için aynı durumu yaşayan arkadaşlardan tavsiye almak istedim. umarım tecrübelerini bizimle paylaşırlar. Sedat bey geçenlerde denk geldiğim bir programda kendi otomobil ustalarından kendileri şikayet ediyorlardı bence aracınızı çok zaruri değilse oralarda kurcalatmayın.Kıbrısta askerlik yapmış ve yeni gelmiş biri olarak benim edindiğim izlenim Kıbrısta ketıl bile tamir ettirmem insanları oldukça tembel ve fırsatçı gibi geldi bana. Yorum bağlantısı
Gündüz Can Yılmaz 4 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2011 Henüz sorunu çözemedim şu ara biraz sıkıntılarım var o yüzden benim de 1 hafta kadar daha bu sese göz yummam gerekiyor. Yalnız bugün egzoz muayenesinde araç ilk sefer de geçmedi, karmon monoksit değeri mi dioksit değeri mi hangisi fazla idi bilemiyorum ama cihazın üstünde araç uygun değil yazısı göründü. İkinci sefer de geçti. Bana tuhaf geldi. Problem çözüme ulaşınca neden olduğunu nasıl düzeldiğini en kadar m Yorum bağlantısı
Gündüz Can Yılmaz 6 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2011 (düzenlendi) Bugün şaşmazda bir arkadaşımın yanındaydım. Hal hatır ettik falan derken bi kaç ustaya gösterdik. Büyük ihtimalle şanzıman kutusundan dediler ufak ihtimallerde spiral ve sekte dediler. Egsoz spirali değiştirildi, manifoltda ufak bir çatlak kaynatıldı ses gitmedi. can beye ulaştım saolsun hemen ilgilendi ve engin ustanın yerini tarif etti. engin ustanın yanına giderken farkettim ki spiral değişimden sonra ses arttı ve çekiş düştü. 1500-2100 arasında motora yüklenince gelen ses artık 3500 devire kadar gelir olmuştu. spirali değiştiren ustaya döndüm hemen, hiç alakası yok dedi, alt tarafı boru dedi falan sonra arkadaşım ve ben ısrarla eski spriali taktırmak istedik. Kabul etti ama sonra kaynaklık alan yok diye manifold çıkartıldı. Eski spiral tekrar kaynatıldı. eski spiral takılınca ses tekrar düşük devirlerde çıkmaya başladı. Tüm günümü yiyen bu işler saat 7 gibi bittiğinden engin ustaya tekrar dönemedim, sorunum da 80 sprial kaynak, söküm, orjianlini geri takma, 20 manifold sökme takma olmak üzere 100 tl harcamama rağmen çözülmedi. Sekte kontrolü için 50 tl, vites kutusu için ise minimum 300 tl istediler. Tabi garanti veremedikleri için hiç yanaşmadım. mehmet özyürek ustanın benzeri bir konuda önerdiği kelepçe yöntemini de denettirdim ama net bi çözüm olmadı. Şimdi çok fazla rahatsız etmeyen, düşük devirde motora yüklenince veya yokuşta iken geliyor ama biraz daha azaldı diyebilirim. egsoz lastikleri iyice laçkalatığı için en uçtaki lastiği de 10 liraya yeniledim. Sırf şu ses için benzin döküp yakasım geldi arabayı. Ses gıcık bi ses, rölantide falan ses gelmediği için tespiti de zor. Ya yaptırmayıni ya da çözüm için garanti isteyin yoksa belki burdan belki şurdan diye çok para yatırılacak bir ses. Hafta içi muayene yaptıracam, sonra bir de engin ustanın hatta mümkün olursa can hocamın görüşlerini alacam. Onlar da net bir fikire varamazsa, ben bu sese alışacam 6 Mayıs 2011 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gündüz Can Yılmaz 7 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2011 Buldunuz buldunuz, bulamazsanız kalacak o ses Aslında ben hala spiralden olabileceğini düşünüyorum veya yine egzoz sisteminde. spiral değişince olan aksaklıkları buna bağladım. Diğer sorunlar benim pek kafama yatmadı ama izlerin de fikrini almak isterim. Motor sente atlıyorsa bunu ilk kalkışlarda veya hızlanmalarda ya da yüksek hızlarda hissetmem gerekmez mi? Ben hiç birinde problem yaşamadım. denemek için çevre yolunda gece baktım 180-190 gidiyo 200 deyince zorlamanın alemi yok dedim. kalkarken hafif bi titreme oluyor ama benden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Şanzıman kutusunda ise, ısınma ile ne kadar alakalı olabilir ki? avans sesini falan hiç bilmiyorum ama sesi dinleyen ustaların hiç biri öyle bir yorumda bulunmadı. manifoldun sökümünü takımını yapan servis de çıkmadan sesi dinledi, nedeni hakkında yorum yapamadı ama sesin geldiği tarafta tedirgin olmama sebep verecek birşeyin olmadığını, erteleyebileceğimi söyledi. Ha bir de sağ ön aks te bir bilye vardı, acaba o sebep olur mu diye baktılar ama sıkıntı yoktu. Yorum bağlantısı
Sedat Çakmakçı 7 Mayıs 2011 Paylaş 7 Mayıs 2011 slm hocam. geçmiş olsun öncelikle. yazdıklarınızı takip ediyorum. bende geçen yıl arabayı aldığımda aynı ses vardı. spirali değiştirmiştim ama ses geçmemişti. çokta sorun yapmamıştım o zamanlar. ama benide iyice rahatsız etmeye başladı bu ses. banada sesin şanzımandan geldiğini söylemişti kıbrısta gösterdiğim usta ama pek mantıklı gelmedi. ilk çalıştırmadan itibaren yaklaşık olarak 1 saate kadar bi sorun yok ama ondan sonra hırıltı başlıyor. arabadan soğudum iyice valla. bu sesin sebebi bulunur inşaallah. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs 2011 Paylaş 7 Mayıs 2011 V kayışını sökerek teste çıkın, kısa süreliğine tabii, hiç değilse o aksamı eleyin, bence bu ses için eleme yöntemi kullanılmalı, kaynağı bulmak değil, daha az yıpratıcı ve ucuz olur. Yorum bağlantısı
Gündüz Can Yılmaz 8 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2011 Sedat bey aynı şekilde yaşıyorum inanın. Motor ısınır ısınmaz başlamıyor problemim. 1 saat kadar ses çok düşük, sonrasında belirginleşiyor. Çağlar hocam ustanın yanına gittiğimde söyleyeceğim önceliklerden olacak Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 8 Mayıs 2011 Paylaş 8 Mayıs 2011 tıngırtı,içinde sanki vida düşmüşte içinde ses yapıyor,kronik sorun galiba. Araç ilk çalışmada yok,ısındıkça seste bariz çoğalıyor. bende rölantide ses yok,gaza basarkende zırıltı yok,gazdan ayağımı çekince başlıyor tırıltı-zırıltı ...herneyse. Manifolttan komple egsoz ucuna kadar kontrol gerekiyormuş,büyük ihtimallede spiralden. Baştan uyuz oluyordum,şimdi alıştım herhalde. Yorum bağlantısı
Sedat Çakmakçı 8 Mayıs 2011 Paylaş 8 Mayıs 2011 tıngırtı,içinde sanki vida düşmüşte içinde ses yapıyor,kronik sorun galiba.Araç ilk çalışmada yok,ısındıkça seste bariz çoğalıyor. bende rölantide ses yok,gaza basarkende zırıltı yok,gazdan ayağımı çekince başlıyor tırıltı-zırıltı ...herneyse. Manifolttan komple egsoz ucuna kadar kontrol gerekiyormuş,büyük ihtimallede spiralden. Baştan uyuz oluyordum,şimdi alıştım herhalde. hocam ben değiştirdim spirali ama faydası olmadı bence başka bir parçadan yapıyor bu sesi Yorum bağlantısı
Rıdvan Bakkal 8 Mayıs 2011 Paylaş 8 Mayıs 2011 V kayışını sökerek teste çıkın, kısa süreliğine tabii, hiç değilse o aksamı eleyin, bence bu ses için eleme yöntemi kullanılmalı, kaynağı bulmak değil, daha az yıpratıcı ve ucuz olur. Devirdaimi V kayışı çeviriyor, araç hararet yapabilir. Yorum bağlantısı
Sedat Can 8 Mayıs 2011 Paylaş 8 Mayıs 2011 V kayışını sökerek teste çıkın, kısa süreliğine tabii, hiç değilse o aksamı eleyin, bence bu ses için eleme yöntemi kullanılmalı, kaynağı bulmak değil, daha az yıpratıcı ve ucuz olur. Çağlar abi, ses motor sıcakken geliyormuş. Motor sıcakken V kayışı söküp deneme yapmak hararet yapıp conta yakmasın araç. Yorum bağlantısı
Gündüz Can Yılmaz 8 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2011 (düzenlendi) Tek conta yaksın ya, nesi var derim conta yaktı derler Bu acaba arabanın kendi sesi mi diye merak eder oldum. need for speed 2 vardı bilgisayarda fi tarihinden kalmış, açtım baktım benzer bir tırıltı var focusta. Modifiye edince gidiyo Bir de manifoldu takan servis katalizörden bir tıkırtı geldiğini, içinin boşaltılmış olabileceğini veya boşaltılmamışsa da sesin oradan gelebileceğini söyledi. Muayeneyeden geçmezse mecbur o da kontrol edilmiş olacak @cemal hocam vallahi sizinkiyle birebir tutuyor. 1. viteste yok, 2. viteste başlıyor ve araba sürmeyi tam bilmiyordum, iyice unuttum. Kardeşim pek takmıyor bu sese, geceleri acemilik atmaya çalışıyor geziyoruz ankarayı, benzinde onda 280-300 yakarken ben sesi duymayım diye gezdiğimden tabi şehir içi de olması etken 380-410 yakıyor. Böyle bi fark nasıl olur LPG taktırdım da en azından işin bu yönü artık kafamı kurcalamıyor 8 Mayıs 2011 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gündüz Can Yılmaz 22 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2011 Konuyu hortlatmak gibi olacak ama cevap bekleyenler için bir bilgilendirme yazayım. Can hocamın tavsiyesi üzerine, yıldırım oto(engin usta) ya aracı gösterdim. Hava yağmurlu olduğundan sanırım ses fazla gelmiyordu (ki bu sesin egzozdan geldiğine bana kalırsa bir işarettir). Usta sesi dinledi, titreşimden kaynaklı bir sese benziyor. Büyük ihtimalle egzozda çıkacak, çözeriz dedi. Pek müsait değildi o yüzden hafta içine erteledik işi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts