İçeriğe Yönlendir

Sinyal Kolu

Ahmet Aydınlar

Recommended Posts

Ahmet Aydınlar

arkadaşlar sizde sinyal kolu mesala sağa bstığınızda ve sağa döndüğünüzde otomatik olarak atıyormu

bide triger değişim km leri nedir acaba

sağolun..

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
arkadaşlar sizde sinyal kolu mesala sağa bstığınızda ve sağa döndüğünüzde otomatik olarak atıyormu

bide triger değişim km leri nedir acaba

sağolun..

Triger her 90.000km veya 5 yılda bir değişim tavsiyesi vardır hangisi önce gelirse.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
Sağa atıyor mu derken? Direksiyonu topladığınız zaman atıyor mu demek istediniz sanırım.

Hangi tarafa sinyal vermişseniz, o tarafa direksiyonu çevirdiğinizde, tekrar direksiyon terse yani düze döndüğü zaman atar.

Triger her 90.000km veya 5 yılda bir değişim tavsiyesi vardır hangisi önce gelirse.

Aynen durum böyle

Yorum bağlantısı
Ahmet Aydınlar

bende otomatik atmıyor döndükten sonra kendim sinyal kolunu ortaya getiriyorum :unknw:

acaba çözümü nedir maliyetlimidir :D

tecrübe eden arkadaş varsa paylaşırsa sevinrim ..

Yorum bağlantısı
Başar Mert

Sinyal kolunda arıza vardır ahmet bey yoksa normal olan otomatik atması, benim araçtada aynı sorun var şimdilik öyl idare ediyorum

Yorum bağlantısı
Ahmet Aydınlar
Sinyal kolunda arıza vardır ahmet bey yoksa normal olan otomatik atması, benim araçtada aynı sorun var şimdilik öyl idare ediyorum

evet şimdilik çok sorun çıkarmıyor nette baktım 100 tl civarı gibi gidiyot , artık iyce bozulursa bakarım çaresine

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Kadir Kasap

Arkadaşlar,

Bende de sinyal atmama sorunu vardı. Direksiyonun üstündeki parçayı söktüm ne var ne yok diye bakayım dedim. Sİnyal kolunu söktüm. Baktım sinyal kolunun atmasını sağlayan parça yerinde, Sinyali sağa ve sola verdiğimde, atmasını sağlayan parçaya dokunuyorum otomatik atıyor.

Sorun ise direksiyon milinde ki sinyalin atmasını sağlayan küçük kulakçığa dokunan parçanın kırık olması. Buna ne gibi bir çözüm bulabiliriz?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...