Eray Sireli 5 Mayıs 2011 Paylaş 5 Mayıs 2011 İşten çıktım saat akşam 11e geliyor, yüksek seste seyir halindeyim, önümde valinin arabası koruma arabası ilerliyorlar, karşı şeridi boş görünce (şehir içinde) bastım geçtim hepsini :lol2:) Beni trafiğe ihbar etmişler önce 1 polis arabası arkamda sellektör yaptı, durdum arabadan indiğimde 4 farklı polis arabası gelmiş 1 ekip geldi yanıma diğerleri gitti, ufaktan anlattım ciddi bişe yok böyle böyle oldu diye, memur 2 yıldır burada görev yapıyorum diyor hiç anons gelmeyen birimden anons geldi emniyeti havaya kaldırdın diyor önce biyerleri aramak istedi, ceza yazmak istemedi ama aradığı kişiye ulaşamayınca yapacak birşey yok deyip tehlikeli araç kullanmaktan yazdı. Şikayet eden sade vatandaş olsa yazmayacaktı, bende üzerinizdeki baskıyı anlıyorum dedim teşekkür ettim ve ayrııldım ) Sollamaya hızlı çıktım, herhalde ondan hoşlarına gitmedi ) Bu arada yanlış anlaşılmasın gülüyorum ama gerçekten ciddi birşey yok, çünkü geç saat olduğu için hem yol boş hemde yaya yok. Yani suratimde muhtemelen 70 civarıydı. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2011 Paylaş 5 Mayıs 2011 (düzenlendi) Bununla geçmiş olsun. :lol2: Gülünecek bir durum ama yapacak bir şey yok.Daha dikkatli olmak gerekebilir.Sollamanı yanlış alğıladıkları ortada. 5 Mayıs 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 5 Mayıs 2011 Paylaş 5 Mayıs 2011 Geçmiş olsun.Bu işleri de hiç amlamam koskoca makam sahibi adamın ne işi olur böyle ufak olaylarla Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 güvenlik açısından korku yaratmış olabilirsiniz... ama yerinizde olsam mahkemeye gider iptal ettiririm cezayı. yol durumunu bilmiyorum ihlal konusunda yorum yapamıyorum eğer ihlal yoksa mahkemeye verin kesinlikle. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 Geçmiş olsun hemşerim böyle şeyler malesef şakaya gelmiyor benimde bir kaç kez buna benzer olaylar başıma gelmişti mecbur bir ceza yazıyorlar yazmadan bırakmıyorlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 Bu sollamayı Amerikada yapsaydınız sizi anında hapise atarlardı. Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 Geçmiş olsun kardeşim. Bazı modeller böyle oluyor; bizimki de okul önünde sigara içen öğretmenleri azarlıyor densiz. Bana denk gelmedi. Denk gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Sonu mahkemeye gider sanırım. Sigara odalarını kaldır, odalar varken sigara içtiğimiz bilmeyen öğrenci şimdi öğrensin. Okul bahçesinde yasak olmalı, tamam ancak okul sınırları dışında sanane! Sen bir öğretmeni azarlama hadsizliğini nereden alıyorsun? Hazımsızları vali yaparlarsa böyle olur. Bana da araba geriye 10 cm kayıp da farkına bile varmadığım bir emniyet amirinin eline dokundum diye ceza yazdırmıştı ...siz amir. Her şeyim tamam olduğundan yazık memur arkadaşlar nereden ceza yazacaklarını bilemediler. Bir de "giydirin" demiş ... çocuğu. Memur arkadaşlar da çok üzüldü ama ellerinden bir şey gelmiyordu. Ben zaten onların durumlarının etkilenmesini istemem. Bir daha altımda araba varken gör(e)medim ...yi. Yani çok var bunlardan. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 Bende birinde başbakanı solluyordum ki korumaların arabası hemen önüme kırdı geçemedim, İyikide geçmemişim..Valiyi geçtin diye ceza yazarlarsa benim aracı bağlarlardı herhalde.. Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 geçmiş olsun ilginç bir durum.. hangi maddeden ne kadar ceza yazdılar.. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 Bu sollamayı Amerikada yapsaydınız sizi anında hapise atarlardı. Sözün özü burada Yorum bağlantısı
Cüneyt Onat 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 Küçük işler peşinde koşan büyük adamlarla ilgili bir sürü atasözü var . Burda dile getirsem böyle bir cezayı yazdıran birisi beni takip ettirip bana da hakaretten ceza yazar mı ? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 (düzenlendi) Sözün özü burada +1 Arkadaşlar bu mevkideki insanlar sevsekte sevmesekte sonuçta görev icabıda olsa korunmak zorundadırlar.Öyle yada böyle zannetmiyorum bu cezadan valinin haberi olsun yardımcılarıdır bu işlemleri yürüten ve muhakkakki üst rütbeli emniyet görevliside valiye eşlik ediyordur.Şunu bilmeliyiz bu davranış avrupadada ciddi cezalara tabii tutulan bir güvenlik ihlaline girer.Bu tür bizi aşan aşmayan ihlal edilmemesi gereken kurallara saygı duyup geriye çekilip beklemeliyiz.Toplumumuz saygı sevği kurallarına bağlı ise bu kuralada bağlı olmamız gerekiyor. 6 Mayıs 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 Honda varken bende böyle birşey yaşadım. Plakamı almışlardı benim ama Allahtan o hafta araba satıldı... Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 Bu yoruma ne yazacağımı bilemedim.Padişahlık bitmedi mi? Yorumum bunla alakasız bir yorum.Kurallar belli bunu belirtmek istedim. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 Bornova İlçe Emniyet Müdürünün sivil makam aracı ile dar bir sokakta kafa kafaya geldim, tabi ben bunu sonradan öğreniyorum Kıvrak bir hareketle kendimi park alanına attım araca yol verdim ki, araçtan sivil polisler indiler ve beni cezai işlem uygulamak için İlçe Emniyet Müdürlüğüne kadar kibarca davet ettiler 20 Ceza puanı ve 60 liraya mal oldu bu hareketim Geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 Oktay abi söylediklerinde çok haklısın,sana katılıyorum,fakat burası küçük bir şehir,burada vali-belediye başkanı-2.ordu komutanı günde kaç kere çarşıdan gelip geçiyorlar ve bugüne kadar ne trafiğin kapandığını gördüm nede yol üstünlüğünün onlara verildiğini gördüm,sadece 2.ordu komutanı geçerken kavşakları rahatlatmaya çalışıyorlar okadar,geçmişte valiyide solladım hiçbirşey olmadı,fakat ilk mesajımda yazdığım gibi,gece vakti,yüksek müzik sesiyle ve birde karşı şeride geçip sollama yapıldıysa,bunlardan rahatsız olmuşlardır,yoksa beni neden solladın diye bir cezayı kolay kolay yazmazlar.. Katılıyorum. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 Yıllar önce konvoyu hızla geçtim bende haldur huldur e5 ten Merter istikametine doğru arkama motorlu polis düştü ama gelmekte zorlanıyor ,Neyse kendimi merter shell e attım arabadan indim polis dur dur dedi Ben eyvah basıldık dedim hemen 1 nolu numarayı denemeliyim dedim kendimi sıkarak ne olduuu yaa dedim ne yaptın sen yaa dedi daha yapmadım ama az daha tutarsan yapıcam dedim ne yapıcan dedi ishalim babacım wc ye geldim dedim Polis :Motoru kullanana şöyle der Murat lan çocuk senin gibi olmuş der Murat cevap olarak hee yaa Vural yazık lan çocuğu sal tamam kardeş geçmiş olsun ,MUTLU SON Mertcan uzaktan izlemiş Hayırdır nebilim konvoyun arasına girmişiz ,ishal numarası yaptım yırttım dedim . G.. işe yaramış. Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 Yıllar önce konvoyu hızla geçtim bende haldur huldur e5 ten Merter istikametine doğru arkama motorlu polis düştü ama gelmekte zorlanıyor ,Neyse kendimi merter shell e attım arabadan indim polis dur dur dedi Ben eyvah basıldık dedim hemen 1 nolu numarayı denemeliyim dedim kendimi sıkarak ne olduuu yaa dedim ne yaptın sen yaa dedi daha yapmadım ama az daha tutarsan yapıcam dedim ne yapıcan dedi ishalim babacım wc ye geldim dedim Polis :Motoru kullanana şöyle der Murat lan çocuk senin gibi olmuş der Murat cevap olarak hee yaa Vural yazık lan çocuğu sal tamam kardeş geçmiş olsun ,MUTLU SON Mertcan uzaktan izlemiş Hayırdır nebilim konvoyun arasına girmişiz ,ishal numarası yaptım yırttım dedim . güzel numara.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 Arkadaşlar bu tip şeylerin şakası olmuyor.Biz yıllar önce Cumhurbaşkanlığı köşkü önünden geçerken polis vardı dur dedi.Taksideydik taksici de ya anlamadı yada geç fark etti.Durmadan devam etti kenardan...Sonra anonslar düdükler falan arkaya bir baktım ne kadar polis varsa silahları doğrultmuşlar üzerimize.Tabii hemen durduk Allah'tan taramadılar Polisler taksici yaşlı olduğu için fırçalayıp bırakmışlardı.Tam o sıra cumhurbaşkanı çıkıyormuş suikast falan olarak nitelendirmişler doğal olarak...Yani lafın kısası dikkat etmek lazım.Bırakın gitsinler,siz arkadan takip edin... Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 Yıllar önce konvoyu hızla geçtim bende haldur huldur e5 ten Merter istikametine doğru arkama motorlu polis düştü ama gelmekte zorlanıyor ,Neyse kendimi merter shell e attım arabadan indim polis dur dur dedi Ben eyvah basıldık dedim hemen 1 nolu numarayı denemeliyim dedim kendimi sıkarak ne olduuu yaa dedim ne yaptın sen yaa dedi daha yapmadım ama az daha tutarsan yapıcam dedim ne yapıcan dedi ishalim babacım wc ye geldim dedim Polis :Motoru kullanana şöyle der Murat lan çocuk senin gibi olmuş der Murat cevap olarak hee yaa Vural yazık lan çocuğu sal tamam kardeş geçmiş olsun ,MUTLU SON Mertcan uzaktan izlemiş Hayırdır nebilim konvoyun arasına girmişiz ,ishal numarası yaptım yırttım dedim . Yıllar önce bizde ünüversiteden çıktık bende Tipo arkadaşta renault21 var beyaz renk. Okuldan beraber çıktık. Beşevler kavşağına geldiğimizde bakan arabası Emek tarafından arka tarafıma gelmiş. Onun koruma arabasıda beyaz renk renault 21 havada alacakaranlık hiç içine bakmadım. O sola çıkıyor ben sola çıkıyorum o sağa giriyor bende giriyorum. Bir baktım bütün camlar açıldı camın üzerine silahlarını çıkarmış polisler oturdu . Neye uğradığımı anlamadan sağa attım kendimi. Durduk. Allahtan arkadaş hemen arkamızdaymış o da durdu da derdimizi anlattık. Ama o aracın içinde olan komiseri hala saygıyla anıyorum Çünkü o olmasa kesin nezarete girer bir arabada sopa yerdik. O komiser Allah selamet versin arkadaşın arabayı görünce bizim durumu anladı ve kimlik kontrolünden sonra serbest bıratktı. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 (düzenlendi) Neredeyse herkezin bir konvoy macerası vardır baksana şimdiden 4 kişi olduk bile . Bende de var bi tane.Kırmızı 0016 plaka bir araç,kimin neyin aracı olduğunu h 6 Mayıs 2011 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 Bende 6 aylık macera var.Eski başbakan tansu çillerin baba isimli seçim otobüsünün tonmaesteriydim kendileriyle yan yana 4 ay şehir şehir dolaştım.Çok fena maceralarım oldu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts