Misafir 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 Otobandan çerkezköye gidiyorum. Silivri civarında uzun bir konvoy denk geldi. Siz deyin 30 araç, ben diyeyim 50 araç. Ortada hapishane aracı vardı. Önü arkası onlarca sivil-resmi polis aracı doluydu. Hepsinin de ne kadar lambası varsa aktifti. Zırhlı hapishane aracının hemen arkasında heryerinden anten fışkıran bir sinyal bozucu vardı. Cep telefonuma baktım, hiç çekmiyor. Sanırım ergenekoncu, ensesi kalın birini götürüyorlardı. Konvoyun arkasından gitmekten sıkıldım. Leblebi gibi her birini solladım, ama birşey olmadı Seni çok sevmişlerdir bence. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 Arkadaşta beyaz mondeo vardı. Köprü girişi trafik tıkanmış, sol şeritten sinyalli sinyalli konvoy geliyor. Bir çoğu da sivil mondeolar ve beyaz. Arkadaş attı kendisini aralarına, o trafikte 10dk da karşıya geçti, kimse de bi şey dememişti Yorum bağlantısı
Eray Sireli 6 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2011 vay vay vay, herkes aaçıldı birden bizde aramızda konvoy yapalım, geçenlere ceza yazalım Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 Güvenlikten, Eğer bir istibarat alındıysa (ki bizler bunu bilmeyiz) durdururlar. Normal bir durumda durdurmazlar. Ayrıca Bakan ve üzeri korumalarda patlamaya hazır silahlar koruma araçlarındaki yolcularda hazır bulundurulur. ona göre Korkutmak gibi olmasın Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 (düzenlendi) İsviçrenin başbakanı kapıyı vatandaşa pijamayla açıyor. Tamam biz isviçre değiliz. belki torunlarımız böyle beklentileri olabilir , benim yok. Vali en büyük mülki amir. Burası da Türkiye... Malum, Başbakan sanarak , bir polisimizin canına kıydılar dün... Otoyolda geçerken 4-5 kişi pusu kurmuş, ılgaz dağlarında.. Düşünsenize: başbakana Pusu atmışlar arkadaşlar ! Bir Ülkenin Başbakanına Pusu atılır mı? ne kadar düştü kolaylaştı ?? Ama maalesef, ülkemizin siyasi tablosu buyken, böyle geri kalmış çağdışı uygulamalara boyun eğmek zorunda kalıyoruz. Polislerin korumaların alarma geçmeleri normal. Ama sıradan bir vatandaş olduğunu öğrendikleri birisine ceza yazmaları da anormal, geri kafalılık ama dediğin gibi biraz da o memurun üstündeki baskının bir sonucu... inşallah birgün ne polis ceza yazmak zorunda kalır, ne Başbakanlara milletvekillerine pusu atılır, kazalarda ölmelerine sebep olunur, ne de Vali Hazretlerini solladık diye mahkemelere, veznelere gitmek zorunda kalırız. 6 Mayıs 2011 tarihinde Caner Karde?seven tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 Geçmiş olsun... Bende bugün radardan yırttım. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 bende sedan focusun güzelliğinden faydalanmıştım köprüde,escaledeler mercedes passat ne varsa gidiyor bende takım elbiseliydim arada gittim öyle ama mecburen arada kaldım diğerlerini motorlar durdurdu ben devam ettim.. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 bende sedan focusun güzelliğinden faydalanmıştım köprüde,escaledeler mercedes passat ne varsa gidiyor bende takım elbiseliydim arada gittim öyle ama mecburen arada kaldım diğerlerini motorlar durdurdu ben devam ettim.. Alın bunu :lol2: Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 dı dııııt püğğğ püğğğ focusçu boşalt emniyet şeridini Yorum bağlantısı
Fatih Ada 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 püğğğ püğğğ focusçu boşalt emniyet şeridini o sesleri benim arabamda çıkarıyor osman Yorum bağlantısı
Eray Sireli 6 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2011 Ne olursa olsun herhangi bir devlet görevlisi vatandaşa sahip çıkmazsa, şikayet etmeye vatandaştan başlarsa insan rahatsız oluyor. Ben sivilim beni (sosyal ve ahlak kuralları çerçevesinde) hiçkimse bağlamaz ama tabi memurlar baskından kaynaklı görevlerini yapıyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Mayıs 2011 Paylaş 8 Mayıs 2011 Geçmiş olsun, benzer bir olayda ben yaşamıştım, kavşakta beklerken yan yoldan kırmızıda bir polis otosu geçip önümden devam etti, o geçtikten sonra bana yeşil yandı ve yürüdüm, yavaşça polisi geçip gittikten 400m. kadar sonra siren lamba apar topar durdum, neymiş kırmızıda geçmişim, arabada emniyet müdürü denen şahıs varmış, polis te durumun farkında ama amirim hesap sorar dedi bari ufak ceza olsun emniyet kemeri takmama cezası kesti, oluyor böyle şeyler, kendini bir halt sananlar böyle havalara giriyor, kompleksi milletiz ne yapalım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts