M. Ali Öz 9 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2011 :D amaç ney merak ettim vallahi.. ama takipçi bol forumda masallahı var Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 amaç ney merak ettim vallahi.. ama takipçi bol forumda masallahı var 07 Plaka görünce mutlu oluyorum yahu LBP nereden alınma plaka merkez mi? çok güzel olmuş bu rengini çok seviyorum... Yorum bağlantısı
M. Ali Öz 9 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2011 Plakanın eğri olma ihtimalini niye düşünmüyorsunuz mehmet abi nevsehir yakın cıkıp gelcem şimdi arabayla :) 07 Plaka görünce mutlu oluyorum yahu LBP nereden alınma plaka merkez mi? çok güzel olmuş bu rengini çok seviyorum... tesekkürler L plaka antalya- manavgat antalyalı mısınız ? Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 tesekkürler L plaka antalya- manavgat antalyalı mısınız ? anladım N yi biliyordum da L yi bilmiyordum... bir 07 de bende var artık İstanbul'da oturuyorum ama yıllardır Antalya'daydım merkezde... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 mehmet abi nevsehir yakın cıkıp gelcem şimdi arabayla Gel bence de.. kesin bi yamukluk var bu arabada Yorum bağlantısı
M. Ali Öz 9 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2011 birkaç kez geldim abi seviyorum oraları, gözüm beyaz mondeo aradı ama bulamadı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Gün içinde pek dolaşmaz benim mondeo.. Garajında yatar Yorum bağlantısı
Atilla Balkan 10 Mayıs 2011 Paylaş 10 Mayıs 2011 (düzenlendi) Evet araba yamuk Sağdaki yere paralel çizgiye bakarsanız, aslında yere paralel olmadığını göreceksiniz Arabada sorun yok bence. güzel araba yer yamuk ! yer.... 10 Mayıs 2011 tarihinde Atilla Balkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
M. Ali Öz 14 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2011 Arabada sorun yok bence. güzel araba yer yamuk ! yer.... teşekkürler Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 Harika hemşerim ya . Eee nede olsa L plakalı. Not: L ve J plaka Manavgat'ın, N plaka ise Alanya'nındır. Yorum bağlantısı
M. Ali Öz 21 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2011 Harika hemşerim ya . Eee nede olsa L plakalı.Not: L ve J plaka Manavgat'ın, N plaka ise Alanya'nındır. teşekkürler bilgehancım Yorum bağlantısı
C.İlker Özsaraç 22 Mayıs 2011 Paylaş 22 Mayıs 2011 Güzel renk . Henüz St versiyonu çıkmadı bu kasanın buna sadece S versiyonu demek lazım. Yorum bağlantısı
M. Ali Öz 27 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2011 Güzel renk . Henüz St versiyonu çıkmadı bu kasanın buna sadece S versiyonu demek lazım. tesekkürler ilker Yorum bağlantısı
Recommended Posts