Enes Akduman 5 Eylül 2015 Paylaş 5 Eylül 2015 (düzenlendi) Arkadaslar merhaba yardiminiza ihtiyacim var. Aracim 2011 1.6 tdci focus mk2. Dun sabah aracima binmek istedigimde uzaktan kumanda calismiyordu. Araci anahtarla actim ve calistirdim sorunsuz calisti. Fakat sinyaller flasörler dis ortam sicaklik gostergesi ce cruize control calismiyor ve surekli buzlanma ve elfreni cekili uyari lambalari yaniyordu. Bir kac saat sonra kendiliginden duzeldi Bugun aracima bindigimde sorun yoktu. Biraz yol yaptim gun icinde 3 yada 4 defa aralikla ariza tekrarladi. Son ariza yaptiginda klimayi actim bir anda hersey duzeldi. Su an sorun gorunmuyor fakat yine de tekrarlayacagini dusunuyorum. Sizce ariza kaynagi nedir? Araliklarla tekrarlamasi bir temassizlik sonucu olabilir mi? Ilgilenen arkadaslara simdiden tesekkur ederim. 5 Eylül 2015 tarihinde Enes Akduman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Akgün 5 Eylül 2015 Paylaş 5 Eylül 2015 Akunüzü kontrol ettirmikte fayda var. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Eylül 2015 Paylaş 5 Eylül 2015 Arkadaslar merhaba yardiminiza ihtiyacim var. Aracim 2011 1.6 tdci focus mk2. Dun sabah aracima binmek istedigimde uzaktan kumanda calismiyordu. Araci anahtarla actim ve calistirdim sorunsuz calisti. Fakat sinyaller flasörler dis ortam sicaklik gostergesi ce cruize control calismiyor ve surekli buzlanma ve elfreni cekili uyari lambalari yaniyordu. Bir kac saat sonra kendiliginden duzeldi Bugun aracima bindigimde sorun yoktu. Biraz yol yaptim gun icinde 3 yada 4 defa aralikla ariza tekrarladi. Son ariza yaptiginda klimayi actim bir anda hersey duzeldi. Su an sorun gorunmuyor fakat yine de tekrarlayacagini dusunuyorum. Sizce ariza kaynagi nedir? Araliklarla tekrarlamasi bir temassizlik sonucu olabilir mi? Ilgilenen arkadaslara simdiden tesekkur ederim. Akü gibi. Ama serviste ıds cihazına bağlatın arıza kodu bırakmıştır. Yorum bağlantısı
Enes Akduman 6 Eylül 2015 Paylaş 6 Eylül 2015 Bugun cukurdan gecerken tekrarladi ayni arizayi. Bi ofkeyle torpidonun altina dogru Osmanli tokadini asildim hemen duzeldi. Gun icerisinde de hic tekrarlamadi. Sanki bir yerlerde temassizlik var gibi ne dersiniz Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Eylül 2015 Paylaş 6 Eylül 2015 Bugun cukurdan gecerken tekrarladi ayni arizayi. Bi ofkeyle torpidonun altina dogru Osmanli tokadini asildim hemen duzeldi. Gun icerisinde de hic tekrarlamadi. Sanki bir yerlerde temassizlik var gibi ne dersinizForumda bununla ilgili bir konu vardı. Gösterge saatinde lehim sorunundan olduğu ile ilgili. Ona bir bakın. Yorum bağlantısı
Bekir Gökbulut 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Arkadaşlar, Aracımın uzaktan kumandası çalışmıyor, yaklaşık iki yıldır araç kapılarını manuel açıp kapatıyorum Gem modülü arızasını yaptıramadım. Gem modülü tamiri yapan usta veya firma adresi var ise yardımlarınızı bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Özcan Bey, Gem modülü tamirini yaptırdığınız yerin adresini gönderebilirmisiniz, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Arkadaslar merhaba yardiminiza ihtiyacim var. Aracim 2011 1.6 tdci focus mk2. Dun sabah aracima binmek istedigimde uzaktan kumanda calismiyordu. Araci anahtarla actim ve calistirdim sorunsuz calisti. Fakat sinyaller flasörler dis ortam sicaklik gostergesi ce cruize control calismiyor ve surekli buzlanma ve elfreni cekili uyari lambalari yaniyordu. Bir kac saat sonra kendiliginden duzeldi Bugun aracima bindigimde sorun yoktu. Biraz yol yaptim gun icinde 3 yada 4 defa aralikla ariza tekrarladi. Son ariza yaptiginda klimayi actim bir anda hersey duzeldi. Su an sorun gorunmuyor fakat yine de tekrarlayacagini dusunuyorum. Sizce ariza kaynagi nedir? Araliklarla tekrarlamasi bir temassizlik sonucu olabilir mi? Ilgilenen arkadaslara simdiden tesekkur ederim. enes bey, son durum nedir acaba? Yorum bağlantısı
Recommended Posts