İçeriğe Yönlendir

Gem Modülü Arızası

Erol Biçer

Recommended Posts

Enes Akduman
(düzenlendi)

Arkadaslar merhaba yardiminiza ihtiyacim var. Aracim 2011 1.6 tdci focus mk2. Dun sabah aracima binmek istedigimde uzaktan kumanda calismiyordu. Araci anahtarla actim ve calistirdim sorunsuz calisti. Fakat sinyaller flasörler dis ortam sicaklik gostergesi ce cruize control calismiyor ve surekli buzlanma ve elfreni cekili uyari lambalari yaniyordu. Bir kac saat sonra kendiliginden duzeldi

Bugun aracima bindigimde sorun yoktu. Biraz yol yaptim gun icinde 3 yada 4 defa aralikla ariza tekrarladi. Son ariza yaptiginda klimayi actim bir anda hersey duzeldi. Su an sorun gorunmuyor fakat yine de tekrarlayacagini dusunuyorum. Sizce ariza kaynagi nedir? Araliklarla tekrarlamasi bir temassizlik sonucu olabilir mi? Ilgilenen arkadaslara simdiden tesekkur ederim.

tarihinde Enes Akduman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Arkadaslar merhaba yardiminiza ihtiyacim var. Aracim 2011 1.6 tdci focus mk2. Dun sabah aracima binmek istedigimde uzaktan kumanda calismiyordu. Araci anahtarla actim ve calistirdim sorunsuz calisti. Fakat sinyaller flasörler dis ortam sicaklik gostergesi ce cruize control calismiyor ve surekli buzlanma ve elfreni cekili uyari lambalari yaniyordu. Bir kac saat sonra kendiliginden duzeldi

Bugun aracima bindigimde sorun yoktu. Biraz yol yaptim gun icinde 3 yada 4 defa aralikla ariza tekrarladi. Son ariza yaptiginda klimayi actim bir anda hersey duzeldi. Su an sorun gorunmuyor fakat yine de tekrarlayacagini dusunuyorum. Sizce ariza kaynagi nedir? Araliklarla tekrarlamasi bir temassizlik sonucu olabilir mi? Ilgilenen arkadaslara simdiden tesekkur ederim.

Akü gibi. Ama serviste ıds cihazına bağlatın arıza kodu bırakmıştır.
Yorum bağlantısı
Enes Akduman

Bugun cukurdan gecerken tekrarladi ayni arizayi. Bi ofkeyle torpidonun altina dogru Osmanli tokadini asildim hemen duzeldi. Gun icerisinde de hic tekrarlamadi. Sanki bir yerlerde temassizlik var gibi ne dersiniz

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bugun cukurdan gecerken tekrarladi ayni arizayi. Bi ofkeyle torpidonun altina dogru Osmanli tokadini asildim hemen duzeldi. Gun icerisinde de hic tekrarlamadi. Sanki bir yerlerde temassizlik var gibi ne dersiniz

Forumda bununla ilgili bir konu vardı.

Gösterge saatinde lehim sorunundan olduğu ile ilgili.

Ona bir bakın.

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Bekir Gökbulut

Arkadaşlar,

Aracımın uzaktan kumandası çalışmıyor, yaklaşık iki yıldır araç kapılarını manuel açıp  kapatıyorum Gem modülü arızasını yaptıramadım. Gem modülü tamiri yapan usta veya firma adresi var ise yardımlarınızı bekliyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. 

Özcan Bey,

Gem modülü tamirini yaptırdığınız yerin adresini gönderebilirmisiniz, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Umut Taşlı

enes bey, son durum nedir acaba?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...