Serkan Ağır 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 Herkese merhaba, 4 gün önce 98 mondeo GLX model bir araç aldım...Aracı satın aldığımda torpido gözü açma kolu yoktu...Şu an torpido kapalı durumda ve belki açma kolunu önceki sahibi içine bırakmıştır diye açmaya çalıştım ancak beceremedim... Ford bayilerini aradığımda ise bu parça için bana 110 tl civarı bir fiyat verdiler... Torpidoyu nasıl açabileceğimi ve bu parçayı ucuza nereden bulabileceğimi bilen arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.... Herkese iyi günler... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 Söz konusu parçayı 110 Tl verince bulamayabilirsinizde stokta olacğını hiç sanmam, ne şekilde kırıldığı/arızalandığı belli değil, nasıl açılacağını, görerek karar verilir, ufak ihtimal ama kapağı biras kesmek gerekebilir. Yorum bağlantısı
Serkan Ağır 14 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2011 Çağlar bey cevabınız için teşekkürler... Bugün uzun uğraşlar sonunda açmayı başardım torpidoyu...Artık mekanizmayı bulmak kaldı) Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 15 Mayıs 2011 Paylaş 15 Mayıs 2011 isterseniz ankara yıldız sanayi sitesine bi bakın oradaki hurdacılarda bulunabiliyor iyi bir pazarlıkla alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts