Hakan Yavaş 16 Mayıs 2011 Paylaş 16 Mayıs 2011 E forumda o kadar görünce bende dayanamadım; burdan aldığım yardımlada haftasonu tertemiz bir direksiyonda ben aldım.(Yıldız Sanayi Sit. Güven oto 200 TL) Şimdi bir kaç sorum var yardımlarınızı bekliyorum. Ankara/Beypazarında olduğumdan dolayı burda fordla alakalı bir servis yok. Bazı arkadaşlar direksiyonu taktıklarında direkt çalışmış. Bu direksiyonu kendim değiştirebilirmiyim acaba? Nasıl sökülür,aparatı varmıdır,hava yastığıyla sorun yaşarmıyım? İkincisi direksiyonu değiştirmek benim harcım değilse yada değiştirdik ama çalışmadı program istedi, ozaman Ankarada bunu nerde yaptırabilirim acaba? Oda olmadı zaten sadece görüntü olarak güzel bir direksiyonum olur:) Direksiyonu takıncada sonuçları burdan paylaşırım... Şimdiden herkese teşekkürler... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 16 Mayıs 2011 Paylaş 16 Mayıs 2011 (düzenlendi) Direksiyonda çalışacak olan ne? Cruise control mü? Diğer her şey(korna,airbag) soketli,sök tak çalıştır tarzı çünkü. 16 Mayıs 2011 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez 16 Mayıs 2011 Paylaş 16 Mayıs 2011 Cruise kontrol çalıştıracaksınız galiba.. bildiğim kadarıyla f2 lerde kendinizde değiştirirseniz oluyor.... F2,5 larda da taktıkdan sonra bilgisayara bağlanıp ayar yapılıyordu.. Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 16 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2011 Değiştirme sebebim sadece hız sabitleyici için. Ya tutarsa diye. Ama airbag ler nasıldır ,sökebilirmiyim, sökersem sadece bir iki vida ve soketmi var, yoksa bir uzamanmı sökmeli onu sordum aslında.. Yorum bağlantısı
Akif Özkan 16 Mayıs 2011 Paylaş 16 Mayıs 2011 Dolayısıyla cruze control aydınlatmalı bir f2.5 dirksiyonu f2 ile uyumlumudur? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs 2011 Paylaş 16 Mayıs 2011 1 adet denemiştik, çalışmadı, gem modülü, şansa müsait ise, Ids ile güncelleme yapınca çalışır, yoksa gem modülü değişmeden çalışmaz. Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 16 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2011 İşte şansımı arabayı servise götürüp orda mı denesem, yoksa evin önünde kendim uğraşarakmı denesem? Bu direksiyonu sökmek kolaydır, hava yastığına bişey olmaz diyen yok sanırım:) Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 16 Mayıs 2011 Paylaş 16 Mayıs 2011 İşte şansımı arabayı servise götürüp orda mı denesem, yoksa evin önünde kendim uğraşarakmı denesem? Bu direksiyonu sökmek kolaydır, hava yastığına bişey olmaz diyen yok sanırım:) f1 olsa başkasının malı gibi asılın gelir diyeceğim ama f2 leri bilemiyorum ... Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 17 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2011 f1 olsa başkasının malı gibi asılın gelir diyeceğim ama f2 leri bilemiyorum ... Direksiyonu takar takmaz azda olsa hız sabitleyicinin çalışma ihtimali olduğu için direksiyon montajını kendim yapmak istiyorum. O yüzde bana iki vida var sök bişey olmaz diyebilecek birileri varmıdır acaba diye soruyorum:) Yorum bağlantısı
Hakan Adalıoğlu 17 Mayıs 2011 Paylaş 17 Mayıs 2011 Direksiyonu takar takmaz azda olsa hız sabitleyicinin çalışma ihtimali olduğu için direksiyon montajını kendim yapmak istiyorum.O yüzde bana iki vida var sök bişey olmaz diyebilecek birileri varmıdır acaba diye soruyorum:) Direksiyonu sökmek için önce airbag sökülmesi lazım. Airbag direksiyonun arkasında bulunan bölmelerde Sağ taraf, Sol taraf ve Alt tarafta üç adet tırnağı var. Bunları sökmen için önce direksiyonun etrafındaki plastik aksamları sökmen lazım. Airbag söküldükten sonra direksiyon bir anahtarla sökülür. Ancak ben olsam kendim denemezdim. Sonuçta airbag bu, Zarar görmesi halinde epey yüklü bir parça. Yetkili servise dahi gitsen sonuçta 50 TL gibi bir rakama hem direksiyonu değiştirebilir hem de gem modülü programına bağlatabilirsin arabayı. 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir2 17 Mayıs 2011 Paylaş 17 Mayıs 2011 Direksiyon sökmesini bilen döşemeci bile 20tl gibi bir rakama söker. Kendiniz sökmek istersenizde iç tarafın kenarlarında tırnakları var Airbag'in ordan tırnaklardan kurtulup sökebilirsiniz. Kontak kapalı olsun tabi. Soketlerini falan takın yerleştirin teste çıkın umarım CC hemen çalışır. Kolay gelsin... Yorum bağlantısı
Akif Özkan 17 Mayıs 2011 Paylaş 17 Mayıs 2011 1 adet denemiştik, çalışmadı, gem modülü, şansa müsait ise, Ids ile güncelleme yapınca çalışır, yoksa gem modülü değişmeden çalışmaz. Gem modülü diye araştırdığımda sigorta kutusuyla karşılaştım. Güncellemeyle birleştirirsek direksiyondaki uyumsuzluk problemi connectörlerin ve sigorta kutusunda bağlantıları aynı olmaması diyebilirmiyiz? Yoksa bu tamamen yazılımsal bir uyumsuzlukmu? Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 17 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2011 Direksiyon sökmesini bilen döşemeci bile 20tl gibi bir rakama söker.Kendiniz sökmek istersenizde iç tarafın kenarlarında tırnakları var Airbag'in ordan tırnaklardan kurtulup sökebilirsiniz. Kontak kapalı olsun tabi. Soketlerini falan takın yerleştirin teste çıkın umarım CC hemen çalışır. Kolay gelsin... Bu akşam aletleri alıp bir deneyelim bakalım:) Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Mayıs 2011 Paylaş 17 Mayıs 2011 İnşallah sadece dreksiyon ile hallolur.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2011 Paylaş 17 Mayıs 2011 Yazılımsal, gem modülü, sağ sigorta ile tümleşiktir, pahalıdır. Yorum bağlantısı
Akif Özkan 17 Mayıs 2011 Paylaş 17 Mayıs 2011 İşi şansa bırakmama gibi bi durumumuz varmı abi? şase motor numarasından gibi? Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 17 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2011 İşi şansa bırakmama gibi bi durumumuz varmı abi? şase motor numarasından gibi? Siteden edindiğim izlenime göre öyle bir şans yok sanırım. Sadece yeni açılan bir konuda fren pedalındaki 2. bir soket bulunması,debriyaj pedalında bir soket bulunması hız sabitleyicinin çalışacağına işarettir gibi bilgiler vardı. Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 18 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2011 Dün akşam bi arkadaşımla beraber oturduk uğraştık ama becerdik. En azından direksiyonu takmayı becerdik:) Güzel oldu arabanın çehresini değiştirdi. Sanırım şimdide gem modülünün programını yükletip deniycem. İşallah çalışır. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 18 Mayıs 2011 Paylaş 18 Mayıs 2011 Dün akşam bi arkadaşımla beraber oturduk uğraştık ama becerdik. En azından direksiyonu takmayı becerdik:) Güzel oldu arabanın çehresini değiştirdi. Sanırım şimdide gem modülünün programını yükletip deniycem. İşallah çalışır. Elinize kolunuza sağlık görüntü olarak çok değişmiştir içerisi resimleri bekliyoruz. Direksiyonu 200tlyemi aldınız yoksa takasmi ettiniz bide derisinin durumu nasıldı yıpranma felan varmıydı fiyat çok uygun almışssınız inş cc nizde çalışır. bende direksiyonu değiştirmek istiyorumda temiz ve uygun c-max için ccli direksiyon bulamadim bi türlü sizin aldıgınız yerin numarası varmı bi arıyıp sorayım. yada sizi tanıdıkta rica etsem siz sorabilirmisiniz c-max 2005 model ghia direksiyonu hız sabitleyici olan Teşekkür ederim, Saygılar... Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 18 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2011 Kendi direksiyonum hala bende. Burdaki bir üyemizin tavsiyesiyle http://www.otoguven.com.tr/turkce/index.aspx burdan aldım. Ankarada yıldız sanayı sıtesınde gercekten büyük bir parçacı. Direksiyonda çok temiz 0 gibi diyebilirm. Resimlerinide en kısa sürede buraya koyarım. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 18 Mayıs 2011 Paylaş 18 Mayıs 2011 Kendi direksiyonum hala bende. Burdaki bir üyemizin tavsiyesiyle http://www.otoguven.com.tr/turkce/index.aspx burdan aldım. Ankarada yıldız sanayı sıtesınde gercekten büyük bir parçacı. Direksiyonda çok temiz 0 gibi diyebilirm. Resimlerinide en kısa sürede buraya koyarım. Ozaman güzel fiyata almışsınız Bende en kısa sürede bi tane direksiyon bulayım ankaraya gelsem zaten ali usta halledecek cc aktif ediyormuş takıyormuş sonradan telden görüştük. 50-100tl felan bi işçilik istemişti yanlış hatırlamıyorsam. yarın ben bi arıyayım otoguveni bakalım ellerinde varmı teşekkür ederim ilginiz için Saygılar Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 19 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2011 Bu hafta sonu düzceye gidicem. Yolda yetkili servise uğrar program işini bir denerim diyordum. Fakat olmama ihtimaline karşı Ankarada bahsettiğiniz Ali Usta nın iletişim bilgilrini verebilirseniz sevinirm... Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 19 Mayıs 2011 Paylaş 19 Mayıs 2011 Bu hafta sonu düzceye gidicem. Yolda yetkili servise uğrar program işini bir denerim diyordum. Fakat olmama ihtimaline karşı Ankarada bahsettiğiniz Ali Usta nın iletişim bilgilrini verebilirseniz sevinirm... Rehberime baktımda bulamadım numarayı silindi demek Lokman abide numarası vardı ben ondan almıştım. ondan temin edebilirsiniz Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 20 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2011 Lokman Beye özelden bi sorarım. Yada belki ankaradaki arkadaşlar yardım eder bu konuda. Ankarada bir yetkili servisemi gitmek lazım yoksa bu programı özel servislerden de yapabilen olurmu acaba? Ve bu servislerin yerini bilen varmıdır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts