İçeriğe Yönlendir

Ben de Direksiyon Aldım ..

Hakan Yavaş

Recommended Posts

Hakan Yavaş

Sonunda benim işimde halloldu. Foruma çok teşekkür ederim; çok istediğim bir özelliğe forum sayesinde kavuştum. Burda okuduğum konulardan yola çıkarak ilk olarak çıkmacıdan bir direksiyon aldım. Direksiyon montajını kendim yaptım. Ama ilk etapta çalışmadı; bügün yolum düzceye düşünse yetkili servise uğradım. Ordaki ustayla baya bir konuştuk; başta olmaz dedi ama benim ısrarlarımla yüklemeyi yaptı. Gem modülüne hız sabitleyici var olarak tanıttı,ayrıca kişisel ayarladada hız sabitleyiciyi aktif hale getirdi. Sonra beraber çıktık denemeye. İlk denediğinde direkt çalıştı ve usta gerçekten çok şaşırdı.:unsure2: Bunu öğrendiğim iyi oldu artık bizde yaparız dedi.:crazy: 200 TL direksiyon, 20 TL de servise vererek vede bu forumunda büyük yardımıyla artık benimde bir hız sabitleyicim var...

dscn1266.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Sonunda benim işimde halloldu. Foruma çok teşekkür ederim; çok istediğim bir özelliğe forum sayesinde kavuştum. Burda okuduğum konulardan yola çıkarak ilk olarak çıkmacıdan bir direksiyon aldım. Direksiyon montajını kendim yaptım. Ama ilk etapta çalışmadı; bügün yolum düzceye düşünse yetkili servise uğradım. Ordaki ustayla baya bir konuştuk; başta olmaz dedi ama benim ısrarlarımla yüklemeyi yaptı. Gem modülüne hız sabitleyici var olarak tanıttı,ayrıca kişisel ayarladada hız sabitleyiciyi aktif hale getirdi. Sonra beraber çıktık denemeye. İlk denediğinde direkt çalıştı ve usta gerçekten çok şaşırdı.:p Bunu öğrendiğim iyi oldu artık bizde yaparız dedi.:) 200 TL direksiyon, 20 TL de servise vererek vede bu forumunda büyük yardımıyla artık benimde bir hız sabitleyicim var...

Bazı ustaların Teknik Servis Bültenlerinden haberi yok.. Bu olayın böyle gelişmiş olması normal :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Sonunda benim işimde halloldu. Foruma çok teşekkür ederim; çok istediğim bir özelliğe forum sayesinde kavuştum. Burda okuduğum konulardan yola çıkarak ilk olarak çıkmacıdan bir direksiyon aldım. Direksiyon montajını kendim yaptım. Ama ilk etapta çalışmadı; bügün yolum düzceye düşünse yetkili servise uğradım. Ordaki ustayla baya bir konuştuk; başta olmaz dedi ama benim ısrarlarımla yüklemeyi yaptı. Gem modülüne hız sabitleyici var olarak tanıttı,ayrıca kişisel ayarladada hız sabitleyiciyi aktif hale getirdi. Sonra beraber çıktık denemeye. İlk denediğinde direkt çalıştı ve usta gerçekten çok şaşırdı.:flowers: Bunu öğrendiğim iyi oldu artık bizde yaparız dedi.:D 200 TL direksiyon, 20 TL de servise vererek vede bu forumunda büyük yardımıyla artık benimde bir hız sabitleyicim var...

dscn1266.jpg

Hakan bey gerçekten cok uygun fiyata mal etmişsiniz çok güzel olmuş direksiyonunuzda sıfır ayarında çok temiz gözüküyr derisi.

Maşallah ne diyeyim darısı benım başıma :D

Yorum bağlantısı
Yasin Çelik

Hayırlı uğurlu olsun gerçekten benimde uzun zamandır araştırdığım ama bir türlü cesaret edemediğim bir durum bu

Acaba bendemi yapsam :D

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Hayırlı olsun. Cidden 10 numara olmuş...

Benim araçta yol bilgisayarı yok. 2005 Tdci Trend. Bu değişikliği yapmak ve hız sabitleyicinin çalışabilmesi için yol bilgisayarı şartı var mıdır?

Sonunda benim işimde halloldu. Foruma çok teşekkür ederim; çok istediğim bir özelliğe forum sayesinde kavuştum. Burda okuduğum konulardan yola çıkarak ilk olarak çıkmacıdan bir direksiyon aldım. Direksiyon montajını kendim yaptım. Ama ilk etapta çalışmadı; bügün yolum düzceye düşünse yetkili servise uğradım. Ordaki ustayla baya bir konuştuk; başta olmaz dedi ama benim ısrarlarımla yüklemeyi yaptı. Gem modülüne hız sabitleyici var olarak tanıttı,ayrıca kişisel ayarladada hız sabitleyiciyi aktif hale getirdi. Sonra beraber çıktık denemeye. İlk denediğinde direkt çalıştı ve usta gerçekten çok şaşırdı. :keyifli: Bunu öğrendiğim iyi oldu artık bizde yaparız dedi. :D 200 TL direksiyon, 20 TL de servise vererek vede bu forumunda büyük yardımıyla artık benimde bir hız sabitleyicim var...
Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş
Hayırlı olsun. Cidden 10 numara olmuş...

Benim araçta yol bilgisayarı yok. 2005 Tdci Trend. Bu değişikliği yapmak ve hız sabitleyicinin çalışabilmesi için yol bilgisayarı şartı var mıdır?

Benim arabamdada yol bilgisayarı yok:)

Gem modülünün parça numarasından olup olmayacağı belli olur dedi ama servisteki usta..

Yorum bağlantısı
Akif Özkan

Airbagi eski direksiyonunuzdan mı taktınız?

Ve cruze control ışıklı mı?

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Airbagi eski direksiyonunuzdan mı taktınız?

Ve cruze control ışıklı mı?

CC ışıksız forddun yeni modelerinde ışıklı

Airbag uyumlu.

Yorum bağlantısı
Akif Özkan
CC ışıksız forddun yeni modelerinde ışıklı

Airbag uyumlu.

Bazı titaniumlarda ışıklı diye duymuştum.

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Hayran oldum ne gerek var titaniumlara al trend kendin yap Ellerinize sağlık oldukca başarılı operasyon.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Bazı titaniumlarda ışıklı diye duymuştum.

Yeni kasalarda var fiesta- c-max mondeo focus 2011 modellerde var

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Gökhan Güdük

Hayırlı olsun. İlerleyen zamanda bende yapmak istiyorum bu değişikliği.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Kadir Danacı

hayırlı olsun güzel bir çalışma olsun. ilk fırsat bulduğumda ve arabamı satmaz isem yapacağım bir çalışma.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

hayırlı olsun uzun zamandır bende titanium direksiyonu arıyorum fakat bulamadım. Bulduklarımda çok uçuk rakamlar istiyorlar. Aldığınız yerde birtane daha gözünüze çarptımı onuda ben alayım :D

Yorum bağlantısı
Bülent Erol
E forumda o kadar görünce bende dayanamadım; burdan aldığım yardımlada haftasonu tertemiz bir direksiyonda ben aldım.(Yıldız Sanayi Sit. Güven oto 200 TL)

Şimdi bir kaç sorum var yardımlarınızı bekliyorum.

Ankara/Beypazarında olduğumdan dolayı burda fordla alakalı bir servis yok. Bazı arkadaşlar direksiyonu taktıklarında direkt çalışmış. Bu direksiyonu kendim değiştirebilirmiyim acaba? Nasıl sökülür,aparatı varmıdır,hava yastığıyla sorun yaşarmıyım?

İkincisi direksiyonu değiştirmek benim harcım değilse yada değiştirdik ama çalışmadı program istedi, ozaman Ankarada bunu nerde yaptırabilirim acaba?

Oda olmadı zaten sadece görüntü olarak güzel bir direksiyonum olur:)

Direksiyonu takıncada sonuçları burdan paylaşırım...

Şimdiden herkese teşekkürler...

2010 model focus trend e de sizşn aldığınız direksiyondan taktırsam. uyulu çalışır mı? Serviste cruise controlü kaç liraya takıyorlar?

Yorum bağlantısı
Çağdaş Şahin

Hayırlı olsun arabada yokluğunu en çok hissettiren aksesuarlardan bir tanesi bende bugün güven otoya giitim arkadaş baktı ama temiz direksiyon bulamadı.Geldiği zaman benim için ayıracak.Merak ettiğim konu ise benim araç 2009 trend otomatik vites sadece program yüklettiğimiz zaman aktif hale geçiyormu ayrıca tesisat gerektirmiyormu?

Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş
2010 model focus trend e de sizşn aldığınız direksiyondan taktırsam. uyulu çalışır mı? Serviste cruise controlü kaç liraya takıyorlar?
Hayırlı olsun arabada yokluğunu en çok hissettiren aksesuarlardan bir tanesi bende bugün güven otoya giitim arkadaş baktı ama temiz direksiyon bulamadı.Geldiği zaman benim için ayıracak.Merak ettiğim konu ise benim araç 2009 trend otomatik vites sadece program yüklettiğimiz zaman aktif hale geçiyormu ayrıca tesisat gerektirmiyormu?

Hangi arabaya olurla ilgili net bir bilgi yok malesef. Ama daha önceki iletilerde de yazdığım gibi, pedallara bakmak en iyi çözüm sanırım. Fren ve debriyaj pedallarında fazladan soket ve bağlantı varsa(debrijajda normalde yoktur,frendede bir tane var sanırsam) büyük ihtimalle hız sabitleyici çalışır diyebiliriz sanırım. Ama dediğim gibi ihtimal sonuçta. Bende kesin çalışcak diye taktırmamıştım.

Fİyata gelince; direksiyon montajına para vermedim kendim yaptım, servistede program yükletme sadece 20 TL tuttu.

Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

Sevgili abilerim Bende kendi aracıma gecen hafta Hızsabitleyici taktırdım.Yeni konu acacaktım fakat kalabalık yapmaya gerek yok burdan Serhat abi ye ve Hakan abiye teşekkür ediyorum.Serhat abi bana 0 dan farksız bir direksiyon verdi.Hakan abide çetaşta tanıdık sagladı.Kesinlkle trend aracı olanların yapması gerekn modifiye yakıtta cidden düşüş oluyor.Ve aracın içi değişiyor Deri direksiyon harika Tekrar tekrar teşekkürler.İzmirde takmayı düşünene yardımcı olabillirim ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın :D

kesinlikle uzun yolda gerekli olan bi donanım.

Yorum bağlantısı
Hakan Adalıoğlu
Sevgili abilerim Bende kendi aracıma gecen hafta Hızsabitleyici taktırdım.Yeni konu acacaktım fakat kalabalık yapmaya gerek yok burdan Serhat abi ye ve Hakan abiye teşekkür ediyorum.Serhat abi bana 0 dan farksız bir direksiyon verdi.Hakan abide çetaşta tanıdık sagladı.Kesinlkle trend aracı olanların yapması gerekn modifiye yakıtta cidden düşüş oluyor.Ve aracın içi değişiyor Deri direksiyon harika Tekrar tekrar teşekkürler.İzmirde takmayı düşünene yardımcı olabillirim :lol2:

Hayırlı olsun, güle güle kullan. Gerçekten çok güzel özellik.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...