İlkay Başaran 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Bana gelmiş ama 4 dk sonra. Gerçi yoldaydım belki de çekmemiştir.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bana gelmiş ama 4 dk sonra. Gerçi yoldaydım belki de çekmemiştir.. dışarda oturuyordum, yaklaşık 7 sn. kadar önce uyarı geldi, önce 5.9 dedi sonra güncelledi 6.2 dedi telefon, tamda çay içiyordum arkadaş, darbe düşüktü, yatay salınımdı galiba, çayıma devam ettim, masa salanıyor ben etrafı izliyorum, komşular çıktı ne olyor falan ben çay içiyorum hala 6.2 falan hiçbirşey, bunda birşey olsa vay haine memleketin, bu kadar uyduruksa binalar zaten bitmişiz biz. 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Deprem bölgesindeki herkese geçmiş olsun. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Deprem bölgesindeki herkese geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Balıkesirdeki arkadaşlara geçmiş olsun. @İlkay Başaran @Ali Cihangiroğlu. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Az once ankarada deprem oldu ve bizi uyandirdi. DUMmmmm bzbzvzb z b z bz seklinde bir sese uyandim. Dedimki buryer patladi herhalde. 3.2 siddetindeymis. Etimesgut merkezliymis. Tam da ruyamda cay aliyordum bir dukkandan parasini odeyemedim. 2 1 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Sani Gerşon yazdı: Android öncesinde uyardı beni. Honor kullanıyorum. Bu özelliği bulup da açamadım ayarlarda Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bursa'da epey salladı iyi hissettik. Yaklaşık 15 saniye önce telefona uyarı geldi. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Evet beni de android öncesinde uyardı. Ev halkını haberdar ettim sakin olsunlar diye, sarsıntı durur durmaz aşağı indik merdivenlerden (ev 7.katta). Karavanda geçirilen 1 saat sonrasında eve döndük. Deprem bölgesindeki herkese geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Doğan Arşiray yazdı: Az once ankarada deprem oldu ve bizi uyandirdi. DUMmmmm bzbzvzb z b z bz seklinde bir sese uyandim. Dedimki buryer patladi herhalde. 3.2 siddetindeymis. Etimesgut merkezliymis. Tam da ruyamda cay aliyordum bir dukkandan parasini odeyemedim. Dün Etimesgut ta ark uğradım çay içtim yemeğe kalın dedi kalsam 5 i geçerdi demek 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: Dün Etimesgut ta ark uğradım çay içtim yemeğe kalın dedi kalsam 5 i geçerdi demek kusura bakma dönüş yapamadım bu arada. hastane vs işleri beni bitirdi dün. Yorum bağlantısı
Recommended Posts