İçeriğe Yönlendir

Şimdi Deprem Oldu

Uğraş Özyurt

Recommended Posts

İlkay Başaran

Bana gelmiş ama 4 dk sonra. Gerçi yoldaydım belki de çekmemiştir..

Screenshot_20250810_214244_One UI Home.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Bana gelmiş ama 4 dk sonra. Gerçi yoldaydım belki de çekmemiştir..

dışarda oturuyordum, yaklaşık 7 sn. kadar önce uyarı geldi, önce 5.9 dedi sonra güncelledi 6.2 dedi telefon, tamda çay içiyordum arkadaş, darbe düşüktü, yatay salınımdı galiba, çayıma devam ettim, masa salanıyor ben etrafı izliyorum, komşular çıktı ne olyor falan ben çay içiyorum hala :) 6.2 falan hiçbirşey, bunda birşey olsa vay haine memleketin, bu kadar uyduruksa binalar zaten bitmişiz biz.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Deprem bölgesindeki herkese geçmiş olsun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

Az once ankarada deprem oldu ve bizi uyandirdi. DUMmmmm bzbzvzb z b z bz seklinde bir sese uyandim. Dedimki buryer patladi herhalde. 3.2 siddetindeymis. Etimesgut merkezliymis. Tam da ruyamda cay aliyordum bir dukkandan  parasini odeyemedim.

• Beğen 2
  • Mutlu 1
  • Şaşkın 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Büyük büyük geçmişler olsun. 

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Sani Gerşon yazdı:

Android öncesinde uyardı beni.

Honor kullanıyorum.

Bu özelliği bulup da açamadım ayarlarda :D 

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Bursa'da epey salladı iyi hissettik. Yaklaşık 15 saniye önce telefona uyarı geldi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Evet beni de android öncesinde uyardı. Ev halkını haberdar ettim sakin olsunlar diye, sarsıntı durur durmaz aşağı indik merdivenlerden (ev 7.katta). Karavanda geçirilen 1 saat sonrasında eve döndük. Deprem bölgesindeki herkese geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Doğan Arşiray yazdı:

Az once ankarada deprem oldu ve bizi uyandirdi. DUMmmmm bzbzvzb z b z bz seklinde bir sese uyandim. Dedimki buryer patladi herhalde. 3.2 siddetindeymis. Etimesgut merkezliymis. Tam da ruyamda cay aliyordum bir dukkandan  parasini odeyemedim.

Dün Etimesgut ta ark uğradım çay içtim yemeğe kalın dedi kalsam 5 i geçerdi demek

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Fatih Keskin yazdı:

Dün Etimesgut ta ark uğradım çay içtim yemeğe kalın dedi kalsam 5 i geçerdi demek

kusura bakma dönüş yapamadım bu arada. hastane vs işleri beni bitirdi dün.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ersen Tapan yazdı:

Bursa'da epey salladı iyi hissettik. Yaklaşık 15 saniye önce telefona uyarı geldi.

hisettiğimize gelmiyor, hissetmediğimize geliyor 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...