Alptuğ Özcan 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Selçuk Bakış yazdı: uyarı vermesi duruma göre değişebiliyor. Maraş depreminde gündüz olan büyük depremde benim eski cihaz uyarı vermişti. Bu cihazımda hiç denk gelmedim bende de honor 90 var şimdi. Anladım, dediğiniz gibi olabilir İnşallah ihtiyaç duymayız tabi ülke olarak bu tip uyarılara 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 saat önce Paylaş 15 saat önce 10 15 dakika ara ile iki tane deprem hissettiğime eminim ama kanıtlayamam. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ali Darbaz yazdı: 10 15 dakika ara ile iki tane deprem hissettiğime eminim ama kanıtlayamam. kamyon geçmiştir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Darbaz yazdı: 10 15 dakika ara ile iki tane deprem hissettiğime eminim ama kanıtlayamam. salatayı artır zeytinyağı ile 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Kalecik/ Ankara'da 4.1 deprem olmuş 08:24'de Hisseden duymadım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: salatayı artır zeytinyağı ile oo şimdi aynı dili konuşuyoruz işte 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce ali 1000 tane deprem sitesi var. hala kanıtlayamadın mı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts