Alptuğ Özcan 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Selçuk Bakış yazdı: uyarı vermesi duruma göre değişebiliyor. Maraş depreminde gündüz olan büyük depremde benim eski cihaz uyarı vermişti. Bu cihazımda hiç denk gelmedim bende de honor 90 var şimdi. Anladım, dediğiniz gibi olabilir İnşallah ihtiyaç duymayız tabi ülke olarak bu tip uyarılara 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Eylül Paylaş 10 Eylül 10 15 dakika ara ile iki tane deprem hissettiğime eminim ama kanıtlayamam. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Ali Darbaz yazdı: 10 15 dakika ara ile iki tane deprem hissettiğime eminim ama kanıtlayamam. kamyon geçmiştir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Ali Darbaz yazdı: 10 15 dakika ara ile iki tane deprem hissettiğime eminim ama kanıtlayamam. salatayı artır zeytinyağı ile 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Kalecik/ Ankara'da 4.1 deprem olmuş 08:24'de Hisseden duymadım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Çağlar Bayur yazdı: salatayı artır zeytinyağı ile oo şimdi aynı dili konuşuyoruz işte 1 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Eylül Paylaş 11 Eylül ali 1000 tane deprem sitesi var. hala kanıtlayamadın mı 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İstanbul civarında deprem olmuş sanırım, hissedenlere geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Daha çok Edirne civarı orası Marmara Ereğlisi zira oraya daha yakın, medya tabii oradan raytink alamayınca ....İstanbul a yapıştılar. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Marmara denizi 5.3 yazıyor. Ayvalıkta hissettik biz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Marmara denizi 5.3 yazıyor. Ayvalıkta hissettik biz. aranızda toprak az onadandır hep su 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: aranızda toprak az onadandır hep su Toprak sulu olduğundan dolayı malzeme gevşek 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Toprak sulu olduğundan dolayı malzeme gevşek Biz zamanında araştırdık, öyle birşey yokmuş. Safsata. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce ben dışarıdaydım şirkette kimse çıkmamış 100mt ötemizde ki işyerin de herkes dışarıda Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: işyerin de herkes dışarıda eksik mesai, maaştan keserdim patron olsam Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: ben dışarıdaydım şirkette kimse çıkmamış 100mt ötemizde ki işyerin de herkes dışarıda Kat yüksekliği aynı mı merak ettim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: ben dışarıdaydım şirkette kimse çıkmamış 100mt ötemizde ki işyerin de herkes dışarıda sallanmayan binalar sıkıntılı galiba. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce m. ereğlisi granit, tekirdağda bile yolalr boş, ümraniyede okulları boşaltmışlar. fıkra değil Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Marmara Ereğlisi 18 km açığında olmuş. Kayınpeder Marmara Ereğlisinde evde olduğu için hissetmiş ama kayınvalide bahçede anlamamış. Hanım Beylikdüzünde evde annesinden fazla hissetmiş (7.kat). Ben Esenyurt'tan bahçede olmama rağmen hissettim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts