Onur Demir 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Ben beykentte ofiste yakalandım. iş yapmaya devam ettim ama inenler oldu. Çorluda yani evde çok hissedilmiş. bizim bina hem yüksek hem raylı sistem olunca çok sallanıyor. haliyle eşim panik yapmış inmişler aşağı. eve geçtim çıktık yukarı hayat devam ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Lanet olsun yine oldu Balıkesir 5.5 şidetinde 28 saniye sürdü Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Geçmiş olsun arkadaşlar @İlkay Başaran @Ali Cihangiroğlu 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Lanet olsun yine oldu Balıkesir 5.5 şidetinde 28 saniye sürdü Tv 6.1 yaziyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Yüzeye baya yakınmış kırık ve sağlam salladı 6.1 olmasına ragmen. Son 2 3 saniye baya şiddetliydi. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ciddi iyi salladı. Hem uzun sürdü hem de sona doğru şiddetlendi sanki. Artçılar da devam edecektir büyük ihtimalle. Umarım en hasarsız şekilde atlatırız Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Kandilli verilerine göre 6.0 büyüklüğünde, hisseden herkese geçmiş olsun umarım kayıpsız atlatılır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Lanet olsun yine oldu dünyada gün başına 55 defa oluyor. Doğan Arşiray yazdı: Tv 6.1 yaziyor ve yanında da İStanbul u es geçmiyor müteahhit lobisinin gücü Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tatlı tatlı sallanmışız uyuyordum geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts