Onur Demir 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Ben beykentte ofiste yakalandım. iş yapmaya devam ettim ama inenler oldu. Çorluda yani evde çok hissedilmiş. bizim bina hem yüksek hem raylı sistem olunca çok sallanıyor. haliyle eşim panik yapmış inmişler aşağı. eve geçtim çıktık yukarı hayat devam ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Lanet olsun yine oldu Balıkesir 5.5 şidetinde 28 saniye sürdü Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Geçmiş olsun arkadaşlar @İlkay Başaran @Ali Cihangiroğlu 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Ali Darbaz yazdı: Lanet olsun yine oldu Balıkesir 5.5 şidetinde 28 saniye sürdü Tv 6.1 yaziyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Yüzeye baya yakınmış kırık ve sağlam salladı 6.1 olmasına ragmen. Son 2 3 saniye baya şiddetliydi. Geçmiş olsun. 1 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Ciddi iyi salladı. Hem uzun sürdü hem de sona doğru şiddetlendi sanki. Artçılar da devam edecektir büyük ihtimalle. Umarım en hasarsız şekilde atlatırız Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Kandilli verilerine göre 6.0 büyüklüğünde, hisseden herkese geçmiş olsun umarım kayıpsız atlatılır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Ali Darbaz yazdı: Lanet olsun yine oldu dünyada gün başına 55 defa oluyor. Doğan Arşiray yazdı: Tv 6.1 yaziyor ve yanında da İStanbul u es geçmiyor müteahhit lobisinin gücü Yorum bağlantısı
İnan Çınar 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Geçmiş olsun @İlkay Başaran @Evren Erakçora @Ali Cihangiroğlu ve depremi hisseden diğer arkadaşlara... Can ve mal kaybı olmaması sevindirici. 3 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Herkese çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun inşallah. Yorum bağlantısı
Murat Gedik 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Herkese çok geçmiş olsun. Umarım can ve mal kaybı yoktur. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ekim Paylaş 28 Ekim (düzenlendi) Valla iyi salladı bu sefer, durduktan sonrada sanki jölenin üzerindeymişiz gibi yavaş yavaş sağa sola salınım oldu... geçmiş olsun herkese.... 28 Ekim tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Çok geçmiş olsun, merkez bayağı sallanmış, Allah beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts