Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Adam evinden çıksa nereye gidecek, belki de sebep budur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Hüseyin Sönmez yazdı: Hala bir ölçüm yok tarihsel olarak yaklaşılıyor üstelik tarihsel birikim sadece 1-2 tekrar üzerine. marmara deniz dibini gözlemlemek çok pahalı 10 milyon tl miz olsa yapardık ta işte kader.... 9 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: marmara deniz dibini gözlemlemek çok pahalı 10 milyon tl miz olsa yapardık ta işte kader.... Kanal istanbul yapalım? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben cebimden alıyorum evimi. Adam devletten para alıyor bedava. Yeni arsa yaratsınlar. diğerlerini mevcutları da kat sınırını artırmayıp boğsunlar. evler terkedilsin el değiştirsin. belli süre sonra değeri düşünce de varlık fonu gibi bir vakıf değerinden alır yeniden yapar satar bazı yerlerde caddeleri genişletir. Yoksa mevcut evi yıkıp yeniden yaparak bi de devlet buna destek verirse bu iş olmaz. Devletin yapması gereken imar planlaması. arsa yaratmak. 789 bin km kare alanda biri hesaplamış bingölün bi ilçesi kadar yer kaplıyor milletin şehirleri toplamı. monako gibi yaşıyoruz. İlkay Başaran yazdı: Kanal istanbul yapalım? Kanal kazılmaksızın oralara şehrin yayılması iyi. kanal işi sakat. büyük bi felaket yahut savaş durumunda köprülere muhtaçsın. Hayvan haşat da geçemez. Ben arsa yaratılması ve modern ama lojman görünümü taşıyan birbirinin aynı bloklar olmayan (aşırı yüksek olmamak kaydı ile) yerleşimler yapılmasına taraftarım. Adam 50 sene önce gelmiş gecekondu yapmış. Benim babam ise kirada oturmuş. şimdi oraya 1 milyon ööro diye müteahhide vermeye çalışıyor. Ben olsam ondan 50 senenin işgaliyesini alırım. vermezse el koyarım borcu karşılığı. devletin o araziler. 6 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: marmara deniz dibini gözlemlemek çok pahalı 10 milyon tl miz olsa yapardık ta işte kader.... Kredi mi çeksek. Mehmet Göktürk yazdı: Ben olsam ondan 50 senenin işgaliyesini alırım. vermezse el koyarım borcu karşılığı. devletin o araziler. Öldüresiye dövülüp Suriyeye postalamak gerekir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: monako gibi yaşıyoruz. formula hariç, bi de yat larlar bi de liman bi de...... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: marmara deniz dibini gözlemlemek çok pahalı 10 milyon tl miz olsa yapardık ta işte kader.... Dolar mı? Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: marmara deniz dibini gözlemlemek çok pahalı 10 milyon tl miz olsa yapardık ta işte kader.... sondaj gemizlerimizden 1 tanesi somali açıklarında 20 milyar varillik petrol bulmuş 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Adam evinden çıksa nereye gidecek, belki de sebep budur. çıkmazsa ölecek. Hangisi daha ölümcül? istanbul bitmiş. Her sene nüfus artışına göre kentsel dönüşüm hariç 112.000 yeni konut gerekli. Böyle bir şey olamaz. Ayrıca trakya tarafı da arazi verimli. Konuta açılmamalı Devletin insan yoğunluğunu çok ama çok acil eskişehir, ankara, kütahya gibi daha zor tarımı olan yerlere aktarması lazım. Oralarda yeni şehirleşme alanları açılmalı. benim bildiğim böyle bir plan yok. Bu da istanbul’un sonu demek. tek umut insanların da artık istanbula gelmek istememesi kaldı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: TL lira Yazık bize.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yazık bize.. polonya zlotisi 10.5 TL Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Adam 50 sene önce gelmiş gecekondu yapmış. Benim babam ise kirada oturmuş. şimdi oraya 1 milyon ööro diye müteahhide vermeye çalışıyor. Ben olsam ondan 50 senenin işgaliyesini alırım. vermezse el koyarım borcu karşılığı. devletin o araziler. Antalya kepezde tam olarak böyle olan yere dap yapı aracılığı ile binalar yaptılar tspu verdiler. Tansu Kalafatoğlu yazdı: çıkmazsa ölecek. Hangisi daha ölümcül? istanbul bitmiş. Her sene nüfus artışına göre kentsel dönüşüm hariç 112.000 yeni konut gerekli. Böyle bir şey olamaz. Ayrıca trakya tarafı da arazi verimli. Konuta açılmamalı Devletin insan yoğunluğunu çok ama çok acil eskişehir, ankara, kütahya gibi daha zor tarımı olan yerlere aktarması lazım. Oralarda yeni şehirleşme alanları açılmalı. benim bildiğim böyle bir plan yok. Bu da istanbul’un sonu demek. tek umut insanların da artık istanbula gelmek istememesi kaldı Ben bunu yıllardır savunuyorum istsnbul un Sanayisi anadoluya kaydırılmalı....acilen... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts