İçeriğe Yönlendir

Motor Kapağı

Atakan Ulusoy

Recommended Posts

Atakan Ulusoy

Arkadaşlar Öncelikle aranıza yeni katıldım.. Forumun genel duruşunu beğendim site yönetimine teşekkür ederim.. Soruma gelince 2011 fiestaların motor kapakları neden yoktur.. kötü görüntü oluyor ve motor kirleniyor.. acaba motor kapağı takılırmı veya 2009-2011 arası motor kapağı olan modelleri varmydı? teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Hoşgeldiniz Atakan bey forumda avatar olarak yüzün açık bir şekilde göründüğü resimleri seçiyoruz.:)

Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy

Cevaplar için teşekkürler. Avatar olarakta FB logosu fena değildi.. neyseki şuan bu şekilde olsun.. motor kapağı konusunda araştırmalarım devam edecek.

Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy
(düzenlendi)

Bilgi için teşekkür ederim..Konuyu Daha fazla kirletmek istemiyorum.. Avatar çok önemli değil..Silinebilir.

tarihinde Atakan Ulusoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1.4 tdci da kapak yoktu, vesile ile bu kapak motorun kirlenmesini engellemz, toz genelde alt tarftan gelir.

Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy

Motor koruma kapağı dedikleri bu kapak ne işe yarar o zaman birisi beni aydınlatabilirmi arkadaşlar.. Süsmüdür?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bence süs, kaputu açınca bol temiz plastik görünümü haricinde muhteşem bir faydası yok

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

İlle kapak istiyorsan motoru aynı olan C1 ve 206 peco motor üst kapağını alabilirsin, 1 e 1 uyar, ben Ayhan la bu konuyu konuşmuştum, bizde interkul olmadığından bu kapak turbonun ve çıkış hortumunun daha fazla ısınmasına sebeb olacağını düşündüğümüzden almaktan vazgeçtim, fiyatı 60 tl. gibi birşeydi, ayrıca 80 tl. civarı sac karter korumada bulunuyor artık.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...