Tahir İlter 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 Opsiyonel seçeneğiyle trende esp bulunabilir.Yok demek yanlış olur kanımca. Yorum bağlantısı
Mehmet Atlihan 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 bu resimde azda olsa görünüyo 2005 trend 1.6 tdci 109 ps Yorum bağlantısı
Turkay Enez 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 Bence yeterince seri vites değiştirmiyorsun. Amaç patinaja düşürmekse, debriyaja bastığında gazı tam bırakmayacaksın. Çok seri şekilde debriyajı bırakacaksın... Ayrıca, konuşmalardan anlaşılan, pek uygun olmayan bir yolda gereksiz hız yapmışsın... 109 luk la 90 lık arasında hızlanma olarak ciddi fark var... Focus tdci 90hp trend var bizde.Vitesi çok hızlı değiştirdiğim anda anca 2.viteste patinajda düşüyor oda 2 sn falan anca bir lastik sesi duyuluyor ve ses kesiliyor.Buyrun video.3.cü viteste patinajı geçtim 2de bile zar zor çekiyor.(Not:195kmle giderken tümsekten uçtuk içerdeki ses o lastikler erden kesildimi bilmem ama felaket oldu)Kısacaı 90hp trend böyle.burda hafiften patinaj çekiyor 2.ci vitese attığımda.Zaten iç mekan bayağı bir sarsılıyor 2ye attığımda.aklım ermedi bu işe... Bu konuda iddialı değilim. Şimdiye kadar olmadığı şeklinde biliyordum. "Öğrenmenin yaşı yoktur." demişler... dedigimin arkasindayim benim trende var esp Yorum bağlantısı
Turkay Enez 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 Amaç neydi? En son bu kadar oluyor.burda tüm vitesleri değiştirirken ayağımı gazdan çekmedim sürekli tamgazdaydı.2den 3e geçerken görebilirsiniz devir saatinden ne kadar hızlı değiştirdiğimi.Yol içinde sırf boş olsun diye sabah 5te çektik.Transporter çıkıyor sanıyordum bir oda park etmis kenera yola çıkmıyormuş tamamen boştu yol. Benim elimden gelen budur 90hp bu kadar oluyor.Not amaç patinaj değildi fakat ayağımı gazdan çekmeden 3e attığımda bile gram patinaj çekmiyor. 1. vitesin sonunda daha 2 ye atmadan patinaj var... Yanlış mıyım? Ayrıca 109 luk çok farklı... Yorum bağlantısı
Recommended Posts