Olgu Temurtürkan 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 Eyüp Döngel yazdı: Dediğiniz doğru olabilir arkadaşım ancak benim arabanın motoru modifyeli bide kadran bozuk değilse dediğimiz gibi. 100hp lik diyorsunuz sonra modifiyeli diyorsunuz eğer şanzıman ve defransiyel değişmediyse 2. viteste o hızı göremezsiniz. lastikler eğer standartlardan oldukça uzak ebatlarla değiştiyse artan gösterge sapma oranı o hızları gösteriyor olabilir. Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 İyi basıyorsunuz maaşallah. Ben 150'yi (oda 5 saniye ) falan görünce korkuyorum basmaya. O hızlara çıkarken hangi ruh halinde oluyorsunuz merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 8 Temmuz 2011 Paylaş 8 Temmuz 2011 Eyüp Döngel yazdı: Bendede 100 hp focus var ama otomatik vites değil benzinde 2. viteste dibo yaptım 115 vuruyor. otoyolda 4. viteste 190 görüp 5 viteze aldım 210 gazı bıraktım. Kadran 240 emin ol 220 görürüm. Mümkün değil. Kimse o zaman 300-500 bine spor araba almaz,30-40 liraya focus alır,chiplerdi... Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 8 Temmuz 2011 Paylaş 8 Temmuz 2011 Arkadaşlar konu arkadaşın otomatik focusunun son hızını normal mi? Herkes konuyu çok dağıtmış konuyu. Yok şöyle bastım, yok böyle bastım. Lütfen yapmayın. Otomatik 1,6 Focus 185'i geçmiyor işte. Zorlamanın manası yok. Fabrika verisi 173 diyor. Eğer klasik otomatik (bakın cvt değil) farklı bir değer gören varsa yazsın ki bizimkiler normal mi onu görelim. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2011 Paylaş 8 Temmuz 2011 Armağan Pekatik yazdı: Arkadaşlar konu arkadaşın otomatik focusunun son hızını normal mi?Herkes konuyu çok dağıtmış konuyu. Yok şöyle bastım, yok böyle bastım. Lütfen yapmayın. Otomatik 1,6 Focus 185'i geçmiyor işte. Zorlamanın manası yok. Fabrika verisi 173 diyor. Eğer klasik otomatik (bakın cvt değil) farklı bir değer gören varsa yazsın ki bizimkiler normal mi onu görelim. Sizin hızınız normal. 185km'den de hızlı gidiyor ama motor gücüyle değil. Çok müsait ve eğimli bir yolda biraz daha üste çıkar ama ivmesiz olarak. 4 vitesli ve tork konvektörlü klasik şanzımanın cilvesi bu. Arıza veya durum tespiti için yönetici arkadaşların hız konusunda gösterdikleri iyi niyeti suistimal etmemek lazım diyorum bende. Hiç unutmam yıl 2007'de 90km üstü hızların üstü çarpılanırdı, şimdi ki hızları bırakın yazmayı ima bile edemezdik Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 9 Temmuz 2011 Paylaş 9 Temmuz 2011 Armağan Pekatik yazdı: Arkadaşlar konu arkadaşın otomatik focusunun son hızını normal mi?Herkes konuyu çok dağıtmış konuyu. Yok şöyle bastım, yok böyle bastım. Lütfen yapmayın. Otomatik 1,6 Focus 185'i geçmiyor işte. Zorlamanın manası yok. Fabrika verisi 173 diyor. Eğer klasik otomatik (bakın cvt değil) farklı bir değer gören varsa yazsın ki bizimkiler normal mi onu görelim. Evet konu baya bir dallanıp budaklanmış Konunun başında da yazdığım gibi tam düz ( Eyimsiz ) ve kaymak zeminli otoyolda yukarıda yazmış olduğunuz değer doğrudur . Eyimli ve kaymak zeminli bir otoyolda ( En güzel örneklerden biri Aydın otobanı ) Kadran sona yaslanıyor , tabii beraberinde tüketimde... Yorum bağlantısı
Kaan Seper 16 Temmuz 2011 Paylaş 16 Temmuz 2011 2011 1.6 115hp titanium focus var Bursada otobanda arabayı ilk aldığımız gün 4.viteste 190 la limitöre girdi 5 e aldım ***'ü çok rahat geçiyor açtıktan sonra dahada iyi gitmeye başladı 2.vites 100 105 civarı limitöre giriyor daha sonra tekrar denedim 210 gibi bi hız yaptım hızımı almadan yani 4.viteste limitöre alıp 5 e atmadan o şekilde deniyecem en kısa sürede Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Temmuz 2011 Paylaş 16 Temmuz 2011 İlk gün ve sıfır yepsyeni motor için tam bir işkence olmuştur o gün. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 16 Temmuz 2011 Paylaş 16 Temmuz 2011 Benimki 200'ü görüyorsa sizinkilerin çok daha iyi gitmesi lazım Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 16 Temmuz 2011 Paylaş 16 Temmuz 2011 Yavuz Selim Bilgin yazdı: Sorması ayıp derdiniz nedir? Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 16 Temmuz 2011 Paylaş 16 Temmuz 2011 Yavuz Selim Bilgin yazdı: Sorması ayıp derdiniz nedir? Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 16 Temmuz 2011 Paylaş 16 Temmuz 2011 (düzenlendi) Kaan Seper yazdı: 2011 1.6 115hp titanium focus var Bursada otobanda arabayı ilk aldığımız gün 4.viteste 190 la limitöre girdi 5 e aldım 200ü çok rahat geçiyor açtıktan sonra dahada iyi gitmeye başladı 2.vites 100 105 civarı limitöre giriyor daha sonra tekrar denedim 210 gibi bi hız yaptım hızımı almadan yani 4.viteste limitöre alıp 5 e atmadan o şekilde deniyecem en kısa sürede Kaan kardeşim öncelikle yazmış olduğun açıklamayı yanlış konu başlığında paylaşmışsın . İkincisi biz burada otobanlara çıkıp çıkıp hız denemeleri yapmıyoruz , sadece konuyu açmış olan Metin beyin kendi aracı ile ilgili sorusuna cevap niteliğinde aynı özellikleri taşıyan araçlarımızın limit değerlerini paylaştık . Senin anlatım şeklinle olay farklı bir platforma kayıyor ( Yok 2. viteste şöyle bastım , 4. viteste kadran devirdim vs... ) Bizim forumumuzda bu tip paylaşımlar zaten normal şartlar altında yasak Bazı özel durumlarda bir takım verilerin paylaşımına müsade ediliyor , buda onlardan biri . Saygılar... Bu arada kendimi pek moderatör gördüm canım ! 16 Temmuz 2011 tarihinde F?rat ?enol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 18 Temmuz 2011 Paylaş 18 Temmuz 2011 Bizim 4 kişi yüklü, bagaj silme eşya dolu, bayır yukarı 220'i gördü rüyamda. Millet ne ıspatlamaya çalışıyor anlamış değilim. Veyron alsaymışsınız arkadaş, bu arabalar sizi kesmez. Benzinli klasik otomatiği olan 3-4 kişi yazmış düzgün. Gerisi hep macera Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Temmuz 2011 Paylaş 18 Temmuz 2011 Yavrum Honda son hız 160 yapıyor. Tamam tamam sakin olun bir daha bu kadar hız yapmıyacağım Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 18 Temmuz 2011 Paylaş 18 Temmuz 2011 2000devirde 100km hız ile giderim ekonominin zirvesine ulaşırım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Temmuz 2011 Paylaş 18 Temmuz 2011 Evet.. bu konu sürekli yanlış yorumlanıyor... Herkes her aracı ilke yorum yapıyor, oysaki sadece otomatik vites sorulmuştu ama konu testlere döndü.. Kapatıyorum... Sileceğim.. Hoşçakalın.. az gazlayın.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts