İçeriğe Yönlendir

Bu Işaret Esp Midir?

İlker Ebcim

Recommended Posts

İlker Ebcim

arkadaşlar aracım 2008 ford focus trend x stil paket, aracım çalışırken ve gauge LED testinde bu işareti görüyorum. Acaba aracımda ESP var mı? Eğer yoksa bu işaret nedir? Teşekkürler

Yorum bağlantısı
İlker Ebcim
esp yi açıp kapamak için esp yazan düğmenizde vardır.

Öyle bir düğme yok hocam :D

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Esp yok, ama testte tüm lambalar yanıyor, göstergeler ortak.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Esp yok, ama testte tüm lambalar yanıyor, göstergeler ortak.

+1. aynen böyle. :)

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Gauge testte çıkar ama ; çalışıyorkende çıkıyor demiş ilker bey ; çalışırken yanmaması gerekir esp yoksa ?

Yorum bağlantısı
İlker Ebcim

aracı çalıştırırken de abs ve diğer ışıklarla birlikte yanıyor ve sönüyor. Olmayan bir şeyin göstergesini neden koyarlar ki:)

Yorum bağlantısı
Akif Özkan
aracı çalıştırırken de abs ve diğer ışıklarla birlikte yanıyor ve sönüyor. Olmayan bir şeyin göstergesini neden koyarlar ki:)

Aracınızda esp var.

Denemesi çok kolay.Aracınız patinaja düşmez...

Yorum bağlantısı
İlker Ebcim
Aracınızda esp var.

Denemesi çok kolay.Aracınız patinaja düşmez...

Patinaja düşüyor hocam da patinaj önleyen sistemi ESP değil ASR diye biliyorum

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

esp olmasa, kontağı çevirince yanmaz :nazar: makyajlı modelde esp tuşu yok, menü içinde, menuyu kurcalayın

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

esp = asr marka kullanım isimleri farklı biri onu der diğeri öbürünü

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

ASR siz ESP olmuyor.. Ortak çalışan sistemler.. :good1:

Yorum bağlantısı
İlker Ebcim
esp olmasa, kontağı çevirince yanmaz :good1: makyajlı modelde esp tuşu yok, menü içinde, menuyu kurcalayın

hocam yol bilgisayarı menüsünü kurcaladım ESP hakkında bişey yok, çok çok önemsediğimden değil de sadece aklıma takıldı. Yol tutuşundan anlayayım desem zaten yoldan çıkaramıyorum ki:) seviyorum mereti...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
hocam yol bilgisayarı menüsünü kurcaladım ESP hakkında bişey yok, çok çok önemsediğimden değil de sadece aklıma takıldı. Yol tutuşundan anlayayım desem zaten yoldan çıkaramıyorum ki:) seviyorum mereti...

yoldan çıkmıyorsa vardır :good1: şaka bir yana esasında çok çok önemsenicek birşey bence... bundan sonra alacağım arabada özellikle arayacağım bir özlellik olacak esp...

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
esp = asr marka kullanım isimleri farklı biri onu der diğeri öbürünü

ESP = değildir ASR. Farklı sistemler. ESP ASR siz olmaz ama ASR ESp siz olabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
bu işaretten benim aracımdada var. burada yazılanları okuyunca merak ettim ve üşenmeyip 7 kat indim ve araca baktım. Yol b.sayarından menüye girdim. menüde hemen ikinci seçenekte x ESP yazısını buldum. ESP yazısının solundaki kutucuk x işaretliydi, bende x işaretini kaldırdım ve Menüye döndüm.ekranda ESP DEVRE DIŞI yazdı. menüye geri döndüm ve ESP kutucuğunu tekrar işaretledim. göstergedeki o işaret gene çıktı. ama araçta ESP ile ilgili düğme bulamadım.

benim anlayamadığım şu; ben arabayı alırken fark vermemek için ESP li istememiştim. Şimdi benim arabam ESP limi, değil mi?

Abi ne mutlu sana ; esp var aracında.. :good1:

Yorum bağlantısı
İlker Ebcim
bu işaretten benim aracımdada var. burada yazılanları okuyunca merak ettim ve üşenmeyip 7 kat indim ve araca baktım. Yol b.sayarından menüye girdim. menüde hemen ikinci seçenekte x ESP yazısını buldum. ESP yazısının solundaki kutucuk x işaretliydi, bende x işaretini kaldırdım ve Menüye döndüm.ekranda ESP DEVRE DIŞI yazdı. menüye geri döndüm ve ESP kutucuğunu tekrar işaretledim. göstergedeki o işaret gene çıktı. ama araçta ESP ile ilgili düğme bulamadım.

benim anlayamadığım şu; ben arabayı alırken fark vermemek için ESP li istememiştim. Şimdi benim arabam ESP limi, değil mi?

şanslısınız :good1: en azından birinin işine yaramış oldu başlığı açmam. Benim menüde ESP yok ne yazık ki.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

:) Bedava ESP. virajda zorlayın bakalım ne yapacak.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Allah Aşkına doğrumu Ersen'im. Vallahi Süper bir haber verdin. 45 yaşındayım ama bu habere :):yahoo: çocuklar gibi sevindim...

inşallah biraz sonra arkadaşlardan bir "bu ön hazırlık" araçta ESP yok demezler.

Abi menüde varsa ; ön hazırlık falan değildir.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Allah Aşkına doğrumu Ersen'im. Vallahi Süper bir haber verdin. 45 yaşındayım ama bu habere :):yahoo: çocuklar gibi sevindim...

inşallah biraz sonra arkadaşlardan bir "bu ön hazırlık" araçta ESP yok demezler.

teşekkür ederim.sizin için üzüldüm. "paylaştıkça çoğalan tek şey bilgidir" derler.hepimiz forumda bunun için varız ve hepimiz bildiği konularda bir diğerimize Ne mutluki faydalı olmaya çalışıyoruz.

Sadık abi senin adına çok sevindim inş Esp vardır Esp çok önemli bi donanım. bi ara servise ugrayıp sorun bence esp sonradan extra güvenlik paketiyle birlikte satılıyor cünkü aracınızda kaç tane airbag var ?

Yorum bağlantısı
İlker Ebcim
Allah Aşkına doğrumu Ersen'im. Vallahi Süper bir haber verdin. 45 yaşındayım ama bu habere :):good1: çocuklar gibi sevindim...

teşekkür ederim.sizin için üzüldüm. "paylaştıkça çoğalan tek şey bilgidir" derler.hepimiz forumda bunun için varız ve hepimiz bildiği konularda bir diğerimize Ne mutluki faydalı olmaya çalışıyoruz.

:yahoo:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

esp li :):good1::yahoo:

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
abiciğim, 4 tane hava yastığı var. aslında menüyü daha önce incelemiştim ama; ESP sadece menüde ön hazırlık olarak konmuştur düşüncesiyle pek oralı olmamıştım.

Senin adına çok sevindim Sadık abi gerçekten :)

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
süper haber abiciğim ya. vallahi acayip sevindim. mutluluğumu görseniz halime gülersiniz. :yahoo::)

Sadık abi vallahi bende çok sevindim sizin adınıza bunu bi ara test edelim musait oldugunuzda hatta kutluyalim :good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...