İçeriğe Yönlendir

Bu Işaret Esp Midir?

İlker Ebcim

Recommended Posts

Çağlar Bayur
benım arbada esp yok değilmi???? 2006 chia

2006 da arka cam rezistansı yanında düğmesi vardır, yoksa , esp yok demektir.

Yorum bağlantısı
Serkan Dönmez
:) Bedava ESP. virajda zorlayın bakalım ne yapacak.

benmı yanlış biliyorum esp anti patinaj sistemi değilmiydi ?? yanlış biliyorsam benım arabada anti patinaj sistemi varmı? adı nedir?

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
benmı yanlış biliyorum esp anti patinaj sistemi değilmiydi ?? yanlış biliyorsam benım arabada anti patinaj sistemi varmı? adı nedir?

Esp= elektronik stabilite programı = Aracın savrulmasını vs önler..

Asr= Aracın çekişini kontrol eder tekerlerin patinaja düşmesini engeller..

Esp varsa Asr de vardır..

Asr varsa esp olmak zorunda değildir..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Dönmez
Esp= elektronik stabilite programı = Aracın savrulmasını vs önler..

Asr= Aracın çekişini kontrol eder tekerlerin patinaja düşmesini engeller..

Esp varsa Asr de vardır..

Asr varsa esp olmak zorunda değildir..

asr nin araç üzerinde ibaresi varmıdır yoksa yeni kasalarda fix bulunurmu

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
asr nin araç üzerinde ibaresi varmıdır yoksa yeni kasalarda fix bulunurmu

Açma kapama olması lazım ; karlı buzlu yollarda ve zincir takıldığında kapatılmalı çünkü..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
peki Çağlar Bey, bu düğme benim arabada niye yok? varsa nerde olması gerekirdi...

Anti Patinaj Sistemi (ASR) dir.

Focus 2.5 larda tuş yok abi menüde var on off :)

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Yalçın'ım sen bu gece güzel haber verme meleğimisin kardeşim. :) hele şu Cep telefonuna bak,arıyorum duymuyorsun sanırım...

Abi duymamışım telefonu

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

sadık bey ben de merak ettim bak şimdi menüde nerede bu esp bende bir baksam bende sizingibi bir mutlu olsam ne güzel olur dimi.

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Bende çok sevindim. Sanki kendi aracımda ESP çıkmış gibi. :) (Nedense :D )

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

ESP' yi, yol bilgisayarından kapattığınızda ışık sürekli yanar. Açtığınızda ise yanmayıp, patinajda ve savrulmaya başladığında yanar.

Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

Sadık Bey harbi çok kısmeti bol bir adammışsın.arabayı ara ara kurcalarsanız belki daha başka özellikler vs. de çıkabilir. bu kısmet sizdeyken belkide 2015 te çıkacak olan özelliklerin bir denemesini sizin arabaya eklemiş olabilirler. :nazar: ama şaka bir yana gerçekten sizin adınıza çok sevindim. ayrıca yeri gelmişken konuyu başlatan İlker Bey'e de vesileyle teşekkür etmek istiyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
yol bilgisayarında Menüye giriş yapıp yön tuşlarıyla hareket edin, ekranda ESP yazısı varsa ve ESP yi tıklayınca ESP DEVRE DIŞI yazıyor ve ekranda sarı renkli (bende öyle) kaygan zemin-araç resmi çıkıyorsa ESP varmış. işlemin tersini yapıncada işaret ve yazı çıkmıyor ve ESP devredye giriyor.

sizde bir deneyin bakalım, inşallah sizin araçtada vardır ve benim gibi sizde sevinirsiniz.

akşam mutlaka bakıcam inşallah vardır

Yorum bağlantısı
Akif Özkan
(düzenlendi)

esp li focuslarda 8 hava yastığı olmalı diye biliyorum.Çağlar abi teyit edermisin lütfen :)

düzeltiyorum:6 hava yastığı

akşam mutlaka bakıcam inşallah vardır

ehmet Bey en esp varlığını en kolay öğrenme yolu araca patinaj çektirmeye çalıştığınızda esp ledinin yanarak patinaj çekmemesidir.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
esp li focuslarda 8 hava yastığı olmalı diye biliyorum.Çağlar abi teyit edermisin lütfen :nazar:

düzeltiyorum:6 hava yastığı

ehmet Bey en esp varlığını en kolay öğrenme yolu araca patinaj çektirmeye çalıştığınızda esp ledinin yanarak patinaj çekmemesidir.

benim araçta 8 hava yastığı var bu titanium özelliği araç otomatik olunca patinaja düşürmek baya zor oluyor. öğlen eve gidip baktım medüde böyle bir seçenek yok benim araçta. yani benim aracımda esp yok.

Yorum bağlantısı
Akif Özkan
benim araçta 8 hava yastığı var bu titanium özelliği araç otomatik olunca patinaja düşürmek baya zor oluyor. öğlen eve gidip baktım medüde böyle bir seçenek yok benim araçta. yani benim aracımda esp yok.

Mehmet Bey ben işin pratik kısmını söyledim.Bir araçta olan tüm donanımları, kontağı marştan bir önceki konuma kadar getirip göstergelerinizde yanan ledlerden bulabilirsiniz.

ESP-TCS, hava yastıklarından bağımsız bir opsiyon.

Çağlar Abiden teyid isterim:)

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
denedim yandı :nazar:

üşenmedim ve gidip araca patinaj çektirmeye çalıştım. evet; ekranda ESP işareti (sarı renkli kaygan zemin-araç resmi) yandı. :flowers: buda Teyidi oldu...

fark vermemek için esp siz araç aldım, ama ESP li çıktı. Piyango vurmuş kadar sevindim :rallici:

Abi fark ne kadardı?

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
üşenmedim ve gidip araca patinaj çektirmeye çalıştım. evet; ekranda ESP işareti (sarı renkli kaygan zemin-araç resmi) yandı. :D buda Teyidi oldu...

fark vermemek için esp siz araç aldım, ama ESP li çıktı. Piyango vurmuş kadar sevindim :nazar:

ESP yi verip airbagları vermemiş olmasınlar :flowers::rallici:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Yorumların hepsini okumadım ama şimdi esp ye para vermeden espli araba mı vermişler size. Demişler ya kendi arabamda esp çıktığı kadar sevindim, aynem bende o derece sevindim. Demek ki eldeki son focuslar bunlar. Önüne geleni standart diye satıyorlar :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...