Mustafa Tüfekçi 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 Keşke 1 yıl sonra felan öğrenseydiniz Araçtan sıkılmaya başlayınca böyel bir şey duysanız dahada sevinirdiniz Allah Esp ye muhtaç etmesin yinede. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 Abi yanlış araç teslim etmiş olmasınlar Ruhsatla karşılaştır motor şase numaralarını Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 Bence sizin rabada gizli saklı iki hava yastığı daha olabililir Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 Yorumların hepsini okumadım ama şimdi esp ye para vermeden espli araba mı vermişler size. Demişler ya kendi arabamda esp çıktığı kadar sevindim, aynem bende o derece sevindim. Demek ki eldeki son focuslar bunlar. Önüne geleni standart diye satıyorlar Bu iyiydi işte benim araç da ghia çıksaydı keşke Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 focusun, mekaniği ile yol tutuş başarısının da belgesi oldu. Bunca zaman, esp, hiç devreye girmeden, sıkıntı yarattırmadan kullanabilmişsiniz. Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 Hayırlı olsun Sadık Bey, güle güle kullanın. Bazen bir araç üretim bandına girmeden, o araca özel donanımları belirleyen listeyi hazırlayan çalışanın ufak bir hatası da böyle şeylere sebep olabiliyor. Bir kere takıldı mı o donanımlar, sökmesi donanım maliyetinden daha yüksek işçilik gerektiriyor. Bandın aksaması, zaman kaybı da ayrı konu. Bu nedenle nadir de olsa bayilere veya sahiplerine böyle sürprizlerle gidebiliyor araçlar Ben de 2.el dizel Focus bakarken güvenlik paketli bir araç bulmaya çalışmıştım ama herkes Focus'un standart donanımına o kadar güveniyor olmalı ki, kimse güvenlik paketli almamış zamanında Yorum bağlantısı
İlker Ebcim 27 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2011 Çok sevindim ama bir hevesle tekrar inip baktım.Videoda çektmiştim zamanında yol bilgisaarının.Malesef gaugede yanıyor fakat diğer türlü yok.Virajlardada bir güzel lastikler bağırıyor ama hiç yanıp sönen bir lamba yok:) benimki de aynen böyle kardeşim görüntü var ses yok:) henüz ESPsiz focusu yoldan çıkaracak kombine bir viraj ya da şigan bulamadım belki de o kadar cesur olamadım. Cıyık cıyık ötüyo ama illaki dönüyo. Bunlar bi yana çok önemli bi donanım ESP Sadık Bey adına ben de çok sevindim. Bir de o olsa güven hissimiz tam olurmuş. Yorum bağlantısı
İlker Ebcim 27 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2011 esp karda buzda işe yarıyor felekat arkasını atıyor focus doğal olarak.Ama normal asvaltta sadece ön tekerlekten kayıyor.gaza basarsan patinaja döşüyor ve yolun dışana çıkabıliyorsun ayarı iyi yapmak lazım:)esp değilde dinamik tork kontrolü veya asr olsa yeter bana.yeterki önden kaymaya başladığında patinaj çekmesin:) doğru söylüyosun. Önden kayarken direksiyonun titremesine ve her an patinaja düşecek hissine bayılıyorum:) Yorum bağlantısı
Akif Özkan 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 bende direksiyon titremiyor öyle son derece sert sekilde devam edıyor gene,fakat megane2de kaymaya başladığında yumaşacık olurdu direksiyon:)+ön tekerler patinaj çekmeye basladığında virajın dışına kayarken dönmüyor direksiyonu daha fazla çevirmelıyim refleksinden yeni yeni kurtuluyorum:) Hocam onda esp olduğu için titriyor ve her an kayacakmış hissi veriyor .Çünki o an kaymaya çalışırken esp engellemeye çalışıyor. Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 Gauge denilen menüye nasıl giriliyor. Ben bir türlü beceremedim. Yoksa benim araçta öyle birşey yok mu? aracım comfort. Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 Kontağı bir kademe çeviriyorum.yol bilgisayarı tuşuna basılı tutuyoru ekranda test yazıyor.Sonra ben aracı çalıştırıyodum ve test başlıyordu geçen fark ettim arabayı çalıştırmadan test yazısı çıktıktan sonra tekrar yol bilgisayarı tuşuna basınca açılıyor.Forumda aratırsanız ayrıntılı konular var olmadı youtubeye yazın orda ayrıntılı var. Teşekkürler forumda arattım ve öğrendim.. Arabaya indim denedim ve başardım. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Mayıs 2011 Paylaş 28 Mayıs 2011 Merhaba Arkadaşlar;Bu gün aracı aldığım Mersin Ford Ergin Otoya uğradım. Şirket Genel Müdürü Sayın;Faruk Bey ve Satış Temsilcisi Sayın; Yadigar hanımla aracın ESP donanımlı çıkması nedeniyle bir görüşme yaptık. Sn.Faruk bey aracın giriş faturasına bakarak ESP donanımlı gelmiş olduğunu teyid etti ve sehven bir insan hatası sonucu plazaya gelen Beyaz HP Foculardan ESP li olanına, benim ismimin yazılarak adıma tescil edilmiş olduğunu söyledi. (bu noktada karşılıklı gülüşmemiz oldu) Sn.Faruk bey, donanımdan kaynaklanan aradaki fiyat farkını benden talep etmeyerek HELAL ETTİ. Kendilerine Samimi, Sıcak Kanlı ve Güleryüzlü yaklaşımlarından dolayı ve de Helalliğini almaktan dolayı Sevgi ve Saygılarımla huzurlarınızda teşekkür ediyorum... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mayıs 2011 Paylaş 28 Mayıs 2011 Yani, buradan şu sonuç çıkar: esp li ler de aynı fiyat ile geliyor ama satış politikasında mı fazla rakam konuluyor :nazar: Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Mayıs 2011 Paylaş 28 Mayıs 2011 O değilde espsiz bir focustan da espli parası almamışlardır inşallah Yorum bağlantısı
Hüseyin Palaz 28 Mayıs 2011 Paylaş 28 Mayıs 2011 peki üsdatlar bu araçta işaretli olanlar ne ve araç opsiyonunda varmı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mayıs 2011 Paylaş 28 Mayıs 2011 1. vites büyüt 2. sıfırın altında buz tehlikesi 3.kızdırma bujisi 4. esp yani focusta bulunabilecek tüm opsiyonların göstergedeki uyarıları. Gösterge tek seçenek olarak üretilir, tüm model gamını kapsar. Yorum bağlantısı
Hüseyin Palaz 28 Mayıs 2011 Paylaş 28 Mayıs 2011 1. vites büyüt2. sıfırın altında buz tehlikesi 3.kızdırma bujisi 4. esp yani focusta bulunabilecek tüm opsiyonların göstergedeki uyarıları. Gösterge tek seçenek olarak üretilir, tüm model gamını kapsar. çaglar bey araçta esp var yani degilmi yanlış algılamıyosam Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mayıs 2011 Paylaş 28 Mayıs 2011 Yok, bu lambalrın tümü var, bu uyarıların tümü hazır , modeline göre kullanıma giriyor. Yani Full Hd Led aldınız diyelim, antene bağlarsanız, Hd kalitesinde seyredemezsiniz, ne zaman ki buna uygun bir uydu yayını varsa Hd kalitesinde seyredersiniz. Gösterge panoları, 3-5 ayrı modele hitap edecek şekilde imal edilir. Yorum bağlantısı
Hüseyin Palaz 28 Mayıs 2011 Paylaş 28 Mayıs 2011 Yok, bu lambalrın tümü var, bu uyarıların tümü hazır , modeline göre kullanıma giriyor. Yani Full Hd Led aldınız diyelim, antene bağlarsanız, Hd kalitesinde seyredemezsiniz, ne zaman ki buna uygun bir uydu yayını varsa Hd kalitesinde seyredersiniz. Gösterge panoları, 3-5 ayrı modele hitap edecek şekilde imal edilir. sagolasın aracın özelliklerini yarın pratikerde ögreniriz artık Yorum bağlantısı
Serkan Dönmez 29 Mayıs 2011 Paylaş 29 Mayıs 2011 (düzenlendi) çaglar bey araçta esp var yani degilmi yanlış algılamıyosam hüseyin bey bendede 2006 chia var düz benzinli asr anti patinaj varmı bizim araçta? menüde asr die bişey yok düğmeside yok bende asr siz chia varmı 2006 da olmayan varsa niye chia diyoruz bunaki dimi.? birde yağmur sensörü varmı nasıl çalışır 29 Mayıs 2011 tarihinde Serkan D tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Mayıs 2011 Paylaş 29 Mayıs 2011 Yağmur sensörünü bilmiyorum... Patinaj önleme yok.. Yorum bağlantısı
Serkan Dönmez 29 Mayıs 2011 Paylaş 29 Mayıs 2011 Yağmur sensörünü bilmiyorum... Patinaj önleme yok.. benım 2001 chıa da vardı bunda nasıl yok anlamıyorum bıde 5 yas var arada, Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Mayıs 2011 Paylaş 29 Mayıs 2011 benım 2001 chıa da vardı bunda nasıl yok anlamıyorum bıde 5 yas var arada, 2001 focus ise, Ghiada patinaj önleme yoktu... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Mayıs 2011 Paylaş 29 Mayıs 2011 2001 focus ise, Ghiada patinaj önleme yoktu... espli tek tük 1.6 giha var 2001 de hatta geçen gün espsi arızalanış bir FI otomatik vites vardı Osman abinin orada bu arada ford asr demez TCS der. focuslardada ESP yoksa TCS de yoktur. ve ghia donanımda standart değildir. güvenlik paketi yada ESP diye opsiyon olarak ayrı para verip sıfırlken alınır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts