Mehmet Ozyurek 29 Mayıs 2011 Paylaş 29 Mayıs 2011 espli tek tük 1.6 giha var 2001 de hatta geçen gün espsi arızalanış bir FI otomatik vites vardı Osman abinin orada bu arada ford asr demez TCS der. focuslardada ESP yoksa TCS de yoktur. ve ghia donanımda standart değildir. güvenlik paketi yada ESP diye opsiyon olarak ayrı para verip sıfırlken alınır. Tamamına +1 Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 30 Mayıs 2011 Paylaş 30 Mayıs 2011 Heytt be resimler gelmiş hemen bi espli aracımız olmadı Yorum bağlantısı
Akif Özkan 31 Mayıs 2011 Paylaş 31 Mayıs 2011 peki üsdatlar bu araçta işaretli olanlar ne ve araç opsiyonunda varmı? Çağlar abi göstergelerin kenarlarında bulunan kırmızı ledler neyi simgeliyor? Yorum bağlantısı
Akif Özkan 31 Mayıs 2011 Paylaş 31 Mayıs 2011 (düzenlendi) 5 ve 6 . ledler edit:Yükleyemedim:) 31 Mayıs 2011 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Kozak 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Aracınızda esp var. Denemesi çok kolay.Aracınız patinaja düşmez... bende deneyim öyle ise bu bilgi kesin mi peki? yeni aldım 2011 trendx esp var dendi ama emin değilim. Yorum bağlantısı
Akif Eren 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 peki 2011 titaniumlarda tcs veya asr demi yok o zaman Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 peki 2011 titaniumlarda tcs veya asr demi yok o zamanOpsiyonel olarak vardır.. Standart yoktur..Bulunması zordur piyasada bende deneyim öyle ise bu bilgi kesin mi peki? yeni aldım 2011 trendx esp var dendi ama emin değilim.Yol bilgisayarı menüsünde ESP on/off olarak gözükür varsa Yorum bağlantısı
Akif Eren 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 Opsiyonel olarak vardır.. Standart yoktur.. Bulunması zordur piyasada Yol bilgisayarı menüsünde ESP on/off olarak gözükür varsa connect te bile tcs var niye koymamışlar acaba, gerçi yol bilgisayarını kurcaladım direksiyon sertlik ayarı falan var ama esp ile ilgili bir yere rastlamadım. sanırsam varsa ilk çalıştırmada yanması lazım değil mi:? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 connect te bile tcs var niye koymamışlar acaba, gerçi yol bilgisayarını kurcaladım direksiyon sertlik ayarı falan var ama esp ile ilgili bir yere rastlamadım. sanırsam varsa ilk çalıştırmada yanması lazım değil mi:?Esp, olunca tcs'se gelir zaten. Connect'de evet çoğu modelinde standart. Focus 3 ile maalesef esp standart hale geldi. Evet ilk çalıştırmada yanar Yorum bağlantısı
Fırat Önal 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 Tüm mesajları okudum ama kafamdaki soru işareti gitmedi. Aracım 2011 tcdi titanyum. menüde esp yok. Ancak gösterge ekranında ilk çalıştırmada esp simgesi çıkıyor. Expertiz yaptırırken motor ölçümü yapan usta esp açık kalıyor tekerleri bırakmıyor gibi bir ifade kullandı. Benim aracımda esp var mı yok mu acaba? Yorum bağlantısı
Fırat Önal 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Benim focusta bir gariplik var diyordum hep doğruymuş. Az önce deneme sürüşü yaptım. Aracımda esp varmış. Menünün altına üstüne getirdim kaç defa ama esp ile ilgili hiçbirşey yoktu. Göstergede ilk çalıştırırken işareti çıkıyordu. Denedim güvenli bir yolda bana göz kırptı. Sanırım burdan çıkacak sonuç menüde olmasa dahi gösterge ekranında var olması esp nin olduğunu gösteriyor. Diğer konu , aracımı aldığım zaman 15 tatile denk geldiğinden focus 2 ile ilgili nerdeyse tüm paylaşımları tek tek okudum. Vites değiştirme oku. Benim aracımda 2000 devirde stabil olarak çalışıyor. diğer araçlarda sanırım o ok çok yüksek devirde motor zarar görmesin diye çalışıyor. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Benim focusta bir gariplik var diyordum hep doğruymuş. Az önce deneme sürüşü yaptım. Aracımda esp varmış. Menünün altına üstüne getirdim kaç defa ama esp ile ilgili hiçbirşey yoktu. Göstergede ilk çalıştırırken işareti çıkıyordu. Denedim güvenli bir yolda bana göz kırptı. Sanırım burdan çıkacak sonuç menüde olmasa dahi gösterge ekranında var olması esp nin olduğunu gösteriyor. Diğer konu , aracımı aldığım zaman 15 tatile denk geldiğinden focus 2 ile ilgili nerdeyse tüm paylaşımları tek tek okudum. Vites değiştirme oku. Benim aracımda 2000 devirde stabil olarak çalışıyor. diğer araçlarda sanırım o ok çok yüksek devirde motor zarar görmesin diye çalışıyor. +1000 tl ekledin hadi iyisin :kıskançlıktankudurancollectionsahibismile: 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Fırat, arabanın ilk sahibi misin. daha önce aracınızda yakıtta su algılandı diye bir uyarı çıkmış mıydı? Eğer bu uyarı çıktı ise serviste aracınıza yazılım atıldı mı? eminim bir çoğunuz bunların esp ile ne ilgisi var diye merak ediyorsunuzdur. Hemen açıklayayım, çünkü bu uyarı nedeniyle serviste yazılım atılan araçların yol bilgisayarında esp menüsü kayboluyor ve bir daha da geri getirilemiyor. Daha önce benzer hadise Tolgahan arkadaşımızın başına gelmişti. Abi ilk sahibi değil, yeni aldı sayılır aracı. 2 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 İlk sahibi değilim Sadık abi. Daha 1 aylık. Sanırım 3. sahibiyim. Almadan önce servis kayıtlarını görevli bana göstermedi ancak kendisi okudu. Bu konuda herhangi birşey söylemedi. Bir daha gidince soracağım. Sanırım araçlarımız seninle aynı. Senin arabada vites değiştirme oku nasıl çalışıyor abi? Fırat, arabanın ilk sahibi misin. daha önce aracınızda yakıtta su algılandı diye bir uyarı çıkmış mıydı?Eğer bu uyarı çıktı ise serviste aracınıza yazılım atıldı mı?eminim bir çoğunuz bunların esp ile ne ilgisi var diye merak ediyorsunuzdur.Hemen açıklayayım, çünkü bu uyarı nedeniyle serviste yazılım atılan araçların yol bilgisayarında esp menüsü kayboluyor ve bir daha da geri getirilemiyor. Daha önce benzer hadise Tolgahan arkadaşımızın başına gelmişti. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 +1000 tl ekledin hadi iyisin :kıskançlıktankudurancollectionsahibismile: Valla şimdiye kadar ilanda esp var diye belirten hiç görmedim focus ilanlarında. Kıskanmayalım arasıra veririm kullanırsın esp yi Eğer aracınızda esp varsa sizin adınıza çok sevinirim. esp nin menüde gözükmemesi muhtemelen benim tahmin ettiğim gibi sizin aracınıza sonradan atılan bir yazılımla ilgili. Yeşil oka gelince, o da 1750 lerde yanıyor. bense 2500 lerde değiştiriyorum. Abi dediğin yazılım olayından iyice kıllandım. En yakın zamanda servise uğramam gerekecek. Ford etis de sizin esp olayı gözüküyor mu? Menüde gözükmesi için yapabileceğimiz birşey var mı ? 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Abi bugün hafif topraklı bir zeminde denedim zaten. Gaza yüklendim direksiyonu kırdım, hafif savurmaya başlarken esp işareti çıktı. Tak tak diye ses hissettirmedi hiç. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Abi bugün hafif topraklı bir zeminde denedim zaten. Gaza yüklendim direksiyonu kırdım, hafif savurmaya başlarken esp işareti çıktı. Tak tak diye ses hissettirmedi hiç. En güzel yerinde bırakmışsın orda asılacaktın gaza 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 21 Eylül 2015 Paylaş 21 Eylül 2015 Evet focusumda esp olduğuna artık tamamen inanıyorum. Normalde mesajlarda da belirttiğim gibi menüde esp ibaresi yoktu. Ama gösterge ışıklarında vardı. Emre ile beraber elm cihazıyla bu sorunu ortadan kaldırdık. Şimdi hem menüde hem göstergede var.esp Kapatarak daha seri kalkış yaptım sanki. Psikolojik de olabilir. En kısa zamanda ölçeceğim. Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 Evet focusumda esp olduğuna artık tamamen inanıyorum. Normalde mesajlarda da belirttiğim gibi menüde esp ibaresi yoktu. Ama gösterge ışıklarında vardı. Emre ile beraber elm cihazıyla bu sorunu ortadan kaldırdık. Şimdi hem menüde hem göstergede var.esp Kapatarak daha seri kalkış yaptım sanki. Psikolojik de olabilir. En kısa zamanda ölçeceğim. Nasıl yani. Şimdi araçlarımızda ESP var da deaktif, Elm ile aktif mi ediyoruz yani. Yorum bağlantısı
Fırat Önal 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 Nasıl yani. Şimdi araçlarımızda ESP var da deaktif, Elm ile aktif mi ediyoruz yani. Normalde esp olan focuslarda hem gösterge ışıklarında simgesi var hemde yol bilgisayarı menüsünde on/off yapma özelliği var. Ancak benim araçta menüde on/off yapma yoktu. Ama göstergede işareti çıkıyordu. Elm cihazı ile menüyede eklemiş olduk. Menüden kapatıp açabiliyorum. Açıkcası esp yi devreye sokacak bir durum içine hiç girmedim. En kısa zamanda esp yi devreye sokabileceğim bir mekanda deneyeceğim. Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 Gauge test'te ESP lambası benim de yanıyor ancak gösterge paneli aynı olduğundandır diye düşünüyorum, ESP donanımı olmadıktan sonra araçta nasıl olacak... Yine de takipteyim.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts