Selcuk Kuvvet 26 Mayıs 2011 Paylaş 26 Mayıs 2011 Merhabalar, Çok uzun süredir düşünüyorum.. Acaba gidip spor helezon mu alsam (175?), yoksa gitsem sanayiye kesin xxx şunun yaylarını diyip Şahin moduna mı girsem diye düşünüyorum.. Bir de bu arabanın neden ama neden!! modifiye parçası bulunmaz? Bulunsa da mercedes parçasıymış gibi fiyatı olur? Yardımlarınızı bekliyorum.. Yoksa bu fiestacı kardeşinizi şahincilere kaptıracaksınız NOT: ARAC Fiesta 12 ghia 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ardıç 26 Mayıs 2011 Paylaş 26 Mayıs 2011 bence aracınızın süspansiyonunda bir sorun yoksa ayarlarını degiştirmeyin Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 26 Mayıs 2011 Paylaş 26 Mayıs 2011 Aracı basmak istiyorsanız yay kesme , presleme vs. gibi güvenliği tehlikeye atacak işlere girmeyin derim. Gidin spor yaylardan taktırın aracınıza. Nasıl bir modifiye anlayışınız var bilemem tabii ancak , orjinalci iseniz parça bulmanız neredeyse imkansız , üretim yok çünkü. Fibercilerde hoşunuza gidebilecek parçalar bulunabilir , ucuzda olur. Ya da aracınızın üstünde bulunan parçalara kit olarak ekler yaptırabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 26 Mayıs 2011 Paylaş 26 Mayıs 2011 gidin alın.. kestirip canınızı tehlikeye atmaya gerek yok.. Yorum bağlantısı
Selcuk Kuvvet 26 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2011 İstediğim şey tam anlamıyla arada sırada makasa girdiğimde, uzun yolda tam hızımı almışken karşıma çıkan virajı biraz daha rahat geçmek.. tabi burda aracın modifikasyon göruntusu bı bukadar önemli.. Gidip spor yayı almak cok kolay fakat agırıma giden bu yayların bukadar pahalı olması v cıkmasının olmaması. arkadasım 106 gti na gitti 120 tl ye 4 tane yay aldı ve canavar oldu.. Tampon ekleri desek ona keza.. İçimde manyak bi modifiye canavarı var fakat her sordugum parca fiyatı biraz daha yoruyo.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2011 Paylaş 26 Mayıs 2011 Alçaltmak , viraj kabiliyetini artırma çalışmasında son basamaktır, mesela jant ve lastikleriniz nasıl/nedir? Yorum bağlantısı
Selcuk Kuvvet 27 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2011 Alçaltmak , viraj kabiliyetini artırma çalışmasında son basamaktır, mesela jant ve lastikleriniz nasıl/nedir? orjinal çelik jantları var, lastik ebatlarım 185/55/14. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 Modifiye parça bulunabilir o araç için Türkiyede pek bir şey yok ama ingiltereden faln güzel şeyler bulunabilir. bende o kasanın sportunu çok beğeniyorum. ingilizlerde o arabalar için bir iki parça görmüştüm. Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 orjinal çelik jantları var, lastik ebatlarım 185/55/14. Orjinalden 55 yanak lastik mi var bu araçta ? Yorum bağlantısı
Emre Demir2 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 Aracın parçalarını bir 106 ile kıyaslamayın. 106 Gti modifiye'ye yatkın bir araç olduğu için onun sıfır parçasıda 2.el parçasıda oldukça ucuz bulunuyor. İstanbulda olsanız size yay konusunda yardım ederdim ama Antalyadasınız sanırım. Gidip kesme işlemi falan yapmayın ezbere... Spor yay işini biraz araştırın derim. Yoksa yay press yapılarak amörtisörlerede girilecek. Sertleştirip spora çevrilecek yani amörtisörlerde... Yorum bağlantısı
Selcuk Kuvvet 28 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2011 Anlaşıldı böyle bineceğiz.. lastik ve jantları buyuterek cozeceğiz sorunu. Yorum bağlantısı
Özgür Temiz 29 Mayıs 2011 Paylaş 29 Mayıs 2011 (düzenlendi) press daha mantıklısı bende yaptırdım memnunum ancak denildiği gibi lastik ince yanak olmalı olmadıgı zaman yıne savrulma oluyor 29 Mayıs 2011 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Çakar 15 Şubat 2013 Paylaş 15 Şubat 2013 Merhabalar, Çok uzun süredir düşünüyorum.. Acaba gidip spor helezon mu alsam (175?), yoksa gitsem sanayiye kesin xxx şunun yaylarını diyip Şahin moduna mı girsem diye düşünüyorum.. Bir de bu arabanın neden ama neden!! modifiye parçası bulunmaz? Bulunsa da mercedes parçasıymış gibi fiyatı olur? Yardımlarınızı bekliyorum.. Yoksa bu fiestacı kardeşinizi şahincilere kaptıracaksınız NOT: ARAC Fiesta 12 ghia Hocam internette var mı birebir bu kasaya uygun yay ben hiç bir yerde bulamadımda bana bi yol yordam gösterir misin? Yorum bağlantısı
Mert Çakar 15 Haziran 2013 Paylaş 15 Haziran 2013 Aracınıza uygun yay piyasada mümkün degil bulamazsınız belki abartmıyorum 40 tane yerle konustum ditirübütörleri bile aradım isterseniz 500 civarı bir fiyata getirtiriz diyorlar iyi araştırın derim 175 tl ye yay almanızın imkanı yok piyasada bu araca göre Yorum bağlantısı
Recommended Posts