Ersen Tapan 1 Haziran 2011 Paylaş 1 Haziran 2011 iki ayaklı bir mahlukat pazar günü benim aracımı görmüş ve krom cam çıtaları çok hoşuna gitmiş.. Sonra içindeki isteğe daha fazla karşı koyamamış ve ben bunları sökeyimde kendi aracıma takayım demiş ve şöför tarafından başlamış sökmeye.. Ama unuttuğu birşey vardiki onlar çift taraflı silikonlu bantlarla yapışmıştı ısıtmadan çıkması çok zordu; E tabi bunu anlaması için çam çıtasını yamultması gerekiyordu ve başarmışta , ama daha fazla uğraşmak istememiş çünki cam çıtası artık kullanılamaz haldeydi. Sonra düşünmüş bunu sökemeye çalışırken takım bozuldu gerisini sökmenin anlamı yok diyip çekip gitmiş.. Bende zaten cam çıtalarını ya karbon kaplamayı düşünüyordum yada sökecektim. Hal böyle olunca diğerlerinide ısıtarak dikkatlice söktüm. Elimde 3 tanesi sağlam duruyor .. İsteyen olursa bedelsiz veririm.. Araç üstünde fotoğraf çekmek aklıma gelmedi; söktükten sonra çektim; yamulmuş olan iki ayaklı mahlukatın marifeti.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 1 Haziran 2011 Paylaş 1 Haziran 2011 ne nedir bilmiyorum ama gerçekten üzücü bir durum geçen haftada ben böyle bir durum yaşamaştım. Allah ıslah etsin demekten başka birşey yapamayız... Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 1 Haziran 2011 Paylaş 1 Haziran 2011 (düzenlendi) Ya insanları anlamak çok zor bu devirde ne yapacağını çok şaşırmışlar üç kuruşluk şey için hatim yiyorlar 3 Haziran 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi imla Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 1 Haziran 2011 Paylaş 1 Haziran 2011 Ersencim niye satılık bölümüne açmadın konuyu Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Haziran 2011 Yazar Paylaş 1 Haziran 2011 Ersencim niye satılık bölümüne açmadın konuyu Forum da hibe bölümü olsaydı açacaktım Yorum bağlantısı
Semih İzgi 1 Haziran 2011 Paylaş 1 Haziran 2011 yaa insanları anlamak cok zor bu devirde ne yapacagını cok sasırmıslar uc kurusluk sey icin hatim yiyolar Doğru söze ne denir.. Yazık günah;nasıl bir zihniyete sahip bu araçlarımıza zarar verenler... Çok geçmiş olsun Ersen Abi. Neyseki ön panjuruna felan göz dikmemiş Şaka bir yana karbon kaplarsın daha afilli olur inşallah Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Haziran 2011 Yazar Paylaş 1 Haziran 2011 Geçmiş Olsun eğer Ürünün Markası Omsa İse Omsa Bozulanın yerine Eskisini verip bedelsiz olarak yenilerdi bilginize . Omsaydı ama artık gerek yok söktüm hepsini.. Doğru söze ne denir.. Yazık günah;nasıl bir zihniyete sahip bu araçlarımıza zarar verenler...Çok geçmiş olsun Ersen Abi. Neyseki ön panjuruna felan göz dikmemiş Şaka bir yana karbon kaplarsın daha afilli olur inşallah Yakında arabanın yanına gidince Lastikleri görememekten korkuyorum.. Cam fitilinde hiç iz kalmadı mı? Yok abi ilk günki gibiler.. Yanlız çift taraflı bantlar şeffaf olanlardandı ben değiştirmiştim sanırım 3m di markası. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 Haziran 2011 Paylaş 1 Haziran 2011 geçmiş olsun, iki ayaklıyı yakalayıp yaptığının hatalı bir şey olduğu konusunda anladığı dilden ikna etmek gerekir, ayrıca karbon olayını tavsiye ederim, akarı yok kokarı yok. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Haziran 2011 Yazar Paylaş 1 Haziran 2011 geçmiş olsun, iki ayaklıyı yakalayıp yaptığının hatalı bir şey olduğu konusunda anladığı dilden ikna etmek gerekir,ayrıca karbon olayını tavsiye ederim, akarı yok kokarı yok. Vakit bulsam neler yapıcam ama Ersen'im geçmiş olsun,inan kendi arabama yapılmış gibi çok üzüldüm. eminim seninde canın çok sıkılmıştır. ama haklısın; gerçektende çok can sıkıcı bir durum, nasıl sinirlenmeyeceksin ki. sen gözün gibi bak, koru şerefsizin biri çıksın gelsin içine etsin. ama neyseki arabanın kaportasına zarar vermemiş şerefsizler.dün akşamda beyaz incinin üzerine balkondan kola dökmüş görgüsüz, ahlaksızın biri. neyse ki nemli bezle silince hemen temizlendi. Sağol abi; napalım insanları anlamak zor; arabaya fitillere zarar vermemiş en azından.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Haziran 2011 Yazar Paylaş 1 Haziran 2011 Ne günlere kaldık ya...Geçmiş olsun Ersen abi.. Sağol Erkan.. jant kapağını bilirdik,bu da yeni çıkmış.Sırada ne var acep Geçtiğimiz günlerde bir üyemizin tamponunu çalmışlardı.. Herşey olabiliyor artık .. Yorum bağlantısı
Levent Pamukçuoğlu 1 Haziran 2011 Paylaş 1 Haziran 2011 geçmiş olsun,terbiyesizler.allahtan bir tarafını falan çizmemişler.çıkmıyor diye sinirlenip hıncını çıkarmamış iyiki. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 1 Haziran 2011 Paylaş 1 Haziran 2011 insanlardaki bu aşırılığa anlam vermek imkansız... sanki kötülük yapmak için birbirleriyle yarışır gibi... Geçmiş olsun... Yorum bağlantısı
Fatih Ada 1 Haziran 2011 Paylaş 1 Haziran 2011 Cnbc-e'de bunlar için dizi vardı O.C diye geçmiş olsun ne diyim.. Yorum bağlantısı
Karani Gülistan 1 Haziran 2011 Paylaş 1 Haziran 2011 Geçmiş olsun.Umarım yaptığı işten dolayı nedamet duymuştur.Yaptığı yanlışlar ve ağızlardan çıkan kötü kelimelerin mutlaka-ama mutlaka-bir ateş parçası olarak kendisine-kendimize-döneceğini biliyorum.İlahi terazi mikron ölçeğinde ve kesintisiz işler.Bu yasa evren dahil her türlü mahlukat için geçerlidir. Yorum bağlantısı
Akan Belen 2 Haziran 2011 Paylaş 2 Haziran 2011 Çok geçmiş olsun.Valla ne günlere kaldık artık insan aracına özenmeye birşeyler yapmaya da korkuyor artık Yorum bağlantısı
Yasin Çelik 2 Haziran 2011 Paylaş 2 Haziran 2011 Geçmiş olsun ,Bunu yapanların neysee ben bundan sonrasını kendi içimden devam ederyim burada olmayacak Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Haziran 2011 Paylaş 2 Haziran 2011 Geçmiş olsun. Benim de anteni mi sonrasında da muz sileceğimi çalmışlardı Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 2 Haziran 2011 Paylaş 2 Haziran 2011 Geçmiş olsun.Allah beterinden korusun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Haziran 2011 Paylaş 2 Haziran 2011 Yuh diyorum... başka bişey demiyorum... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Haziran 2011 Yazar Paylaş 2 Haziran 2011 Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.. Bunu yapanın çocuk olması düşük ihtimal ; %99.9 üniversitenin otoparkında oldu bu olay; başka yerde olsa dikkatimi mutlaka çekerdi ; bunu yapana tek diyeceğim şey Allah ıslah etsin.. 50 tl lik metal parçası için nelerle uğraşıyorlar.. İyiki kapı fitiline ve boyaya zarar vermemiş diyip kendimi avutuyorum.. Ersen'ciğim çok geçmiş olsun kardeşim, durum çok can sıkıcı ve bir o kadar da iğrenç. İnsanın nevri dönüyor bu hallerde ve en kötüsü bir şey yapamamak. Benim de anteni odunla vurarak kırdılar geçen kış ve tavanımı yamulttular, anteni yeniledim, tavanı soğuk işlemle düzelttirdim ama halen izi duruyor hem Kocaoğlan'da hem içimde.Yalnışlıkla tespit edersen ve haber vermezsen emin ol hatırım kalır. Yakından tanımak isterim o arkadaşı, hem de çok yakından. Sağol abi; inşallah tespit etmem yoksa suçlu duruma düşerim kesin Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Haziran 2011 Paylaş 2 Haziran 2011 Ersen geçmiş olsun. Yapanı görmemen isabet olmuş.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Haziran 2011 Yazar Paylaş 2 Haziran 2011 Ersen geçmiş olsun. Yapanı görmemen isabet olmuş.. Sağol abi.. Ersen geçmiş olsun... Sağol abi.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts