İçeriğe Yönlendir

Arka Sağ Kapı Altı Marşbiyel G&#246çmesine ç&#246züm?

Hakan Emre

Recommended Posts

Hakan Emre

Öncelikle tüm dostlara selam olsun... Klasik marşbiyel göçürmesini sonunda bende yaşayıp tattım ! ne yazık ki ;) Kaldırımdan inerken ağaç tomrugna arka marşbiyel takıldı vede göçtü.Tam arka kapının altını yani arabanın altı biradaha alçak olsa , kapıda gidicekti..Sormayın cok moral bozucu bir durum.Ankaradayım ..Bu focus 2.5 lerin nasıl oluyor marşbiyel düzeltme işlemi vs..? Tabi bilen dostlarımdan ricam beni yönldirmeleri..Her gün baktıgımda orayı görmek bana nerdeyse arabayı sattıracak !! Şimdiden teşekkür ederim .. Sağlıcakla..

Yorum bağlantısı

Geçmiş olsun öncelikle.kaskonuzda mini onarım var ise autoking e gitmenizi tavsiye ediyorum size,aynı durum benimde başıma gelmişti saolsunlar tertemiz yaptılar.

Yorum bağlantısı
Guest Mustafa Ta?k?n
(düzenlendi)

10 gün önce benim aracın sol ön çamurluk kısmının tamamını bir seyyar satıcı gözümün önünde geçerken çizdi. derin çizik oluştu. rütuş yaptırdım. ama çizik olduğu gibi duruyor. orjinaldi. sıkma canını. mala geleceğine cana gelsin

tarihinde Mustafa Ta?k?n tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hakan Emre

Arabayı sattırcak derken oradaki moral bozukluğunu belırtmek istemiştim :lol2: Autoking tel actım orası aklımda var..mini onarım için acaba boyut önemlmi bilmiyorum.. birde entresan bir durum bu marşbiyel için ön ile arka ayrı ayrı imiş sanırım..boyle direk ön ekten gelmıyor sanırım..Araştırdımda biraz..ben baya bir tomruğa taktım fotosunu çekicem yarın siz dostlarla paylaşıcam..yada iyi bir kaportacım var onada gidebilirim..Eger Autoking okey vermesse ne kadar bir maliyet çıkar yada en falza ne kadar vermeliyim?

Yorum bağlantısı
Aşkın Konuk

benzeri sorunu bende yaşadım,

göçük olduğu için önce düzeltme sonra boya işlemi yapacak, mini onarım içerisinde göçük giderme ve boya sayıları ve büyüklükleri sana verilen evraklardan bakmalısın, büyük ihitmalle hepsini sadece orası için kullansan yetmeyecektir. bu yüzden kasko şirketinde tanıdğın birisi varsa sen gitmeden ona king e telefon açıp rica etmesini söylemelisin,

diğer bir seçenek ; kaskonun bitmesine çok zaman yok ise king e gittiğinde yarısını şuanki kaskonun mini onarımı ile diğer yarısını ise bir sonraki ile para vermeden yaptırabilirsin.( ilk önce göçük düzeltme sonra boya yaptırmak gibi)

bu arada geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Mini onarım, hasarın cm. ile ilgiil değildir, marşbiyel kalın bir bölge, mini onarıma sokmazlar ise şaşırmayın. Görmeden, tahmini 150-200 TL arası tutaiblir, çok enterasn bir durum yoksa.

Vesile ile avatara kendi fotoğraflarımızı yüklüyoruz.

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen

Aynı şey benimde başıma bir yıl önce gelmişti. Servis 350 lira gibi bir masraf çıkartmıştı. zaten bunun 150 lirası alttaki plastik tutuyor:) ben de kaskodan yaptırmıştım. hasarsızlık bozulur diye bekliyordum. Yıl sonunda aynı firmadan kaskomu yeniledim ve kaskomun bozulmadığını gördüm.

Yorum bağlantısı
Hakan Emre
Aynı şey benimde başıma bir yıl önce gelmişti. Servis 350 lira gibi bir masraf çıkartmıştı. zaten bunun 150 lirası alttaki plastik tutuyor:) ben de kaskodan yaptırmıştım. hasarsızlık bozulur diye bekliyordum. Yıl sonunda aynı firmadan kaskomu yeniledim ve kaskomun bozulmadığını gördüm.

Sanırım bende böyle yapacağım..Neticede kaskonun parası 1050 tl civarı..200-300 tl tutcaksa bu masraf kaskodan yaptrmak daha mantıklı..Ben birde kaportacıya sorucam o da yapabilirm derse sorun yok ucuz yollu..Bu arada benim marşbiyelin plastiği vs..duruyor.. göçtü içine sadece..Resmini birazdan çelicem siz dostlarla paylaşıcam...Çok dikkat edin kaldırıma çıkarken inerken dostlar..!

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...