Mustafa Ergüden 8 Haziran 2011 Paylaş 8 Haziran 2011 (düzenlendi) merhabalar. bagaj kapağındaki yazılar(focus yazısı) boyanmak için çıkarılmıştı. kasko sadece yazıları çift taraflı bantla yapıştırmayı karşılıyormuş. ama bana pek sağlam gelmedi.daha sağlam nasıl yapıştırabiliriz. 8 Haziran 2011 tarihinde Mustafa Erg tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 8 Haziran 2011 Paylaş 8 Haziran 2011 (düzenlendi) 3M VHB denilen akrilik esaslık bantlar ile yapıştırınız, yapıştıracağınız zeminleri alkol ile güzelce temizleyiniz, yapıştırırken güzelce bastırıp 72 saat aracınızı yıkamayın, bir daha yerinden çıkmaz. 3M VHB bantı yapı marketlerde bulabilirsiniz.Silikon falan denemeyin yapıştı sanarsınız ama tutmaz. 10 Haziran 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi Gereksiz al?nt?.?mla Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Haziran 2011 Paylaş 8 Haziran 2011 Çifttaraflı bantla olur ama ; biraz zor oluyor ; sağlamlığıda tartışılır.. Bunu alıp kullanın bence.. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Haziran 2011 Paylaş 8 Haziran 2011 Harfler tek tek mi yapışıyor,yoksa komplemi.Benim de Focus'un u su yok komple yapışıyorsa diğerlerini nasıl çıkarmam gerek. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Haziran 2011 Paylaş 8 Haziran 2011 Bunlar komple yapışıyordur ama içinden istediğiniz harfide tek başına yapıştırabilirsiniz.. Eskileride kredi kartıyla falan yavaş yavaş çıkartabilirsiniz.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 8 Haziran 2011 Paylaş 8 Haziran 2011 harfler tek tek mi yapışıyor,yoksa komplemi.benim de focus un u su yok.komple yapışıyorsa diğerlerini nasıl çıkarmam gerek. Bantı sökmek için araya çizmeyecek sert plastik bir şey sokun zorlamadan sabırla kanırtarak bantın kurtulmasını bekleyin, çıkardıktan sonra bant kalıntılarını tinerli bez ve bol sulu ıslak bir bez ile temizleyin. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 8 Haziran 2011 Paylaş 8 Haziran 2011 Sökmüşken takmayın derim daha hoş duruyor Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 Haziran 2011 Paylaş 9 Haziran 2011 Her silikon yani kauçuk esaslı yapışkan olmaz, UV ışını ile kuruma ve dökülme yapar, ayrıca zemin bu tarz yapışmaya uygun değil, burada kullanılacak en iyi şey 3M, TESA gibi akrilik esaslı UV dayanımı olan bantlar kullanmaktır. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Haziran 2011 Paylaş 9 Haziran 2011 çift taraflı bant ile yapıştırdım. gayet sağlam duruyor. ayrıca aracın marka ve modelinin yazılı olduğu yazıyı çıkarırsanız polis ceza yazabilir. Ne amaçla?? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Haziran 2011 Paylaş 9 Haziran 2011 Ne amaçla?? Beni bir araç sıkıştırdı veya tehlikeli bir duruma düşürdü ; aradım polisi ( araçlardan anlamayan birisiyim ) şikayet edicem ; arabanın markasını modelini söyleyemiyorum gibi düşün Sani Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 9 Haziran 2011 Paylaş 9 Haziran 2011 Öyle bir şey yok. Yasalarla belirlendiği şekliyle istediğim değişikliği yaparım. Arkasında yazı yazmak zorunda diye bir kaide de yok. Benim aracımda 2009 dan beri sadece Ford logosu var,şimdiye bağlanmış olması gerekirdi öyleyse. Lastik değiştirmekte değişiklik,far ampulü değiştirmekte.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Haziran 2011 Paylaş 10 Haziran 2011 Bir arkadaşıma ceza gelmişti ; aracın markası belli değil diye .. Hatta Bursa dan bir üyeydi ama çıkaramadım şimdi.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts