İçeriğe Yönlendir

Kuga Hakkında Bilgi Verir Misiniz?

Yusuf Celebi

Recommended Posts

Yusuf Celebi

Sevgili arkadaşlarım.Babam 80.000 TL ye kadar dizel otomatik bir araç arıyor fakat tabiki full diye tabir edilen ıvırı zıvırıda eksik olmayacak.Ara ara yok bulamadık bulduklarımızıda biz beğenmedik felan, kuga için ne derseniz.Bilmem gerekenler nelerdir artıları eksileri.yardımlarınızı bekliyorum.

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı

Ford'da ''yok yok'' diye birşey olmaz bence, muhakkak bir eksiği vardır ; :lol2: :)

Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi
Ford'da ''yok yok'' diye birşey olmaz bence, muhakkak bir eksiği vardır ; :) :)

Doğru bir tespit.Bildiğim kadarıyla elektirikli ısıtmalı koltuklar var fakat koltuk yükseklik ayarı manuel bundan bahsettiniz galiba.. :lol2:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

focus şasesi üstünde yükselen, temel mekaniği aynı olan bir bazen 4 çeker olan suv tipi. Direkt 4x4 meziyeti yok, ama yoda tutunması , çekiş gücü sıkıntı yaratmaz. Rakibi Hyundai iX35. Her ikisini mukayese etmeli.

Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi
focus şasesi üstünde yükselen, temel mekaniği aynı olan bir bazen 4 çeker olan suv tipi. Direkt 4x4 meziyeti yok, ama yoda tutunması , çekiş gücü sıkıntı yaratmaz. Rakibi Hyundai iX35. Her ikisini mukayese etmeli.

Çağlar abi nasıl yani 4x4 meziyeti yok anlayamadım.ix35 bildiğim kadarıyla biraz daha pahalı..sen olsan ne alırsın abi dizel otomatik az kilometreli yüksek model bir araç.Şunu çok iyi anladım artık 80.000 TL gibi rakamlar orta sınıf araçlara hitab ediyor sıfır en baz modeller 45-50.000 Tl den satışa çıkınca 80.000 TL ye tabi araba bulamazzısn.2008 model passatlar bile 68 000 TL istiyorlar. bu neya.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Koltukları hariç iX35 daha yakın duruyor bana, 184Ps :lol2: , bunlardaki 4x4 ler, ön tekerler patinaja düşünce, arkaya güç aktarma şeklinde, Hyundai de 4x4 kilitleme tuşu da var, ancak bu sınıfta Nissan X-trail harici , hepsi çimen cibi.

Henüz maalesef ford markasını bu kadar üst segment ile eşleştirmiyor , piyasa. Kuga alınırsa 5 yıl kullanılırsa zevk verir, 2 sene sonra satayım dediğin an 1 yıl beklersin.

Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi
Koltukları hariç iX35 daha yakın duruyor bana, 184Ps :lol2: , bunlardaki 4x4 ler, ön tekerler patinaja düşünce, arkaya güç aktarma şeklinde, Hyundai de 4x4 kilitleme tuşu da var, ancak bu sınıfta Nissan X-trail harici , hepsi çimen cibi.

Henüz maalesef ford markasını bu kadar üst segment ile eşleştirmiyor , piyasa. Kuga alınırsa 5 yıl kullanılırsa zevk verir, 2 sene sonra satayım dediğin an 1 yıl beklersin.

Çağlar abi vermiş olduğun bilgileri benim için çok önemli.Formdaki arkadaşlar içinde aynı şekilde önemlidir.teşekkür ediyorum.Ben istiyordumki canım istediği zaman 4 çeker olsun istediğinde 2 çeker felan.Geçenlerde nissan qashqai+2 çıkmış sıfırını inceledim hoşuma gitti ama 96.000 TL.Onda isteğe bağlı 4 çekere müdahale edebiliyorsun.Dokunmatik ekran felan var ve baya tok ve iri duruyordu.onunda ikinci eli daha yok.Şimdiden Kuga'dan soğumaya başladım.

Peki abicim kuganın sıfırı 89.000+2.000 TL ye yakın cam tavan farkı var ben ise 2011 model ikinci elini 75000 TL'ye alıcam fiyat nasıl araba 10.000 km.de

Yorum bağlantısı
Guest Ramazan Demir
Koltukları hariç iX35 daha yakın duruyor bana, 184Ps :rolleyes: , bunlardaki 4x4 ler, ön tekerler patinaja düşünce, arkaya güç aktarma şeklinde, Hyundai de 4x4 kilitleme tuşu da var, ancak bu sınıfta Nissan X-trail harici , hepsi çimen cibi.

Abi, uzun bir zamandır Hyundailer dikkatimi çekiyor; bir zamandan sonra (4 veya 5 sene sanırım) motorları siyah duman atmaya başlıyor. Bir dizel motor bu kadar sürede siyah duman atmaya başlarmı? :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
89.000+2.000 TL ye yakın cam tavan farkı var ben ise 2011 model ikinci elini 75000 TL'ye alıcam fiyat nasıl araba 10.000 km.de

Bu rakamları gözden çıkardıktan sonra 2.el X5 alınır yada hakiki 4 çeker olan yine 2.el Subaru Forester alınır.

Yorum bağlantısı

bu rakamlara 2. el porsche cayenne, mercedes ml, volvo xc90 bulunabilir.bunlar varken de ben olsam kuga yı hiç düşünmezdim.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Büyük fiesta diyorum ben bu araçlara, başka birşey anımsatmıyor bana. SUV gibi gözükmüyor gözüme :D

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Kuga'nın içi benim C-max'le küçük nüanslar dışında aynı. Bence makyaj yemesi lazım, iç mekan anlamında. Alternatif olarak Qashqai +2 ya da ix 35'e bakılabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-araz...51926895/detay/

Şöyle olmaz mı?

Edit: Ispartadaymış gerçi.

İsterseniz gider bakarız, bu aracı 3 aydır görüyorum, galerinin kendisinin midir, nedir?

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Kuga'nın içi benim C-max'le küçük nüanslar dışında aynı. Bence makyaj yemesi lazım, iç mekan anlamında. Alternatif olarak Qashqai +2 ya da ix 35'e bakılabilir.

İsterseniz gider bakarız, bu aracı 3 aydır görüyorum, galerinin kendisinin midir, nedir?

Madansa alınır işini düzgün yapan ender galericilerden.İhtiyaç olursa soruştururuz.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Sevgili arkadaşlarım.Babam 80.000 TL ye kadar dizel otomatik bir araç arıyor fakat tabiki full diye tabir edilen ıvırı zıvırıda eksik olmayacak.Ara ara yok bulamadık bulduklarımızıda biz beğenmedik felan, kuga için ne derseniz.Bilmem gerekenler nelerdir artıları eksileri.yardımlarınızı bekliyorum.

80 bin lira varsa captiva alabilir. Ya da daha güzeli x3 e bakabilir. Kuga tipsiz bir araç bence. Normal otomobil olmuyor mu?

Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-araz...51926895/detay/

Şöyle olmaz mı?

Edit: Ispartadaymış gerçi.

Biraz daha pahalı cazip değil.

Bu rakamları gözden çıkardıktan sonra 2.el X5 alınır yada hakiki 4 çeker olan yine 2.el Subaru Forester alınır.

Size katılıyorum fakat ikinci elde aracın biz yormasında korkuyorum.

bu rakamlara 2. el porsche cayenne, mercedes ml, volvo xc90 bulunabilir.bunlar varken de ben olsam kuga yı hiç düşünmezdim.

Çağlar bey dediklerinizden sadece volvo cazip geliyor ama bulamadım.hala bakıyorum.

Teşekkür ederim cenk bey yormayın kendinizi aracı alırsam istanbuldan burdan alırım.Hala alternatif arıyorum.

Madansa alınır işini düzgün yapan ender galericilerden.İhtiyaç olursa soruştururuz.

Teşekkür ederim Tahir bey.

Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi
(düzenlendi)
80 bin lira varsa captiva alabilir. Ya da daha güzeli x3 e bakabilir. Kuga tipsiz bir araç bence. Normal otomobil olmuyor mu?

Mehmet Bey captivanın sıfırını 81.000 TL olarak fiyatını aldık oda en dolusuna.fakat test sürüşünde focusun verdiği keyfi vermedi.Kime sorsam arabaya karşı bir ön yargı ile sakın alma diye telkinde bulundular.

Jeep yeni compass doğru bir seçenek olabilir aslında bu segmentte64000 TL lik fiyatıyla.aradaki 16000TL Lik farkta tahminimce 4-5 yıllık benzin mazot farkını sübvanse eder.

http://www.jeep.com.tr/en/2011/compass/index.htm

Bakmak lazım hiç aklımdan geçmedi..

tarihinde Yusuf Celebi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...