Kerim Bilge 25 Haziran 2011 Paylaş 25 Haziran 2011 Değerli club üyeleri. Bundan 1 hafta önce aracın sağ iç açma kolunun deforme olması nedeniyle Renault yetkili servise gittim. Yeni kapı kolu takıldıktan sonra aracı yıkamaya aldılar. Yıkama yeri boya atölyesinin yanındaydı. Bir boya ustası yanıma gelip aracı nerede boyattığımızı sordu. Bende aracın daha 5500 km de 2010 model ve kazasız boyasız olduğunu söyledim. Ustanın boyalı dediği yer portakal kabuğu gibi. Ayrıca güneşin altında renk tonu farkı var. Bunun üzerine maise mail yolladım ve telefon açtım. Arabayı servise yeniden çağırdılar. Servis müdürünün bana tepkisi aracın boyalı olduğunu söyledi ve benim bunu dışarıda yaptırdığımı beyan etti. Ayrıca mahkeme açsam bile kazanamazmışım çünkü aracı sağ sağlim aldığıma dair imza atmışım. Ben nerden bilebilirdimki boya şefimiyim? Yinede lokal boyalı olan yeri bidaha sizin için boyarız dediler ben tamponun değişmesini istedim yanaşmadılar. Mais Türkiye'den de dönüş yapacaklardı ama yapmadılar. Aracı 2009 Eylülde almıştık. Aldığımız plaza kapandı. Ne yapabilirm lütfen bir akıl verin. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 25 Haziran 2011 Paylaş 25 Haziran 2011 vallahi Çağlar abide benim 2010 focus'un sağ çamurluğunun boyalı olduğunu iddia ediyor. hiç kafaya takmadım bence sizde takmayın Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 25 Haziran 2011 Yazar Paylaş 25 Haziran 2011 vallahi Çağlar abide benim 2010 focus'un sağ çamurluğunun boyalı olduğunu iddia ediyor. hiç kafaya takmadım bence sizde takmayın Bende takmamaya çalışıyorum ama her gördüğümde sinirim bozuluyor abi. Ayrıca kaptun üstünede astar tozu yapıştırmış kim attıysa boyayı. Birde macun sürmüş rampona. Tabi sizin tuzunuz kuru ST tamponlarınız var. RS gelsede TR ye bizde taksak tamponundan. +1 sıkma canını kardeşim...Avatarında çok üzgün durmussun... Abi sorma ya. Yanlış anlaşılmasın ama 2009 yılında bu arabaya 45 bin TL veriyorsunuz ve böyle bir olay olduğunu anlıyorsunuz. Yarın satılacağında bütün ölü soyucular araba boyalı diye sinir edecek beni. Ben kullanmaya kıyamadım elin herifi boya attı üstüne astar tozu yapıştırdı kaputa. Birde geri döncez dediler dönmediler. İnsanın sıfır araba alası gelmiyor valla ya. Bu arada avatar için sınav haftasıydı ondan stresliydim. Değişim vakti gelmiş. Tamponu boyatayım mı sizce serviste ? Ayrıca kaput içinde pasta cila isterim. Astar tozunun kalkması için. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Haziran 2011 Paylaş 26 Haziran 2011 Kafaya takacak bir şey yok Bilgehan.. En büyük derdin bu olsun.. Yapacak da hiç bir şeyin yok zaten.. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 26 Haziran 2011 Yazar Paylaş 26 Haziran 2011 Sağol Mehmet abi. Ben buna kısmet diyorum. Belki çok üzerine titriyorum arabanın ama benimde hobim bu. Belki çoğunuza saçma gelecek ama manevi çocuğum gibi. İnsan üzülüyor ama nede olsa... Yorum bağlantısı
Cem Boneval 26 Haziran 2011 Paylaş 26 Haziran 2011 Madem boyamayı kabul etmişler, ücretsiz yapacaklarsa bari tüm tampon aynı görünsün. Ayrıca bir de anımı ekleyeyim: Hanımın kullandığı Fusion'ı takasa verecektik bir Ford bayiine, eksper geldi boya kontrolunu yaptı, bu arada biz de arabamıza çok güveniyoruz, kazasız, düşük km'li ve temiz kullanılmış, döndü bize "araç komple boyanmış" dedi... Haydaa, yahu kaskosu var, bu yaşta aracın komple boyanması için ciddi hasar lazım, bakın kayıtlara dediysek de inandıramadık, ve de gerçekten nerede ölçse 300 mikron civarında çıkıyor. Ben "iyi ya çift kat boya daha çok dayanır" dediysem de almadılar aracaı! Sonra satın aldığımız Otokoç'a gittik, sorgusuz sualsiz aldılar takasa ve de rahatladık. İzahları da şu oldu zaman zaman hatalı boyamalar oluyormuş fabrikada bir kez daha geçiriyorlarmış boya odasından. Belki de yeni araç alırken ölçüm kalemiyle gidip boya kontrolu yapıp aykırı bir şey görülürse zabıt tutturmak lazım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Haziran 2011 Paylaş 26 Haziran 2011 Şaka gibi 1. Müşteriye hakkaten yazık 2. Portakal kabuğu görünüm en makbulüdür, keşke fizik kanunlarını yenebilsek de , biz de portakal kabuğu görünümde boyayı el ile atabilsek, fabrika harici bu görünümde boya atılması %99 imkansızdır. 3. Her Megane / Fluence tamponunda sağ/sol da boya görünüm farkı var, fabrikasına sorma şansım yok ama bizim kafa yorarak çıkardığımız sonuç, bu tamponların boyandığı fırın vs. lokasyonda, sağ/solda ısı farkı oluştuğu. Tamponlar ayrı mekanda boyanıyor ve fırınlanıyor, benim floresanda da sağ/sol da görünüm farkı mevcut. 4. Kalın mikron boyalı otomobil her zaman makbulümdür, 3 ayda bir pasta girerim misssss gibi olur 5. Astar tozu çok kolay çıkar, basit bir pasta işlemi ile ardından da tabiki cila, yalnız hemen çıkaracam diye kalın pasta ve hızlı makina ayarı ile girilirse, derin çizik oluşabilir. Astar, boya, vernik tozundan çok korkamyın, sadece hemen ve doğru müdahele edilmeli 6. Vesile ile boya ölçüm cihazımız Ali Gürsoy kardeşimiz tarafından temin edildi, her daim ölçüme beklerim. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 26 Haziran 2011 Yazar Paylaş 26 Haziran 2011 (düzenlendi) Peki bir sorum olacak. 2010 model bir arabaya 5500 kmde daha pasta uygun olur mu ne dersin ? 26 Haziran 2011 tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Haziran 2011 Paylaş 26 Haziran 2011 modele , km ye bakmaz, boya durumuna bakar, mesela Konya da 2001 Focus fotoğrafı gördük, dün yola çıkmış gibi. Güneşte dikkatli bakınca çokk derin yıkama çizikleri vs. yoksa, boya üstünde ele aşırı pürüz gelmiyorsa, pastasız cila da iş görür. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 26 Haziran 2011 Yazar Paylaş 26 Haziran 2011 modele , km ye bakmaz, boya durumuna bakar, mesela Konya da 2001 Focus fotoğrafı gördük, dün yola çıkmış gibi. Güneşte dikkatli bakınca çokk derin yıkama çizikleri vs. yoksa, boya üstünde ele aşırı pürüz gelmiyorsa, pastasız cila da iş görür. Çok çok az kılcal çizik var ayrıca ele sadece kaputtaki astar tozu geliyor. Başka bişeyde yok. Bölgesel pasta olmaz değil mi? Ah Çağlar abi ya ben İstanbul'da olacaktım kovsan çıkmazdım dükkanından. Sırf senin için bile gelecem ha. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Haziran 2011 Paylaş 26 Haziran 2011 Kaput pasta olur, komple de pasta yapılır sonra da cila, üstüne koruma. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Haziran 2011 Paylaş 26 Haziran 2011 Hiçbirşey yapmanıza gerek yok Bilgehan. Birkaç çizik daha olsun eskisin araç o zaman diğer işlerle beraber yapılır. Araç dediğin kaza da yapar boyanır da. Almayan almasın. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Haziran 2011 Paylaş 28 Haziran 2011 2006 crv bırakılır da 1 serisi alınır mı yahu? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Haziran 2011 Paylaş 28 Haziran 2011 2006 model crv ler sadece 25 000 tl mi ediyor? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Haziran 2011 Paylaş 28 Haziran 2011 2006 Crv Ölüsü 30.000 eder, keş 31.000 veririm hatta iş yerinde bir arkadaşımın yaşadığı olay dahada ilginç.2006 crv sini borusana takasa verip 1 serisi bmw pazarlığını yapıyor.ilk gittiğinde aracını 25 bin tlye sayıyorlar.iş ciddiye binince sizin araçta boya var 23 bin tly alırız diyorlar.oda tamam bende sizden aldığım araçtan expertiz raporu istiyorum diyor.bayide kendinden emin bir şekilde tamam diyor.ve dün araç geldi.expertiz sonucu tam bir fiyasko sol iki kapı boyalı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Haziran 2011 Paylaş 28 Haziran 2011 tükkanın önünü kapama, tamam 32den 1kr fazla vermem ısrar etme... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Haziran 2011 Paylaş 28 Haziran 2011 Hrv mi , ben kaçar, almiim. Ama hala ondan inip te Bmw1 e binmezdim. Daha çok yakacak daha da az kaçacak.... Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 28 Haziran 2011 Paylaş 28 Haziran 2011 muhabbet farklı bir noktaya gelmiş ama firma ismi vermeyeceğim zaten o firma şuan reno araç satmıyor ama tırdan indirirken servisinde boyanan sıfır arabalar park edilirken çarpılıp boyanan sıfır arabalar hep satılmış söylenmeden anında arkadaşım çalışıyordu ordan biliyorum için acır derdi. sıfır alıyorsunuz ama tavanı boyalı mesela Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 28 Haziran 2011 Paylaş 28 Haziran 2011 Bilgehan umursama kardeşim. Yarın gidip yeni parça ile değiştirirsin akşamına dengesizin biri gelir vurur yada çizer Yorum bağlantısı
Recommended Posts