İçeriğe Yönlendir

2011 Ford Connect & Peugeot Partner


Emre Özen

Sizce  

35 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Emre Özen
(düzenlendi)

Öncelikle herkese merhabalar :D

Arkadaşımın babası hem ticari hemde hafta sonları binilebilecek bir araç alacakmış 0km. Bana sordular bende " Ford connect " dedim ama yine de iyi bilenlere sormak istedim çünkü partner' ı hiç bilmioyorum şimdiden teşekkür ederim :)

tarihinde Emre tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Özen
Sonucu beklentiler ve ihtiyaçlara göre çok değişken çıkabilir. Önce bunları bilmek lazım.

İkisi de iyi araba bence. Ticari kullanımda ne gibi bir işte kullanılacağı da önemli.

Connect daha sağlam ve geniş, partner daha konforlu ve donanımlı.

Evet kesinlikle. Ben de pek bilgi sahibi değilim söylediklerine göre sizlere sormak istedim. Yeri gelecek yük yüklenecek yeri gelecek çıkıp ailecek bir yerlere gidecekler.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Tepee de, 3008 de sundukları gelişmiş esp seçeneği ile hafif arazi taşıtı haline bile gelebilen seçenek var. Oldukça zevkli olur gibi. Motorda 1.6 tdci.

Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven
Öncelikle herkese merhabalar :)

Arkadaşımın babası hem ticari hemde hafta sonları binilebilecek bir araç alacakmış 0km. Bana sordular bende " Ford connect " dedim ama yine de iyi bilenlere sormak istedim çünkü partner' ı hiç bilmioyorum şimdiden teşekkür ederim :)

emre kardeşim,

Benim daha önce kendi çevreme bunusormuşluğum vardır. ford connect için pahalı dediler vs. vageçmiştim hatta.. yinede hala gözüm var. içine binince devlet gibi oluyorsun.

Öbürü , herşeyi full olsa, fransız. Ben çok bindim fransız arabasına. iyidir miyidir ama psikolojik olarak ben güvenemiyorum.

Ben fordun şasisi, motoru parçaların kabalığı sesin tokluğu, çok yıpratıcı kullanabilsemde hiç umursamamazlığı yüzünden illa ve billa Ford diyorum.

Ford daha çok yakıyor olabilir. ama sağlam ve geniş..

Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca

Connect yakıt olarak belki Partner' dan az daha fazla olabilir ama en azından güvenlidir ve sağlamdır, iyi yol tutar. Tabii bu benim görüşüm.

Ford Tourneo Connect diyorum ben.

Yorum bağlantısı
Sedat Oral

ticari de ford un eline su dökemezler..

sadece minübüsleri hoş değil transit minübüslerin camları çok küçük insanı boğuyor..

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Murat Şen

gene geç yazıyorum ama belki işine yarayan arkadaşlar olur .

connectlerin yakıtları bildiğiniz üzere fazla .ve donanım bakımından partner & berlingo ya oranla düşük.. estetik bakımından kişiye göre değişebilen kavramlar oldugu için kesin birşey söylenemez ancak ben partneri tercih ederdim.1,8 tdci 110 hp yakıtı resmen su gibi içiyor. 1.6 hdi motor bu yönden cok daha başarılı.

2. bir husus ise süspansiyon. connectte makas var. düz yolda giderken arkası ziplaya zıplaya gidiyor. partnerde bu sorun yok ,cünkü arkada helezon var makas yok . konfor olarak connectten cok cok fazlasını barındırıyor. yüksekliği cok gelirse h&r nin spor yayları var .. hafif ticari sınıfında connect ,caddy, mk1 ve 2 doblo , kangoo makas kullanıyor. bu da yol tutusunu ve konforu olumsuz etkiliyor. hele stabilize de taş düşürürsünüz :nazar: standart olarak 205 55 16" lastiklerle geliyor partner.

3. bir husus partnerde ki opsiyonlar daha fazla .

partner daha mantıklı bir seçenek gibi geliyor.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

ben iş gereği kullandığım 2004 model connectimi 2011 e kadar kullandım 230 000 km de diğer arkadaşlara verdim.Şu anda 75 ps connect 2011 model var 1000 km de ankara yaptım geldim partnere göre çok çok sağlam bi araba üstelik parçalarıda ucuz. bunu bir değerlendirin derim :nazar:

Yorum bağlantısı
Murat Şen

partnerin de parçaları pahalı değil ama sağlamlık konusunda yorum malesef yapamıyorum connect için. bilmediğim bir konuda bilgi vermek yanlış olur . :lol2:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...