Evren Erakçora 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 Alıntı: Sensor Functions Airbag sensors can function in several different ways. Some types have a system with a ball that is held in place by a magnet, and is knocked loose from the magnet during a crash, hitting a switch that activates the airbag. Other sensors have chips that send electronic signals to the airbag when the vehicle is impacted hard enough. Read more: Airbag Sensor Locations | eHow.com http://www.ehow.com/facts_7869616_airbag-s...l#ixzz1RPJGuVOy Yani darbeyi ani hız değişiminden anlıyor. İvme yeterli değilse açılmıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 Konuyu inceledim.. Fordlarda 2007 önceleri darbe sensörlü.. 2007 sonraları G sensörlü.. 2007 sonrasında her şey airbag modülünün içinde... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 Konuyu inceledim.. Fordlarda 2007 önceleri darbe sensörlü.. 2007 sonraları G sensörlü.. 2007 sonrasında her şey airbag modülünün içinde... Bütün modellermi böyle yoksa ; 2007 sonrası yeni çıkan modellerdemi geçerli bu durum.. Yani 2008 fiesta ( benim kasa ) ile 2005 model farklımı aynımı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 Yani 2008 fiesta ( benim kasa ) ile 2005 model farklımı aynımı? Benim anladığım farklı.. Yani benim sorduğum kişiler, fiesta focus demedi.. Bizim araçlarımızda 2007'den sonra darbe sensörü yok dedi.. Yorum bağlantısı
Yıldıray Demirkıran 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 Yani darbeyi ani hız değişiminden anlıyor. İvme yeterli değilse açılmıyor. Bu durumda bütün airbaglerin açılması gerekmiyor mu? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Dikkatimi çok çeken bir şey, Focuslarda ön emniyet kemerleri yükseklik mandalları dışarı doğru çıkıntılıdır. Kemerimi her takışımda gözüme batar. Fiesta' nın ki bu konuda çok daha başarılı bence. B sütunu boyunca dümdüz yukarıdan aşağı iniyor. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 Bu durumda bütün airbaglerin açılması gerekmiyor mu? Evet Mehmet Abi, ne diyorsun? Bana bi de onca laf söyledin... Çok darıldım vallahi! Yorum bağlantısı
Yıldıray Demirkıran 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 Evet Mehmet Abi, ne diyorsun? Bana bi de onca laf söyledin... Çok darıldım vallahi! Yanlış bişey mi söyledim? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 Bu durumda bütün airbaglerin açılması gerekmiyor mu? Hayır, açılar önemli... İvmenin şiddeti önemli aracın hızı önemli.. Hız sensörü hız okumazsa açılmıyor demekki.. Evet Mehmet Abi, ne diyorsun? Bana bi de onca laf söyledin... Çok darıldım vallahi! Yine derim.. Kullanma kılavuzu takla anında açılmayacak demiş.. Davaya zorlamaya gereksiz yere mahkemeleri ve insanları oyalamaya gerek yok.. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 (düzenlendi) Bu durumda bütün airbaglerin açılması gerekmiyor mu? Demekki yan ivme yeterince yüksek değilmiş. 7 Temmuz 2011 tarihinde Evren Erak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 Başınız sağolsun... Tüm bunlar güvenlik önlemleri ve mekanik sistemlerdir....Hava yastığı açılır açılmaz, bu maalesef belli olmuyor...O arabayı üreten tasarlayan satan insanlarda böyle bir duruma sebep olmak istemezler ama bazen çaresiz kalınabiliyor...Örnek benim arabamın rot kolu gevşek olarak ben 2500 km. yol yapıp geldim Çanakkale gezisinde..Bir hafta önce bakımda sıkmayan servis teknisyeni hatalı çünkü üretici buna bakım yaparken şuraları kontrol et diye eğitim veriyor...Acınızı paylaşıyorum, ayrıca siz yine de teknik inceleme isteyiniz... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 Çelik tabut içinde gidiyoruz. Her kazada hava yastığı açılmaz. Normal bir durumdur. Bu güne kadar yaptığım onca kazada 2 kere yastık açıldı ve açılmaması daha sağlıklı olurdu. Başınız sağ olsun demekten başka bir şey aklıma gelmiyor. Yorum bağlantısı
Alper Saral 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 Başınız sağ olsun, Allah sabırlar versin. Yorum bağlantısı
Yıldıray Demirkıran 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 Evren abi yazmıştı aslında eğer önden ani bir ivme azalması oluyorsa ön airbagler.,eğer yandan ani bir ivme azalması oluyorsa yan airbagler.Kısacası x kordinati düzleminde ani ivme değişimi olursa ön airbagler,y kordinatı düzleminde ani ivme değişimi olursa yan airbagler açılıyor.Önden ivme azalması olduğunda yan hava aystıklarının açılması gerekmiyormuş Şimdi anlaşıldı. Evren bey'in yazdığını okumamışım. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mustafa Kelebek 9 Temmuz 2011 Paylaş 9 Temmuz 2011 Başınız sağ olsun, Allah sabırlar versin. Yorum bağlantısı
Bedri Baki 9 Temmuz 2011 Paylaş 9 Temmuz 2011 Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin Yorum bağlantısı
Mehmet Solak 10 Temmuz 2011 Paylaş 10 Temmuz 2011 birkaç çarpışma testine baktım.baktıklarımdan sadece bmw de önden çarpışma testinde tüm hava yastıkları açıldı.yandan olan çarpmalarda sadece yan hava yastıkları açıldı. Yorum bağlantısı
Gökhan Uçak 21 Temmuz 2011 Paylaş 21 Temmuz 2011 Başınız sağolsun. Babanıza Allahtan rahmet ailenize de sabırlar dilerim. Çok üzücü bir durum. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 21 Temmuz 2011 Paylaş 21 Temmuz 2011 (düzenlendi) Başınız sağolsun... Araba 3-4 takla attığına göre ani bir ivme kaybına uğramamış mantıken. Gönül isterki siz haklı çıkın ama mekanik yönden tasarımlar bu şekilde malesef. Öbür türlü araçlar tam anlamıyla kullan at tarzında olurdu. En ufak bir kazada araba pert olurdu. 21 Temmuz 2011 tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Karahan 23 Temmuz 2011 Paylaş 23 Temmuz 2011 başınız sağolsun . hakkınızı sonuna kadar aramanızı öneririm . Yorum bağlantısı
Halis Parlak 23 Temmuz 2011 Paylaş 23 Temmuz 2011 Başınız sağolsun.Dört kişi hafif sıyrıksa bence de hava yastığı açılmayabilir.Allah sabır versin geride kalanlara. Yorum bağlantısı
Kaan Aydın 23 Temmuz 2011 Paylaş 23 Temmuz 2011 Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin... Bende de aynı araç var ve bu araçta 4 hava yastığı var. 2 si ön yolcular için diğer ikisi ise koltukların arkasında olan yan(perde değil) hava yastıklarıdır. Bu kaza üzerine biraz araştırma yapınca şunu farkettim, yan hava yastığı sadece ön yolcuları koruyor. Arka yolcuya hiçbir faydası yok... Ancak PERDE hava yastığı olursa arka yolculara kadar uzanan ve baş bölgesini koruyan bir güvenlik önlemi alınmış oluyor. Yorum bağlantısı
Önder Ayvazoğlu 23 Temmuz 2011 Paylaş 23 Temmuz 2011 başınız sağolsun benzer bir durum bizim başımıza 2009 yılında gelmişti eşim kaza yapmıştı ve araç ağır hasarlı duruma gelmişti fakat hava yastıklarının hiç birisi açılmamıştı 40 bin liralık araçta 17 bin liralık hasar çıkmıştı ve hava yastıkları açılmamıştı, önden arkadan ve yandan darbe almıştı araç Yorum bağlantısı
Recep Ali Tellioğlu 25 Temmuz 2011 Paylaş 25 Temmuz 2011 Merhaba abilerim,kardeşlerim 1 ay önce 2011 model ford focus collection almıştık,1 hafta önce babam Konya yolu üzerinde kontrolünü kaybederek şarampole uçuyor ve daha sonra geri yola fırlayıp 3 takla atıyor ve araçta bulunan 4 kişi hafıf sıyrıklarla atlatırken,babam beyin kanaması sonucu hayatını kaybediyor emniyet kemerleri takılı hızı 100 km başını bir yere çarpması sonucu cok kan kaybediyor ve vefat ediyor.1. sorum şu,bu hava yastıkları niye açılmıyor araç 3 takla atıyor resim koyamıyorum 2. ford a dava açmayı düşünüyorum önümüzdeki hafta mahkemenin tayın ettıği bilir kişi ile araçta inceleme yapılacak yeni üye oldum forma ve kuralları bilmiyorum,yanlış bir işlem yaptıysam özür dilerim. Allah size ve geri kalanlara sabır versin.Çok üzüldüm Allah kimsenin başına böyle bir acı vermesin... Yorum bağlantısı
Recommended Posts