Murat Dere 2 Temmuz 2011 Paylaş 2 Temmuz 2011 Fatih geçen yaz geldiğinde görüşememiştik. Bu defa da neredeyse görüşemiyorduk. Hep mi bir şey çıkar kardeşim? Neyse, eşimin doğum günüydü dün. Herkes bizdeydi. Bazı insanlar rahatsız olabilir kalabalıktan diyerek Fatih'e durumu anlattım, hani gelince sürpriz olmasın diye. Sağolsun, kırmadı geldi. İyi de oldu. Çok güzel sohbetler ettik. Sıcakkanlı bir arkadaş Fatih, eşi Mehtap da öyle. Kızları Zeynep dünya tatlısı. Ama saçlarından biraz vermeyi istemedi bana. Böhüaaaaa! Şu anda Fatih yolda olsa gerek. Yoldaki tüm arkadaşlara iyi yolculuklar diliyorum... Geleneksel Muğla Toplantıları'nın üçüncüsünü idrak ettiğimiz şu günlerde, kimileri Çanakkale'de, kimileri de yolunda. 1. Geleneksel Muğla Toplantısı yapıldığında forum yöneticilerinden "emmi" kod adlı şahıs "Muğla'da toplantı şart oldu." demişti. Bir sonraki toplantının nerede olacağı açık sanırım. Bu kez kaçırmam inşallah. Balkonda benim küçük bacanağın 5. denemede gözüm açık (ilk dördü kapalıymış) ve konuşurken çekebildiği resim: Kızlar mutfakta pastayı kesiyorlar: İkramımız vardır, çaylar şirketendir: 1. Geleneksel Muğla Toplantısı'nda Selen Gülşen'in kucağındaki çikin şey var ya: Bu hale geldi ve hala çikin: Velhasıl 1. toplantının arasından uzun bir süre geçmiş. 3. toplantı gecikmiş... Arkadaşlar, bu kadar ara vermeyin yahu. Daha sık gelin bu tarafa. Biliyorum ki özellikle İstanbul bu tarafa akar yazın. Geçip gitmeyin. Haberim olrsa geçip gittiğinzden -ki olur- kabus gibi çökerim, söylemedi demeyin. Hadi okuduysanız dağılın şimdi, işim var, gücüm var benim... Not: Geyik selbes (serbest). Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Temmuz 2011 Paylaş 2 Temmuz 2011 pasta ile çay içen dünyada başka bir millet varmıdır. Yorum bağlantısı
Murat Dere 2 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2011 Pastayla içmedik ki. Üstüne içtik. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2011 Paylaş 2 Temmuz 2011 (düzenlendi) Öğretmenim yüregine sağlık. Harika olmuş bu buluşma.Tarihsiz olaraktan darısı başımıza diyorum. Çaysız pastamı olur.Çay her derde devadır arkadaşlar. 2 Temmuz 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Temmuz 2011 Paylaş 2 Temmuz 2011 Murat hocam en son gördüğüm avatarına göre yaşlanmış gördüm seni (Allah uzun ömür versin) Yorum bağlantısı
Murat Dere 2 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2011 Öğretmenim yüregine sağlık. Harika olmuş bu buluşma.Tarihsiz olaraktan darısı başımıza diyorum. Çaysız pastamı olur.Çay her derde devadır arkadaşlar. Oktay'ım, ne zaman istersen kardeşim. Yeter ki başımız dolu olmasın. Murat hocam en son gördüğüm avatarına göre yaşlanmış gördüm seni (Allah uzun ömür versin) Yok be ya, makina öyle çekmiş. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Temmuz 2011 Paylaş 2 Temmuz 2011 makinayı genç moduna almak gerekiyor. Yorum bağlantısı
Murat Dere 2 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2011 makinayı genç moduna almak gerekiyor. Galba. Bir önceki avatarında kafanda huni vardı murat abi,huni insanı genç gösteriyor demekki Gerçi dediğin gibi makinada hatalı çekmiş olabilir Keşkem falşsız çekseymişiz Onur. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2011 Paylaş 2 Temmuz 2011 (düzenlendi) Ögretmenim Karanlıkta pusuya yatmışsın bence balkona led şart.Karanlıkta kaybolma. 2 Temmuz 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Temmuz 2011 Paylaş 2 Temmuz 2011 Murat hocam en son gördüğüm avatarına göre yaşlanmış gördüm seni (Allah uzun ömür versin) Hocam, ne oldu sana ya. En son avatara göre bende bayağı beyazlama gördüm sende. Çok acil olarak var olan popülasyonu az olan saçları da almalı ve 20 yıl evveline geri dönülmeli. Eşinle beraber nice seneler dilerim size. Yorum bağlantısı
Murat Dere 2 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2011 Ögretmenim Karanlıkta pusuya yatmışsın bence balkona led şart.Karanlıkta kaybolma. Yatmışım pusuya, arkadaşlar sürüyor düşmanı, ben veriyorum cayırtıyı... Ne diyorum ben ya? Hocam, ne oldu sana ya. En son avatara göre bende bayağı beyazlama gördüm sende.Çok acil olarak var olan popülasyonu az olan saçları da almalı ve 20 yıl evveline geri dönülmeli. Eşinle beraber nice seneler dilerim size. Flaştan Sani, flaştan... Ama hakkaten yamuk yumuk çıkmışım ha. 5. kere aynı resim çekilirken bir de üstüne konuşurken böyle yakalamış küçük bacanak. İyi dileklerin için de ayrıca teşekkürler. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 2 Temmuz 2011 Paylaş 2 Temmuz 2011 Harika bir buluşma. Canım pasta çekti yahu Yorum bağlantısı
Murat Dere 2 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2011 Harika bir buluşma. Canım pasta çekti yahu Gel yiyek kardeşim Allahallah. Sayın Dere cidden azcık eski avatarına göre saçlarda beyaz artmış.Bence yaz geldi ve hunisiz resim çektirme.Allah nasip ederse 4üncü buluşmayı da beraber yapacaz.Umuyorum,sanırım,inşallah.(Bu arada sen 16 sında gelsene?) Birden çöktüm ben be. Toplantılara falan gelemeyince etkileniyor insan tabii. İlker'im İzgördü'm, 16'sında gelemem çünkü 18-23 arası satın aldık. İki aile geliyoruz. Fazladan iki gün beni aşar. Sen iki gün daha kal. 10 yıldır evliyiz, bu 3. tatil olacak. Zar zor çıkıyoruz yani malum sebeplerden. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Temmuz 2011 Paylaş 2 Temmuz 2011 Murat hocam, muğla'da oturupta tatile gidemiyorum diyeni kovalarım ben Yorum bağlantısı
Murat Dere 3 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2011 Murat hocam, muğla'da oturupta tatile gidemiyorum diyeni kovalarım ben Om öyle değil len, denize her an gideriz. Git-gel olmadan, bulaşık yıkamadan, yiyip kalkıp, herkesin ayağına geldiği tatilden bahsediyom ben kuzum. Yengeye nice yıllar diyorum.Sende gayet iyi görünüyorsun. O Efe denen çimdikçi şey burda benim kızlara sarkıyor Sağolasın Fuat'ım Önal'ım. Bak terbiyesize! Sen de onu çimdikleseydin ya. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Temmuz 2011 Paylaş 3 Temmuz 2011 Geldik geliyoruz bugün mü gelsek cumaya mı derken yengenin doğum gününe denk getirdik.Bence iyi de oldu pasta yedik çay içtik Murat abicim herşey için çok sağol en kısa zamanda İstanbul'a bekliyoruz gelmezseniz seneye biz geliriz tekrar 1 Temmuz'a denk getiririz malum pasta yeriz ben hala eve dönemedim Tekirdağ'dayım kısmetse 2-3 saate kadar evdeyim. Yorum bağlantısı
Murat Dere 3 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2011 Ne zaman gelirsen gel Fatih'im Keskin'im. Pasta köpeen olsun olm... İyi yolculuklar. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2011 Paylaş 3 Temmuz 2011 Om öyle değil len, denize her an gideriz. Git-gel olmadan, bulaşık yıkamadan, yiyip kalkıp, herkesin ayağına geldiği tatilden bahsediyom ben kuzum. 2009'dan beridir ayağım tuzlu suya girmedi, küveti doldurup tuz dökmem an meselesidir... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Temmuz 2011 Paylaş 3 Temmuz 2011 Fatih ile dönüş yolunda karşılaştık, teskin ettim, zar zor yoluna devam ediyordu çocukcağız, çok sarsılmış çookkk..... Yorum bağlantısı
Murat Dere 3 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2011 2009'dan beridir ayağım tuzlu suya girmedi, küveti doldurup tuz dökmem an meselesidir... E gel buraya be Sani çocuk. Fatih ile dönüş yolunda karşılaştık, teskin ettim, zar zor yoluna devam ediyordu çocukcağız, çok sarsılmış çookkk..... Çağlarrr, Çağlarr... Sen buraya geleceksinnn... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2011 Paylaş 3 Temmuz 2011 Kısmetse önümüzdeki cumartesi bi deniz istiyorum. Bırak yıllık izni, gün içinde 1 saat izni zor koparıyorum patrondan. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 4 Temmuz 2011 Paylaş 4 Temmuz 2011 (düzenlendi) Balkonda benim küçük bacanağın 5. denemede gözüm açık (ilk dördü kapalıymış) ve konuşurken çekebildiği resim: Yalanında bu kadarı olur yani, sanki başka resim yok.. "Saçlarım iyice döküldü, kimse görsün istemiyorum huni taksam terletiyor" demiyorda.. Bu arada Yengemizede nice yıllar diliyorum, Bu güzel yuvanızdan neşe ve misafir eksik olmasın İnşallah.. 4 Temmuz 2011 tarihinde H.Cenk Bayrak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 Temmuz 2011 Paylaş 4 Temmuz 2011 Murat hocam, muğla'da oturupta tatile gidemiyorum diyeni kovalarım ben Biz buradan kalkıp Muğla'ya tatile gideceğiz. Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2011 Yalanında bu kadarı olur yani, sanki başka resim yok.. "Saçlarım iyice döküldü, kimse görsün istemiyorum huni taksam terletiyor" demiyorda.. Bu arada Yengemizede nice yıllar diliyorum, Bu güzel yuvanızdan neşhe ve misafir eksik olmasın İnşallah.. Cavit Abi'm benim, ne desen haklısın ağam. Sağol ağam paşam. Biz buradan kalkıp Muğla'ya tatile gideceğiz. Budur abicim. Özelden yaz telefonunu Hüseyin. Geçerken de uğra bana da, sana da kabus olmayayım. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 Temmuz 2011 Paylaş 4 Temmuz 2011 Abi yakında kimin doğum günü var pastanın tadı damağımızda kaldı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts