Çağlar Bayur 4 Temmuz 2011 Paylaş 4 Temmuz 2011 Abi yakında kimin doğum günü var pastanın tadı damağımızda kaldı. Geçmiş olsun, gel boyan kendine gelirsin.... Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2011 Abi yakında kimin doğum günü var pastanın tadı damağımızda kaldı. Toprak'ın; 18 Ağustos. Gelebilecekleri beklerim efenim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Temmuz 2011 Paylaş 4 Temmuz 2011 İtiraf edeceğim artıkın.. Her iletini gördüğümde, her mevzun geçtiğinde kendime çok kızıyorum abi. Geçen yıl 15 gün Didim'de kaldım ve yanına gelmek aklıma gelmedi. Benki çay için Nevşehir'e gidiyorsam bir tabak bilemedin üç yada bi tencere kıymalı bonçuk makarna için niye Muğla'ya gitmeyeyim dimi... 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 4 Temmuz 2011 Paylaş 4 Temmuz 2011 bir tabak bilemedin üç yada bi tencere kıymalı bonçuk makarna için niye Muğla'ya gitmeyeyim dimi... O zaman bende gelirim. Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2011 İtiraf edeceğim artıkın..Her iletini gördüğümde, her mevzun geçtiğinde kendime çok kızıyorum abi. Geçen yıl 15 gün Didim'de kaldım ve yanına gelmek aklıma gelmedi. Benki çay için Nevşehir'e gidiyorsam bir tabak bilemedin üç yada bi tencere kıymalı bonçuk makarna için niye Muğla'ya gitmeyeyim dimi... O zaman bende gelirim. Yaa, işte böyle arkadaşlaar... Bir masalımızın daha sonuna geldik, yarın yeni bir masalda buluşmak üzere hepiniz hoşçakalın. Makarna köpeeniz olsun olm. Beni makarnayla mı korkutacaanız? Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 5 Temmuz 2011 Paylaş 5 Temmuz 2011 Gelirken yanına yoğurt mu alayım ayran mı? Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2011 Gelirken yanına yoğurt mu alayım ayran mı? Hiç bir şey alma; yoğurt da vaa ayran da. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 5 Temmuz 2011 Paylaş 5 Temmuz 2011 Servet Abi geliyorum derse bende gelirim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Temmuz 2011 Paylaş 5 Temmuz 2011 İtiraf edeceğim artıkın..Her iletini gördüğümde, her mevzun geçtiğinde kendime çok kızıyorum abi. Geçen yıl 15 gün Didim'de kaldım ve yanına gelmek aklıma gelmedi. Benki çay için Nevşehir'e gidiyorsam bir tabak bilemedin üç yada bi tencere kıymalı bonçuk makarna için niye Muğla'ya gitmeyeyim dimi... Bak daha gitmeden, lafını ettin, ne hale gelmişsin avatardan belli, ya bir de gitmiş olsaydın..... Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 11 Ekim 2011 Paylaş 11 Ekim 2011 bir dahaki geleneksel toplantımız ne zaman olur acaba muğlada.. yakın zamanda yada bayram sonrası yılbaşı sonrası sömestr gibi tarihlerde olabilirmi?? malum öğrenciyiz memlekete anca bu zamanlarda gidebiliyoruz.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Ekim 2011 Yazar Paylaş 11 Ekim 2011 bir dahaki geleneksel toplantımız ne zaman olur acaba muğlada.. yakın zamanda yada bayram sonrası yılbaşı sonrası sömestr gibi tarihlerde olabilirmi?? malum öğrenciyiz memlekete anca bu zamanlarda gidebiliyoruz.. Valla Sercan'cım, ikimiz toplanır, 4., 5. vs Geleneksel Muğla Toplantılarını yaparız. Muğla'daki üyelerimiz sessiz genelde. Birinci, ikinci ve üçüncü geleneksel toplantılar buraya gelen ve beni ziyaret etme cesareti (Çağlar'a rağmen) gösteren arkadaşlar sayesinde olmuştur. Telefon numaranı ver bana, Çağlar engel olmaz da bir arkadaş daha gelirse 4. Geleneksel Muğla Toplantısı'na çağırırım seni de. O arkadaşlar ısırmadığımı (her ne kadar Çağlar tersini söylese de -ki gelirse onu ısıracağım) anladılar. Bir daha geleceklerini düşünüyorum. Sercan'ı da kaybettik. Gelll... Geç bakim sen şöyle, bak ne var burda... Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 11 Ekim 2011 Paylaş 11 Ekim 2011 Valla Sercan'cım, ikimiz toplanır, 4., 5. vs Geleneksel Muğla Toplantılarını yaparız. Muğla'daki üyelerimiz sessiz genelde. Birinci, ikinci ve üçüncü geleneksel toplantılar buraya gelen ve beni ziyaret etme cesareti (Çağlar'a rağmen) gösteren arkadaşlar sayesinde olmuştur. Telefon numaranı ver bana, Çağlar engel olmaz da bir arkadaş daha gelirse 4. Geleneksel Muğla Toplantısı'na çağırırım seni de. O arkadaşlar ısırmadığımı (her ne kadar Çağlar tersini söylese de -ki gelirse onu ısıracağım) anladılar. Bir daha geleceklerini düşünüyorum. Gelll... Geç bakim sen şöyle, bak ne var burda... anlaştık forumda olmasada ford kullanıcısı tanıdığım arkadaşlarım var onlarıda kapar gelirim herhangi bir buluşmada.. telefonum 506 620 63 25 muğlada olduğum sürece gelmeme ihtimalim yok.. mesela murat abi bayram için bayramdan 1 hafta önce gelebilirim belki o zamanada bişeyler ayarlayabiliriz.. Sercan'ı da kaybettik. ben buralardayım ya bir yere gittiğim yok Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 11 Ekim 2011 Paylaş 11 Ekim 2011 aslında bir şenliğimizide Muğlada yapmamız lazım, ancak yaza denk geliyor, böylede olunca otellerde yer bulmak zor olur, Murat hocam en iyisi sen bize misafir ol :lol2: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ekim 2011 Paylaş 11 Ekim 2011 aslında bir şenliğimizide Muğlada yapmamız lazım, ancak yaza denk geliyor, böylede olunca otellerde yer bulmak zor olur, Murat hocam en iyisi sen bize misafir ol aman diyimmm, kaç katlı bina aşağı felan sarkar markar :lol2: Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Ekim 2011 Yazar Paylaş 11 Ekim 2011 aslında bir şenliğimizide Muğlada yapmamız lazım, ancak yaza denk geliyor, böylede olunca otellerde yer bulmak zor olur, Murat hocam en iyisi sen bize misafir ol Yazdan önce sayı belirleriz abi. Otel işini de hallederiz böylece. aman diyimmm, kaç katlı bina aşağı felan sarkar markar Om Çağlar, bak buraya yazıyom; bi gün karşılaşçaz senlen. > Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 11 Ekim 2011 Paylaş 11 Ekim 2011 İnşallah hocam, sen Çağlara bakma :lol2: biz tedbirini alırız, 14. kat birşey değil değilmi hocam Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 11 Ekim 2011 Paylaş 11 Ekim 2011 Muğla'yamı gitsek.. :lol2: gelin abi bekleriz.. bu sayede tanışmışta oluruz.. işin en zevkli tarafıda muğla ST ford görmüş olur.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Ekim 2011 Yazar Paylaş 11 Ekim 2011 Muğla'yamı gitsek.. :lol2: Evet, evet. İnşallah hocam, sen Çağlara bakma biz tedbirini alırız, 14. kat birşey değil değilmi hocam Yog ilee, noluyoru buu? Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 23 Ekim 2011 Paylaş 23 Ekim 2011 murat abim Allah nasip ederse ve bi aksilik çıkmazsa ayın 2 si gibi yatağana geliyorum..(okul durumuna göre daha erkende olabilir) istersen ve müsait olursan görüşebiliriz.. seninle tanışmak isterim ve aracım üzerinde yapacağım işlemlerde tecrübelerinden faydalanmak isterim.. cevabını sabırsızlıkla bekliyorum Yorum bağlantısı
Murat Dere 24 Ekim 2011 Yazar Paylaş 24 Ekim 2011 Ne demek Sercan, tabii. Telefonum var mıydı sende, telefonun var mıydı bende? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 24 Ekim 2011 Paylaş 24 Ekim 2011 Kimse gelemez ben gelirim pasta varmı pasta. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 24 Ekim 2011 Paylaş 24 Ekim 2011 Ne demek Sercan, tabii. Telefonum var mıydı sende, telefonun var mıydı bende? abi telefonun yok bende ama ben numaramı sayfanın başına yazmıştım ordan alabilirsin. yenidende yazabilirim Bende varım beni unutmayınnn !!! ne demek abi gelenekselmiş toplantılarımız.. sizsiz olmaz.. Kimse gelemez ben gelirim pasta varmı pasta. siz yeterki gelin abi pastanın kralını alırım ben size.. pasta neymiş.. börek çörek bile getiririm Yorum bağlantısı
Murat Dere 8 Kasım 2011 Yazar Paylaş 8 Kasım 2011 Ufakta olsak kişi sayımız az da olsa muğla toplantımızın vakti geldide geçiyor bence. Murat abi seninde müsait olduğun bir gün toplanalım mı ? İnşallah sercan da bize katılır. Yapalım bir ara Mert. Ben varım. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 8 Kasım 2011 Paylaş 8 Kasım 2011 Bi aksiyon olursa bende katılmak isterim. Malum kambersiz düğün olmaz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts