Hasan Tahsin Şipit 9 Kasım 2011 Paylaş 9 Kasım 2011 Aslında hafta sonu olursa daha iyi olur. Bu buluşma için konu bile açılabilir. Kesin hafta sonu birşey olacak ise ben katılmak isterim. İşin ucunda kıymalı boncuklu makarna var. Kaçarmı benden. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 9 Kasım 2011 Paylaş 9 Kasım 2011 Kardeşimi de alıp gelmeyi düşünüyorum. Cumartesi daha uygun olur. Bakalım ayarlayayım olmazsa birde Muğlayı göreyim. Dedikleri kadar korkutucu ne var. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 9 Kasım 2011 Paylaş 9 Kasım 2011 Kafaya koydum. Geliyorum nasip olursa. Cumartesiyi ayarlamaya çalışırım. Gelişmeleri buraya yazarım. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 9 Kasım 2011 Paylaş 9 Kasım 2011 Bi bakayım. Bizim Seçkin'in işi yoksa onu da getireyim. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 11 Kasım 2011 Paylaş 11 Kasım 2011 ilk buluşma olacak benim açımdan.. heyecanlı ve atraksiyonlu geçeceğine eminim.. saat söyleyin yeterli küheylanımla orda olacağım Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Kasım 2011 Yazar Paylaş 11 Kasım 2011 Cumartesi öğle yemeği saatinde. Ardından bi şeyler içer, muhabbet ederiz. Kimin arabası kimin arabasını döver oynarız. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 11 Kasım 2011 Paylaş 11 Kasım 2011 Sabah erken saatlerde orada olmayı planlıyorum nasip olursa. Görüşmek üzere. Ufaklık hepsini döver hiç hesap yapmaya gerek yok. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 11 Kasım 2011 Paylaş 11 Kasım 2011 Şimdi gelelim bomba soruya. İzmir'den muğla'ya gelirken illa aydın'a girmek gerekiyor mu yoksa otoban çıkışından sonra düz devam mı etmeliyim.? Yanlış hatırlamıyorsam 2 tane yol vardı ama ileride birleşiyor olabilirler. Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Kasım 2011 Yazar Paylaş 11 Kasım 2011 Aydın'ın içinden geçmek zorunda değilsin. Otoyol'dan gelebilirsin Hasan. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 11 Kasım 2011 Paylaş 11 Kasım 2011 Çeşme üzerinden git yol çok güzel çift gidiş çift geliş harika Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 11 Kasım 2011 Paylaş 11 Kasım 2011 Aydın'ın içinden geçmek zorunda değilsin. Otoyol'dan gelebilirsin Hasan. Teşekkür ederim. Çeşme üzerinden git yol çok güzel çift gidiş çift geliş harika Gel seni de götüreyim. Bol miktarda yer var. Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Kasım 2011 Yazar Paylaş 11 Kasım 2011 Teşekkür ederim. Gel seni de götüreyim. Bol miktarda yer var. Valla, Sabri Usta, ne iyi olur gelsen. :beg: Ciddi ciddi toplanacak bunlar. Tabii ya, ne sandın akıllım? Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 11 Kasım 2011 Paylaş 11 Kasım 2011 peki murat abi mekan neresi.. nerde buluşacaz.. heykelin oradamı yoksa eski garajın oralarda mı?? yer ayarlandımı?? Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 11 Kasım 2011 Paylaş 11 Kasım 2011 (düzenlendi) Eveeet. Hazırlıklar tamam çok şükür. Fren hidroliği değişdi, araba yıkandı ve depo fullendi. Bekle beni Muğla sen mi delisin benmi? 11 Kasım 2011 tarihinde Hasan Tahsin Şipit tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 10dakikaya çıkıyoruz evden. Görüşmek üzere. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 Valla, Sabri Usta, ne iyi olur gelsen. :beg: Tabii ya, ne sandın akıllım? Hocam süper olur fakat biliyorsun Ustaeller cumartesi günleri çalışıyor,başka bir zaman muhakkak ziyaret edeceğim Yorum bağlantısı
Murat Dere 12 Kasım 2011 Yazar Paylaş 12 Kasım 2011 Hocam süper olur fakat biliyorsun Ustaeller cumartesi günleri çalışıyor,başka bir zaman muhakkak ziyaret edeceğim İnşallah da ustam, senin tükanın adı "Ustael" değil ki. Tükanda başka usta el yok midur da? Yorum bağlantısı
İbrahim Akkaya 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 Bir Muğla'lı olarak bu toplantıya katılamamaktan dolayı kendime kızıyorum. Ama maalesef Cumartesi iş günü Bodrum'da İnşallah başka seferlere. Siz forumdaşlara/abilere bol eğlenceler diliyorum. Yorum bağlantısı
Murat Dere 12 Kasım 2011 Yazar Paylaş 12 Kasım 2011 Bir Muğla'lı olarak bu toplantıya katılamamaktan dolayı kendime kızıyorum. Ama maalesef Cumartesi iş günü Bodrum'da İnşallah başka seferlere. Siz forumdaşlara/abilere bol eğlenceler diliyorum. İbrahim, uğra öyle git. Sen olmayınca duruyor mu işler? Yorum bağlantısı
İbrahim Akkaya 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 Ofisteki tek kişi benim abi. Ayrıca Bodrum-Muğla-Bodrum yapmak uğramak olmaz yani. Tüm günü ayırmak lazım sizlere. Gerçekten gelemiyorum diye üzülüyorum. Yorum bağlantısı
Murat Dere 12 Kasım 2011 Yazar Paylaş 12 Kasım 2011 Ofisteki tek kişi benim abi. Ayrıca Bodrum-Muğla-Bodrum yapmak uğramak olmaz yani. Tüm günü ayırmak lazım sizlere. Gerçekten gelemiyorum diye üzülüyorum. Bakarsın biz uğrarız be İbrahim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 Allah akıl fikir versin.. ne diyim Yorum bağlantısı
Serkan Toker 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 Ateşle oynuyorsun Hasan, yeni farkettim burayı...Gittiğin yol yol değil.. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 Toplu olarak Geleneksel Muğla Toplantılarımızın ilkini gerçekleştirdik.. Forumdaşlarımız Murat hocam, Mert Erçetin, Hasan Tahsin Şipit ve kardeşi Halil'le tanştık.. Hepside çok cana yakın insanlar.. Tanıştığım için çok mutlu oldum.. İstenmeyen sebeplerden dolayı aralarından erken ayrılmak zorunda kaldım.. Umarım Hasan abi Moğlamızı beğenmiştir.. Resimleri akşam yada yarına yüklerler.. Murat hocanın muhabbetleri çok keyifli.. Hasan abininde fiestayı canlı canlı gördüm gözüme daha güzel geldi.. Ama muğla yollarında o yaylarla pek konforlu olacağını düşünmüyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts