İçeriğe Yönlendir

2011 Bmw 3.20d M Paket

Alphan Hazır

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Hayırlı olsun, süper araba gerçekten, farlar bi-xenon değil, 320d sedan da M sport donanım yok sadece coupe ve cabrio da var, o donanım sedanda 520d de var, 320d de bi-xenon comfort plus ve sport plus pakette var, bizde distürbütörlerin her zaman yaptığı şey zaten, eksik donanım, yinede 184 hp dizel uçak gibi gerçekten :lol2:

Bir arkadaşım demişti, alman bmw si le Türkiye' dekiler arasında çok fazla teknik fark varmış, görünüşte anlaşılmazmış ama içte kullandıkları parçalar, mekanik şeyler küçük parçalar ve araç özelliklerinde bizde olmayan bir sürü şey var diyordu, bize 2. sınıf bmw yolluyorlarmış, ne derece doğru bilmem ama kendisi almanyada oturur, onun yalancısıyım, bu arada gidip almanya dan alıp sınırı geçririp vergi vs. hepsini ödeyince bizdekinden hem daha iyi hemde daha dolu araba daha ucuza mal olurmuş, bu işten anlayan arkadaşlara soruyorum, varmı böyle birşey, varsa ordan alıp gelelim vallahi.

tarihinde Ali Cihangiro?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

o kadarda iyi değil bence :D allah kaza bela vermesin :lol2: :p

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Borusan' dan yakın zamanda bir yakınım aldı. O konuları sordum. Donanım dışında hiçbir değişiklik olmadığını söyledi. Bu durum Türkiye' dekiler için de geçerliymiş.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
özellikle donanım olarak en dolu olanı M paket

Hayırlı olsun. M pakette; gündüz farı beyaz ledli, bi xenon farlar, ön arka gece görüşlü kameralar olur. Bu araç baz model görünüyor.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır

Yanlız BMW'nin sitesindeki resimlerindede yok gündüz farı,Bi-xenon falan:S :)

Yorum bağlantısı
Alphan Hazır
(düzenlendi)

Jantlar 17 inç 4 janttada M yazıyor kitapçığındanda bakmıştık araç M pakettir, Soran arkadaşlar olmuş arabamızın fiyatı 121 Milyar (Euro tavan yapmış durumda 2.31 kur ile ) , ama çok çok uygun bir fiyata aldık Bir arkadaşımızın acayip bir jestiyle arabamızı aldığımız fiyatı öğrenmek isteyen arkadaşlar özel mesaj atsın cevaplayayım , zor durumda kalmamak için indirim oranı çok yüksek olduğu için özelden söyleyebilirim , Tebrik eden güle güle kullanmamızı dileyen herkese teşekkür ederim

tarihinde Alphan Haz?r tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ozan Baba

Hayırlı olsun.Güzel arabadır benimkini şubat ayında almıştım gerçi ben kasa değieceğiiçin boş bir model aldım.

Mart ayı itibari ile bazı opsiyonel özellikler standart hale geldi (dijital klima,navigasyon vs...)

Bu arada bi arkadaş sormuş; BMWAlmanya ya İrlandaya Papua yeni gineye özel araç üretmez herşey opsiyoneldir kullanılan malzeme aynıdır.

Yurt dışından paralel ithlat yapabilirsinizi ama araç opsiyonlarını eksik beyan ederseniz başınız ağrıyabilir.(sıkça yapılırdı araç full olur boş göserilir ve opsiyonlar için kdv+ötv ödenmezdi)Gerçi artık büyük galeriler bile borusan çıkışlı araçlara döndüler.

Benim araç şuan 8300 km de ortalama yakıt tüketimi (%90 Şehir İçi) 7.3 LT/100KM.Performans benim eski Astra J 140HP ye göre muazzam.

Bakımlar 30 binde bir,run on flat lastikler çok sert ve konforu eksi yönde etkiliyor,ses izolasyonu mükemmele yakın,frenler hızlanması kadar iyi,direksiyon sert gerçi artık servo direksiyon standart oldu sizin araçta da vardır.

Sonuç olarak mükemmel seçim tekrardan hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
Jantlar 17 inç 4 janttada M yazıyor kitapçığındanda bakmıştık araç M pakettir, Soran arkadaşlar olmuş arabamızın fiyatı 121 Milyar (Euro tavan yapmış durumda 2.31 kur ile ) , ama çok çok uygun bir fiyata aldık Bir arkadaşımızın acayip bir jestiyle arabamızı aldığımız fiyatı öğrenmek isteyen arkadaşlar özel mesaj atsın cevaplayayım , zor durumda kalmamak için indirim oranı çok yüksek olduğu için özelden söyleyebilirim , Tebrik eden güle güle kullanmamızı dileyen herkese teşekkür ederim

Direksiyonda M logosu var mı?

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Hayırlı olsun. Güle güle kullansın dayın.

Arkadaşlar alan arkadaşımız fiyat farkına kadar söylüyor.Belki fotoğraflardaki açıdan mercekler görünmüyor olabilirmi?

bu arada arkadaşımıza ve dayısınada hayırlı olsun.

Bencede mercek yok. ayrıca far yıkamada göremedim.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

M paket farkını bundan sormuştum, bayiye, satın alana, 2.elde satana; kime sorduysam başka cevap aldım, fiyatların her yerde farklı olduğu gibi....

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

Türkiyede'ki galericilerin yaptığı bir uygulama; herhangi bir Bmw modelini getirip jant ve tamponlarını kendileri değiştirip M paket diye satmaları..

Eğer içeride M logosu yoksa bu araçta öyle olabilir..

Dışı M, içi M değil muhabbeti de buradan geliyor aslında fabrikasyon M paket iç dış diye ayrılmıyor..

Alan tekrar güle güle kullansın..

Yorum bağlantısı
Murat Şen

harika gözüküyor maşallah.. kazasız belasız inşallah. m paket olması onu diğerlerinden ayırıyor :D

Yorum bağlantısı

Hayırlısı olsun, araç m paket görüntüsünde yanlız düz comfort olabilir. Comfort plus'ta bi-xenon far vardı, bmw alınırsa sunroofsuz olurmu hiç. Yinede 184hp için baz donanım bile alınabilir. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Kim ne derse desin süper araç.Hayırlı günlerde kullanın.Kullanın diyorum çünkü sık sık dayınızdan isteyeceğiniz kesin :)

Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel

üstüne araba tanımam zaten süper ... tekrardan hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

benim kayinçoda 2005 modeli var geçen yıl 65.000 tl ye aldı.Ama ben böyle manyak bi makina görmedim.170 ps kardeşim deh dedimmi gidiyor rampa tanımıyor.Dün elazığdan dönüşte kullandım otomatik olmasına rağmen güzel gidiyor ama bir eksiği var tabi o da bendeki boy 190 cm kafam arabanın tavanına deydikçe saçlarım elektriklendi gıcık oldum tabi ben focusuma gurban olurum. 110 ps ama gafam tavanına değmiyor işte bu bana yeterde artar bile.... :D:good1::police: :lol2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alphan Hazır

Marmarise geldik ailecek dayımlarla yarısında ben kullandım arabada 5 kişiydik bagaj tamamen dolu *** yi çok rahat gördü en önemli kısmı ise virajlara girişi yol tutuşu , mükemmel tek kelime ile... Jantlarda M yazısı var direksiyonda yok tamponlar M tampon ama sunroof yok kağıtlarını tekrar kontrol ettim M paket diye geçiyor ama sunroof yok açıkcası bmw nin donanım paketleri biraz karışık

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...