İçeriğe Yönlendir

Iphone 4G/4S Sorular, İncelemeler Ve Uygulamalar

Onur Demir

Recommended Posts

jb'li 5.0.1 üzerine son sürümü yüklesem herhangi bir sorun olur mu acep? JB düşünmüyorum tekrar. telefon 3GS

yazılımın paket halini bulup, itunes yardımıyla dosyayı gösterip yüklerseniz bi sorun olmaz. JB den de kurtulmuş olursunuz ama merakımdan soruyorum. Neden JB'den kurtulmak istiyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

jb'li 5.0.1 üzerine son sürümü yüklesem herhangi bir sorun olur mu acep? JB düşünmüyorum tekrar. telefon 3GS

Suanki sürümü güncelleme ile yüklediğin anda jb gider.. Herhangi birşey yapmana gerek yok.. Jb ile ücretsiz olarak yüklediğin ücretli program var ise çalışmaz kaldırman gerekir..

Ya da telefonu sıfırlayabilirsin..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ayfonda yazılımla bu kadar uğraşılıyor mu :s hiç anlamam ondan soruyorum, benim bildiğim, parasını verip aldığım telefonda, bunlarla müşteri uğraşmaz?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Cem... :biggrin: Telefon ölmüşse :biggrin: ben alırım :biggrin: otopsi için... :biggrin: söz dua da okuyacağım... :tongue:

Garantisi var, ama gitti geldi mucize olup 1 hafta bile olsa telefonsuzluk dert olur ..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Demir

İphone 4 ve 4s ini satan varsa uygun fiyatlı alabülürüm :)

Normalde 1000TL ama sana 900e veririm benimkini garantili marantili, kılcal çizik bile yok :) Sıfır diye hediye et yani o derece. Aldığım gün ön-arka koruma filmi ve silikon kılıf ile kullanıyorum.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Normalde 1000TL ama sana 900e veririm benimkini garantili marantili, kılcal çizik bile yok :) Sıfır diye hediye et yani o derece. Aldığım gün ön-arka koruma filmi ve silikon kılıf ile kullanıyorum.

4?

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

yazılımın paket halini bulup, itunes yardımıyla dosyayı gösterip yüklerseniz bi sorun olmaz. JB den de kurtulmuş olursunuz ama merakımdan soruyorum. Neden JB'den kurtulmak istiyorsunuz?

sanki daha az stabil gibi geliyor bana. belki de ben öyle hissediyorumdur.

Yorum bağlantısı

sanki daha az stabil gibi geliyor bana. belki de ben öyle hissediyorumdur.

Belki de ben JB'e çok alıştığım için bana JB siz olmamalı gibi geliyordur :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Onu da alırız. Nasılsa kazıklanıp duruyoruz ya aman o eksik kalmasın... :p

Çıktığı an satılık iPhone5 var... :);):p

JB'den Shsh'ın varsa 5'te kalabilirsin. Ama yine jb olacak. Diğer türlü mevcut yazılım neyse ona upgrade oluyorsun...

5'e de talip olunur o zaman :fiuw:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Apple iPhone'un yeni modelini çıkardığı an her zaman elimdeki satılıktır. [As default setting] :D;):p

Apple çıkarmasa bile Kilis'te tanıdık arkadaşlar var onlara çıkarttırız :D

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Cem... :biggrin: Telefon ölmüşse :biggrin: ben alırım :biggrin: otopsi için... :biggrin: söz dua da okuyacağım... :tongue:

Abi ceset işlerine Şahin abi, cenaze işlerine Hüseyin hoca bakmıyor muydu bizde? :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Kendisi auto update yapıyor abi. Sorunsuz. ;)

stabil hissetmeyen kullanıcılar neyi yanlış yapıyor peki?

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Abi ceset işlerine Şahin abi, cenaze işlerine Hüseyin hoca bakmıyor muydu bizde? :)

Teknolojik ölümler ...bendeee :biggrin:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
(düzenlendi)

Dün bir arkadaşımdan aşağıdaki gibi bir mail geldi olduğu gibi aktarıyorum.

Merhaba,

Apple’ın iPad ve iPhone telefonlarda çıkan son yazılım güncellemesi sonrasında e-mail erişimlerinde sorun yaşıyor olabilirsiniz. Problemler mail erişiminde yavaşlık, aşırı pil ve data tüketimi olarak kendi göstermektedir. Bu durum e-mail alt yapısında da kapasite üzeri anormal miktarda yük oluşturmaktadır. Apple tarafından dün yapılan açıklama üzerine problemin bir sonraki yazılım güncellemesi ile çözümleneceği duyurulmuştur.

Şu anda yazılımlarını 6.1 ve 6.1.1’ e güncellemeyen çalışanlarımızın bulundukları yazılım versiyonunda kalmalarını önemle rica ediyoruz. Yazlım güncellemesi hali hazırda yapılan telefonlarda ise net bir çözüm olmamakla birlikte bazı öneriler bulunmaktadır. Bunlar arasında en uygulanabilir 2 tanesi:

- Calendar (Takvim) senkronizasyonun devre dışı bırakılması sadece mail ve contacts (Adres Defteri) senkronizasyonu yapılması.

- Mail kurulumunun kaldırılıp tekrar oluşturulmasıdır.

İlgili linkler:

Microsoft:

http://support.microsoft.com/kb/2814847

Apple:

http://support.apple.com/kb/TS4532

Blogs:

http://www.macrumors.com/2013/02/14/apple-says-ios-6-1-exchange-bug-fix-is-on-the-vay/

http://www.zdnet.com/apple-acknowledges-ios-6-1-exchange-bug-and-has-identified-a-fix-7000011286/

tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Selçuk Keleş

Ayfon neymiş ya, çoluk çocuğun elinde bile var artık :p:)

Yeğenim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bu ayponu ne amaçla alıyorsunuz, oyun dışında tırt zaten, e oyun içinde buna 2000 basan Sony PsVita var, onu alın geçin, düdük kadar ekranla evladınızın gözlerini yormayın :)

http://tr.playstation.com/psvita/

ps_vita_beauty.png

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Zafer Ayvacı

Yaklaşık 42 sn önce ekleyecektim, neyse sulandırmıyım dedim :tongue2:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...