İçeriğe Yönlendir

Iphone 4G/4S Sorular, İncelemeler Ve Uygulamalar

Onur Demir

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

Bu foruma üye olsa da Androidçilere dalsa. :D

Neyse ki Emmi'ye de android aldırıyoruz, sileriz arıza çıkarırsa :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

:D :D

Kabul eder elbet. "iPhone 5 parasına, neredeyse 3 hTC DesireX yapıyor" dersem havada kapar :p

Gerçi senin amacın bu değildi galiba :crazy:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

bugün yazılım güncellemsi uyarısı verdi keske yüklemesemiydim.6.1.3.yükledik ama bakalım ne fark olacak...

pil ömrüne katkısı olsunda gerisi mühim değil benim için :D birde jb si hemen çıksın

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

iphone için apple ios 6.1.3 ü çıkartmış güncellememenizi tavsiye ederim... güncelleyenler şarjın çabuk bitmesiyle alakalı çok sıkıntı gelmekte... hatanın düzelmesini beklemek daha iyi olur...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

3gs e en fazla ios 4, 4s e ios 5, tf5 e en fazla ios 6 yüklenir, bunu unutmayın, elma politikası, her modele model numarasının bir fazlası yüklenebilir, daha fazlasında alet her üst sürüm yüklemede yavaşlayacak ve sizi bıktırarak yeni modeli almaya zorlayacaktır, bunu unutmayın.

Tırt işte :)

Yorum bağlantısı
Engin Murat Ünal

Yok öyle bir politika :) 4s'e gittim ios6 yükledim gayet hızlı çalışıyor. :good1:

Diğer açıdan bir bakın adamlar ios6 güncellemesini iphone 3gs'e bile yükleterek yıllar öncesinin telefonuna destek veriyorlar. Tabi istemeyen yüklemez o versiyonda da kalır bu tamamen tercih meselesi. Başka markada eski modele güncel yazılım desteği var mıdır? ;)

Yorum bağlantısı
Emre Köksal

iphone ile samsungu karşılaştırmak bmw ile cheryy i karşılaştırmaya benziyor...

chery herşeyi koyuyor donanım olarak ama sonrasında teknik destek vermiyor...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Yok öyle bir politika :) 4s'e gittim ios6 yükledim gayet hızlı çalışıyor. :good1:

Diğer açıdan bir bakın adamlar ios6 güncellemesini iphone 3gs'e bile yükleterek yıllar öncesinin telefonuna destek veriyorlar. Tabi istemeyen yüklemez o versiyonda da kalır bu tamamen tercih meselesi. Başka markada eski modele güncel yazılım desteği var mıdır? ;)

Sen bilirsin, bu bir gerçek, zamanla yavaşladığını göreceksin, 3gs e en son sürümü yükle ve gör, elbette patlamaz ama elma nın olayı bu, satış staretejisi, bu sayede eskş aletten bıkıp yensine teşvik ediyor, olay bu :)

Eski modelde güncelleme bu şekilde, ayrıca elmanın bu desteği vermesi + bir özellik değil, zaten her modeli aynı olduğundan adam gibi farkta yok. :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

3gs e en fazla ios 4, 4s e ios 5, tf5 e en fazla ios 6 yüklenir, bunu unutmayın, elma politikası, her modele model numarasının bir fazlası yüklenebilir, daha fazlasında alet her üst sürüm yüklemede yavaşlayacak ve sizi bıktırarak yeni modeli almaya zorlayacaktır, bunu unutmayın.

evet elma politikası öyle ancak dediğinin pekte aman aman arkadaş çakıldı kaldı telefon denecek bir yanı yok. Nereden mi biliyorum 3Gs ve 4s var ikisinde de ios 6 yüklü.

3Gste gözlemlediğim hala bir yavaşlama pek yok hala akıcı bir şekilde kullanılıyor. 6.1.3

4s'te de yüklü hiç bir çakılma olmadı şu zamana kadar. hissettirmedi yavaşladığını bile

Ne kadar çamur atılırsa atılsın, bir elimde 3Gs bir elimde donanım bazında daha iyi olan HTC One V. Eş değer cihazlar ki HTC donanımsal olarak daha iyi bir model.

İkisiyle de aynı şeyleri yapıyorum. arada ki farkı ben kendi gözlerimle görüyorum.

Aynı durum bilgisayar kısmında da böyle.

Evde İmac G5 İsight var. 2005te alınma 8 senedir cayır cayır çalışıyor birkere daha geri yükleme fortmat vs. yapılmadı.

PS de aynı dosya ben bekle allah bekle arkadaş basıyor cart diye açılıyor.

biri arkadaşın core 2 duo, 4 gb ram, 256 MBlık 9400m ekran kartı Macbook mid 2009 modeli, biri (ki ben) PC 3. nesil i5 işlemci, 6gb ram, HD6770m ekran kartı.

ne kadar tırt'da dense zort ta dense "kullanıcı deneyimi" dediğimiz konuda malesef açık ara öndeler. 2-3 gün arkadaşın S3'ünü kullandım abandım da abandım. inanın 4sle karşılaştırmak gerek oda ekran boyutu zartı zurtu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Şuanda benim başımda olan dert gibi :( telefondan soğuttu.Servise gitme zamanı geldi benim 3gs in.Ancak adamlar garantiyi harbi harbi garanti olarak sunuyor.8 ay önce telefonda ses kısılması ve menü tuşu sertleşmesi sorunu oldu,servise gönderdim 1 hafta sonra yenisini gönderdiler :) ayrıca yeni gelen telefonun garantisi de sıfırdan başlayarak 2 sene olacak şekilde.Bu aralar tekrar göndereceğim.ses kısılması ve titreşim tuşunda tutukluk yapması vb sorunlar var.bakalım belki yine değişir :fiuw:

tarihinde Bahadır Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

evet elma politikası öyle ancak dediğinin pekte aman aman arkadaş çakıldı kaldı telefon denecek bir yanı yok. Nereden mi biliyorum 3Gs ve 4s var ikisinde de ios 6 yüklü.

3Gste gözlemlediğim hala bir yavaşlama pek yok hala akıcı bir şekilde kullanılıyor. 6.1.3

4s'te de yüklü hiç bir çakılma olmadı şu zamana kadar. hissettirmedi yavaşladığını bile

Ne kadar çamur atılırsa atılsın, bir elimde 3Gs bir elimde donanım bazında daha iyi olan HTC One V. Eş değer cihazlar ki HTC donanımsal olarak daha iyi bir model.

İkisiyle de aynı şeyleri yapıyorum. arada ki farkı ben kendi gözlerimle görüyorum.

Aynı durum bilgisayar kısmında da böyle.

Evde İmac G5 İsight var. 2005te alınma 8 senedir cayır cayır çalışıyor birkere daha geri yükleme fortmat vs. yapılmadı.

PS de aynı dosya ben bekle allah bekle arkadaş basıyor cart diye açılıyor.

biri arkadaşın core 2 duo, 4 gb ram, 256 MBlık 9400m ekran kartı Macbook mid 2009 modeli, biri (ki ben) PC 3. nesil i5 işlemci, 6gb ram, HD6770m ekran kartı.

ne kadar tırt'da dense zort ta dense "kullanıcı deneyimi" dediğimiz konuda malesef açık ara öndeler. 2-3 gün arkadaşın S3'ünü kullandım abandım da abandım. inanın 4sle karşılaştırmak gerek oda ekran boyutu zartı zurtu.

Mac konusunda haklısın, ama telefon konusunda üzgünüm :) yalnız şunuda belirteyim tf falan işin dalgası, kötüdür falan demiyorum, hep aynı diyorum, olayda bu zaten, ufak tefek eklemeler sayılmaz, gün geçtikçe artan androdan alınan özelliklerde sayılmaz. Elma yazlımda harbiden iyi, stabil bir yazılım yapmışlar ve gerçekten düşük donanımda bile rahat çalışmakta, ama hep aynı hep sıkıcı geliyor bana, ne yapayım :)

Garanti konusuda güzel bu elmanın, onada sözüm yok. Hem şunuda bilin, her ikisininde fanatiği değilim fakat androda artık çok çok iyi, fiyatlarıda saçma olmasa çok daha güzel olacak, mesela s4, buna 3000 tl. vermekmi, ne diyeceğimi bilemedim :)

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün
(düzenlendi)

Samsung telefonda memnuniyetle kullandığım adaffix uygulaması app Store'de de olmasına rağmen aynı şekilde çalışmıyor. Androidde gelen arama anında arayanın adı hemen ekranda çıkmasına rağmen iphoneda çıkmıyor. Bunun çözümü var mı?

tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Adaffix uygulaması sakat bir uygulama değil mi?

Mesela ben yüklesem şimdi, babamın kız arakadaşımın vs nosunu paylaşmış olmuyor muyum?

Rehberinizin özel olduğunu düşünüyorsanız biraz tehlikeli. Her ne kadar kendi rehberinizi paylaşmama gibi bir hakkınız olsa da direk rehbere ulaşan bir programın birgün gelip bug(!) sonucu rehberinizi paylaşması gibi bir ihtimal olabilir. Tabi akıllı telefonlarla zaten özelimizin kalmadığı, istenildiği anda tüm bilgilerimizi zaten diğer yüklenen programlarla da çekilebileceği, hem de bunun ruhumuz duymadan olacağını savunanlara da hak vermemek elde değil. Ben psikolojik olarak kullanmıyorum bu programı.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin

Dün ucuz fiyata denk gelen iphone 4s dayanamadım aldım bugün teslim alacağım. Kafamda ki tek soru işareti galaxy s2 im rehberindeki yaklaşık 1000 kişiyi bulan ve kimisinin içinde 2-3 adet telefon numarası olan rehberimi iphone nasıl atarım?

Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

Uğraşmak istemezseniz hangi operatörü kullanıyorsanız onlara giderek cozumleyebilirsiniz. Bayiiler hallediyor direkt.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haydar Bakırcı-2

ben dubaiden 4s aldım kaydını yaptırıcam pasaporta aceba ilk olarak yüklemem veya dikkat etmem gereken birşey varmı

Yorum bağlantısı

Operator uzerinden goruntulu gorusme destegi Ssung ve Lg'de var. Yani ornegin HTC ile de sebeke ustunden goruntulu gorusme yapilamaz. Akıllı telefonlarun kıllığı diyelim buna:D

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Guest Mert Boran

Bugün iPhone 5 almaya diye çıktım iPhone 4 aldım geri geldim.Kademe kademe gidiyim dedim,tabi bunun yanında iPhone4'ün fiatıda etkiliydi.

Öncelikle ben tam bir salakmışım 700 lira motorolaya verene kadar 900 liraya neden iPhone 4 almamışım diye :) Şu anda Motoroladan sonra uçak gibiyiz.

1100 liraya 1 yıllık kasko + ekran filmi + iPhone 4 aldım,sanırım mediamarktta anneler gününe özel iPhoneler 100 liralık indirime girecekmiş.Eğer indirime girerse faturanızla gelin para iadeniz alırsınız dediler.

Neden 4S almadım,1600 küsür lira idi onu alana kadar iPhonr 5 alırdım :) Neden 5 almaya gidip 4 aldın dersenizde şöyle bir düşündüm 512 mb ram ve 800mhz işlemcili Motorola ile şaka maka 6-7 ay geçirmişim hemde kanser olmadan :D Bunu biraz kullanıyım ilerde valideye devrederim :)

Şimdilik tek sorum var,rehberimin hepsi motorola android telde duruyor,nasıl iPhoneye aktarabilirim.iTunes üzerinden halledicez sanırım onu. Birde tüm rehberim .vcf formatında bilgisayarımda var bu formatla rehberi nasıl iPhoneye aktarabilirim acaba ? Şimdiden teşekkürler :)

Hayırlı olsun abi. Benimde bundan sonraki tercihim iOS olacak. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

yılların androidcisi ne hale geldi bak :) Hiçbir android telefon S2 gibi devrim yaratamadı bence kardeşim :)

Bencede abim. Bende bazen note 2 yerine 5 mi alsaydim diyorum ama geçiyor. Iphone 6 gelsin bi bakalım. :)

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Bugün iPhone 5 almaya diye çıktım iPhone 4 aldım geri geldim.Kademe kademe gidiyim dedim,tabi bunun yanında iPhone4'ün fiatıda etkiliydi.

Öncelikle ben tam bir salakmışım 700 lira motorolaya verene kadar 900 liraya neden iPhone 4 almamışım diye :) Şu anda Motoroladan sonra uçak gibiyiz.

1100 liraya 1 yıllık kasko + ekran filmi + iPhone 4 aldım,sanırım mediamarktta anneler gününe özel iPhoneler 100 liralık indirime girecekmiş.Eğer indirime girerse faturanızla gelin para iadeniz alırsınız dediler.

Neden 4S almadım,1600 küsür lira idi onu alana kadar iPhonr 5 alırdım :) Neden 5 almaya gidip 4 aldın dersenizde şöyle bir düşündüm 512 mb ram ve 800mhz işlemcili Motorola ile şaka maka 6-7 ay geçirmişim hemde kanser olmadan :D Bunu biraz kullanıyım ilerde valideye devrederim :)

Şimdilik tek sorum var,rehberimin hepsi motorola android telde duruyor,nasıl iPhoneye aktarabilirim.iTunes üzerinden halledicez sanırım onu. Birde tüm rehberim .vcf formatında bilgisayarımda var bu formatla rehberi nasıl iPhoneye aktarabilirim acaba ? Şimdiden teşekkürler :)

Turkcell kullanıyor isen turkcell yedek programını indir eski telefondakileri yükle ip a indir..

Operatörün turkcell değil ise gmail hesabın varsa oraya yükle ordan ip a indir..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Hatçe alaydın böyle derdin olmazdı, tüm htc lerden ve tüm andro telefonlardan tek tuşla full copy yapar, ayrıca sıkı dur, tüm ios lu süslü ama aynı telefonlardanda olduğu gibi yedek alır, sen seçmini yapmışsın, uğraş dur artık :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Hatçe alaydın böyle derdin olmazdı, tüm htc lerden ve tüm andro telefonlardan tek tuşla full copy yapar, ayrıca sıkı dur, tüm ios lu süslü ama aynı telefonlardanda olduğu gibi yedek alır, sen seçmini yapmışsın, uğraş dur artık :D

Kapatma tükkanın önünü hadi canım kış kış :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...