İçeriğe Yönlendir

Iphone 4G/4S Sorular, İncelemeler Ve Uygulamalar

Onur Demir

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Neticeye bakınca Hatice çıkıyor ama, hem neticeye sen bak, tabii kapalı kutu ios tan yakanı kurtarabilirsen :)

http://www.htc.com/w...c-sync-manager/

üzgünüm, elmanın bundan sonra tek yapacağı, korelilere yalvarıp daha büyük ekran ve demode işlemci istemek, onlarda verirler mutlaka, böylece tf5s doğar, seneyede aynen devam, alsana tf6 :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Neticeye bakınca Hatice çıkıyor ama, hem neticeye sen bak, tabii kapalı kutu ios tan yakanı kurtarabilirsen :)

http://www.htc.com/w...c-sync-manager/

üzgünüm, elmanın bundan sonra tek yapacağı, korelilere yalvarıp daha büyük ekran ve demode işlemci istemek, onlarda verirler mutlaka, böylece tf5s doğar, seneyede aynen devam, alsana tf6 :D

Ali abi 30 gün önce s3 diyordun, 20 gün önce Note2, 10 gün önce Nexus2 diyordun.Şimdi HTC diyorsun. Bu kadar marka modele tek bir marka ve model :p Bu Apple ne büyük firmaymış ki kendi hariç tüm markalar onla yarışıyor yıllardır ve hala geçemediler. Sen de artık bul şu budur denen cihazı da kıy nikahı kurtulalım bizde

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Ali abi 30 gün önce s3 diyordun, 20 gün önce Note2, 10 gün önce Nexus2 diyordun.Şimdi HTC diyorsun. Bu kadar marka modele tek bir marka ve model :p Bu Apple ne büyük firmaymış ki kendi hariç tüm markalar onla yarışıyor yıllardır ve hala geçemediler. Sen de artık bul şu budur denen cihazı da kıy nikahı kurtulalım bizde

Xperia Z'yi unutmayalım. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bu dediklerinin hepsi elmayı yer yalnız, ben sadece en hızlı yiyende karar veremedim, acaip hızlı gelişiyor bu aletler :D Hem elma nın geçilimez olduğunu anca siz dersiniz, geçileli yıl oldu yııl, ama bu elmacılar için normal bir durum, buzhane elmacıları sizi :D uyanın artık, atı alan çoktaaan....

Not: hazmedemez demeyin, zaten olmuyormuş, kayda değer birşey bulunamadığından direk yallah oluyormuş :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

elma ve kazıkcell, mükemmel birliktelik, çifte kazık yani, ne diyim, Allah kurtarsın :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Yahu abd bile elmayı afaroz etti, ne bu inat...

http://www.teknolojioku.com//haber/mobil/ios/pentagon-iphone-yerine-galaxy-s4-dedi.html

532-200 lü hattım vardı ve ilk abonelerdenim, hattımı taşıdığım halde zırt pırt hala aranıyorum, yüzlerine kazıkcell demediğim hiçbir aramam olmamıştır, hiiiç işim olmaz artık bu kazıkcell ile... :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

6.1.3 var abi üstünde,jb yapınca garanti dışı kalıyor mu ?

En son sürüm bu' degilse zaten güncelleme otomatik gelir..

Evet kalıyor Mert

iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
JB nedir?

Jailbreak..

Paralı olan birçok uygulamayı, ücretsiz yüklüyebiliyorsun Abi

iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Bugün ip4s e para verdiğime çok pişman oldum,telefonumda inanılmaz şekilde donma,takılma ve duraksama oluyor.. Telefon görüşmesi yaparken ekranım takılıp kalıyor ve yaptığım görüşme kesiliyor.. Durduğu yerde (ekran kapalı iken) hiç farkında olmadan son aradığım numarayı arıyor.. Çektiğim fotoğrafların tam ortasında bir çizgi var sebebini henüz bulamadım.. Ekran geçişleri sırasında ortada bir yuvarlak çıkıp dönmeye başlıyor ve telefon kilit ekranına geçiyor..Telefonu kapatmadan donma sorunu çözülmüyor.. Ali abi okumayı bırakabilirsin,şaka yaptım..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bugün ip4s e para verdiğime çok pişman oldum,telefonumda inanılmaz şekilde donma,takılma ve duraksama oluyor.. Telefon görüşmesi yaparken ekranım takılıp kalıyor ve yaptığım görüşme kesiliyor.. Durduğu yerde (ekran kapalı iken) hiç farkında olmadan son aradığım numarayı arıyor.. Çektiğim fotoğrafların tam ortasında bir çizgi var sebebini henüz bulamadım.. Ekran geçişleri sırasında ortada bir yuvarlak çıkıp dönmeye başlıyor ve telefon kilit ekranına geçiyor..Telefonu kapatmadan donma sorunu çözülmüyor.. Ali abi okumayı bırakabilirsin,şaka yaptım..

Muhahahahahah :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

ios'tan benimde şikayetim yok. Canlı duvarkağıdı koyup rami şişireceğine şarj yiyeceğine böyle kalsın. Andro gibi tırt olacağına şu hali 10 numara. :p

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Yeterince kullandığıma inanıyorum Android telefonları ve İoslada uzun ve gayet sağlam günler geçirdik :)

Şu anda kullandığım telefon iPhone 4 evet sadece 512 mb Ram var telefonda,bundan önceki kullandığım Motorola telefonum da da 512 mb ram vardı.Alt yapıları birbirine çok yakın olsada Motorola ile karşılaştırmayacağım bile :) Ondan eski 1gb Ram'i ve 1.2 ghz çift çekirdeği olan S2 ile gayet karşılaştırabilirim.

-Kaç gündür yapmadığım şey kalmadı 1 kere bile donduramadım telefonu,böyle rehber açılışını özlemişim resmen tık diye açılıyor. Motorolada 2-3 dakika bile beklediğim olurdu,S2'de de 40 saniyeleri bulurdu kafasına göre.Şu anda S3'te falanda aynı sorun devam ediyor sanırım.

-Kim ne derse desin abi Android yazılımı verimsiz bir yazılım bence,çok fazla güç harcıyor bence. 512 mb ram var telefonda 1ghz işlemcisi, Aç Real Racing3 oyununu donmadan sorunsuzca çalışıyor.Birde S3 al yanına oyun ara sıra tıkanıyor birde klasik androi hatası uygulamada hata!! Durdurmaya zorla/rapor et...vs gibi bilgiler çıkıyor

-Adamlar yazılımı gayet stabil yapmışlar,iPhonun bu işlemcisine yükle androidi direkt tıkanır kalır.Saman alevi gibi parlayıp bir anda sönmüyor telefon,stabil stabil stabil :)

-Andoridde bedava olan uygulamaların çoğu paralı ama olsun yapıcak birşey yok :)

-Bu arada şu bluetooth işini düşündüm zaten bilgisyardan mzüik atarken bluetooth ile atmıyorum,arkkadaşa falan bir resim göndereceğimde direkt whatsapp kullanıyormuşum :D Hani hiçmi hiç zorluğunu çekmedim onun.

-Sonuç olarak sevdim,biraz vakit geçsin iPhone5'e geçmem yakındır :)

Olm sen ilk yanlışı zortdroid almakla yaptın. İkinci yanlışında iPhone'u zortdroid ile kıyaslamakla :D güle güle kulla

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Allah belamı vericek zamanında VW'yede çok geçirmiştim :D

Traktör mraktör benim Polo'ya bindiğinde söylemiştim sana Vw başka diye :D

Mercedes ile Ford'u kıyaslıyor... :p

Keşke Ford olsa :) Dacia'dan öteye gidemediler daha :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bende de SE vardı 1ghz işlemci 512 ram'lı. Bir gün annemle konuşuyorum başka bir telefon numarası verecem girdim rehbere kaldı öyle. Pil çıkarıp taktım 3-4 dk sonra anca açıldı. Fırlattım kapıya çarptı :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

1800 tllik note 2 kullanıyorum. Rehbere girerken mutlaka en az 3 saniye bekliyor. Üstelik reboot ccleaner vb kullandığım halde. :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Zaten 600 liralık telefon alıp ben adroid kullanıyorum diyorsa o adamdan şüphe duyarım:)

400TL'lik 3gs ios6 dahil, her türlü oyun uygulama vs zerre takılma olmuyor ama ;)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

400 tl sıfır mı olarak alınıyor ya da ben 3gs satılmıyor diye biliyorum.

Sıfırı en son 780TL ye satıldı. İkinci el bu dediğim rakam.

Her konuda beni mi takip ediyon olm :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Androidler de şöyle bir gariplik var. Türkiye'den satın alınmış s3 ler rehbere girerken 2 sn bekletiyor. Arkadaş da İngiltere'den alınma s3 ü var. O telefonda rehbere bastığın anda giriyor. İkisinde de aynı versiyon yüklü ve rootsuz telefonlar. Ancak bu zamana kadar neden böyle bir fark olduğunu anlamadık.

Yurtdışından gelen s3 var arkadaşımda ondada öyle.

Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ

Androidler de şöyle bir gariplik var. Türkiye'den satın alınmış s3 ler rehbere girerken 2 sn bekletiyor. Arkadaş da İngiltere'den alınma s3 ü var. O telefonda rehbere bastığın anda giriyor. İkisinde de aynı versiyon yüklü ve rootsuz telefonlar. Ancak bu zamana kadar neden böyle bir fark olduğunu anlamadık.

İkisininde dil seçeneği Türkçemiydi acaba ? Yani Windowsda da öyledir. İngilizce işletim sistemi çok hızlı açılıp kapanırken, türkçe olan bariz gecikir.

Yorum bağlantısı

Mehmetcim,

Seni çok iyi anlıyorum. Özellikle Androidi uzun süre kullanıp, IOS'a önyargı ile bakan kullanıcılar için, IOS'a geçişte yaşanan tipik sendromları yaşıyorsun. Bakıyorsun ki, androidde program açıp kaparken normal karşıladığın gecikmelerin, hiç kilitlenmeyeceğini bildiğin bir telefonda bu fikirlerini doğrularcasına hızlıca açılıp kapanması mest ediyor. ANimasyonlar arkasına gizlenmiş milisaniyelik gecikmeleri program ne havalı açılıyor diyerek göremiyorsun bile. YAzılımın başarısı bu zaten. Oynadığın araç yarışında bazı efektler eksik, bu nedenle takılma yaşamıyorsun ama önemli olan senin oynarken oyunun sürekliliğin bozulmaması olduğuna göre bir önemi yok.

Ancak bir ay kadar sonra biraz hareketlenme olacak kanında. 4 böyleyse 5 mükemmeldir, zaten bunun ekranı küçük biraz daha büyük olursa daha iyi olur diye düşüneceksin. Şanslıysan 5 almadan vazgeçersin bu ergenliğe giren gencin sağa sola zıplamasına benzer hareketlerden. Çünki alsan da almasan da bir süre sonra sağında solunda en az 5" ekranlı androidleri görünce ve kullanan arkadaşlarının bitmek bilmeyen Iphone ile mukayeslerini dinleyince; insanoğlunun engellenemez tatminsizliği bir araya gelecek ve yeni bir android macerasına dalacaksın. İşte bir önceki satırda şanslıysan dediğim nokta bu. En azından 4'ü uzun bir süre dene ki, al sattan zarar etme.

Sonunda Iphone'da birşeyler sana eksik gelecek. Ekranın küçüklüğü ya da IOS'a sıkışıp kalmak duygusu, daha önce yaşadığın android özgürlüğüne yeniden kavuşman için seni sürekli zorlayacak.

Sonrasında S4, Note3 gibi bir modeller yüksek bir modelle bekliyoruz seni yeniden Android dünyasına.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Bu arada Evren abi beni korkutoyorsun ya ulan bu böyle ise 5 nasıldır,ekranıda büyük mis gibidir falan diye 2-3 gündür içimden geçiriyordum :D

Korkmana gerek yok Mehmetcim. Benim de başımdan benzer hadiseler geçmişti. :) Daha önce tecrübe etmiş bir ağabeyin olarak yazdım yukardaki mesajı ve öncesindekileri. Bu nedenle 4'ten hevesini almadan 5'e geçme diye özellikle yazdım.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Google'ın yerinde olsam dava falan açardım. Samsung, Motorola falan android telefon yapmasın diye :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

İos'a sıkışıp kalmak nasıl bir durumdur? Sıkışınca ne olur? Nasıl bir duygu? Ya da ne olunca sıkışıp kalınıyor. Ben 97 Kiloyum bende sıkışır mıyım acaba :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...