Ali Cihangiroğlu 15 Eylül 2012 Paylaş 15 Eylül 2012 Millet bir markayı sevmiş öyle gidiyor işte, şuan tüm markalar süper durumda, bir kısmı yapabileceklerinin sonuna gelmiş, bir kısmı yola devam ediyor, bir kısmı sadece yazılımcıyken bir modelle işi götürmüş, aynı ticaret gibi, gıda üzerine bir dükkan açarsın, tutarsa tutar, elmada öyle mesela, dükkan tutuldu mu paraya para demezsin, halbuki aynı yemeği yan sokakta başkası da yapar hatta daha iyisini, ama tutulmaz, şans işi bu, bu elmada özünde aynı olan modellerini insanlara sevdirme şansını yakalamış, sonuna kadar sömürüyor, alan razı satan razı durumu var, işte bu yüzden millet takılmış kalmış, yan sokaktaki dükkanları göremiyor da diyebiliriz. Neyse sonuçta hepsi aynı yolun yolcusu kafana göre takılacaksın ama uçuk paralarda vermemek lazım tabii. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 15 Eylül 2012 Paylaş 15 Eylül 2012 Kimine göre eksi, kimine göre artı oluyor. Ford gibi, sevilmeyecek çok yeri var ama, hastaları da bir o kadar çok. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Eylül 2012 Paylaş 15 Eylül 2012 Bu haber doğruysa niye hala IPHONE 5 diye soruyorum.. http://teknoloji.mil...143/default.htm Evet ya.. bu haberi facebookta ben paylaştım... Haberi okuyunca şok geçirdim.. Arda bi tokat attı da kendime geldim.. Ben Iphone 5 'in uçtuğunu, gel diyince geldiğini, kendi kendini şarj ettiğini falan zannediyordum... Ciddiyim.. Oysa ki şuna bak : Titreşim bile yok telefonda, sessize alınca görülecek yere konulması şart demekki.. Cebe attın mı bittin.. Sebep yok, hani laylon reklamındaki olduğu gibi, sadece istiyorlar. Çok beğendim o reklamı 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 15 Eylül 2012 Paylaş 15 Eylül 2012 Dün kuzenin s3ünü kurcaladım ve diyorum ki hala iphone. Bunu anlamayız ama saygı duyarız orası ayrı tabii. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 15 Eylül 2012 Paylaş 15 Eylül 2012 Dün kuzenin s3ünü kurcaladım ve diyorum ki hala iphone. Neden ? N'apcan sebebini öğrenip de Mehmet, kavga çıkartacaksın durup dururken. Ben bir şey diyeceğim, Alper (ve benzerleri) bir şey diyecek, ööyle gidecek. Sonra konu kapanacak. Bu mu istediğin Mehmet? Ha, bu mu? Hocam ciddi olarak soruyorum. Ciddi ciddi sebebini merak ediyorum. Bana neden S2 dediklerinde bir sürü sebep sayıyorum. Pek ben soruyorum Neden 4S veya İphone 5 diye soruyorum. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Eylül 2012 Paylaş 15 Eylül 2012 (düzenlendi) Tamamen rahatlık meselesi aslında , ben ios'da rahatım Ali abi andro'da Aslında be her ikisinde de rahatım, ip5 te kayda değer fark olsaydı bende alacaktım ama şuan arada kaldım, kayda değer fark yok, android telefonda ise olmazsa olmazım Tegra chipli olması, one x güzel ama pil dayanmıyor vs. S3 güzel ama ben tam ısınamadım, bekliyoruz bakalım. 15 Eylül 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 15 Eylül 2012 Paylaş 15 Eylül 2012 s3 kullanıcılarıyla konuşma fırsatım oldu ki malesef cihazda donma ve kilitlenme sorunu söz konusuymuş beklediğimiz gibi çıkmadı diyolar Burak S3 kullanan arkadaş ne yüklemiş. Önemli olan o. Ben S2 aldım ve kullanıyorum. Çok kez format attım çok yazılım denedim. Ama stok yazılımında bir sıkıntı yok. Ancak Facebook uyugulamasında sıkıntı yaşıyorum.Geçen hatalı bir çekirdek yüklemesi yaptım telefon kafayı yedi. Hemen orjinale döndüm. Sorun kalmadı. Birde her önüne gelen uygulamayı yüklersen bir şekilde sorun çıkıyor. Bu konuştuklarım S2 için. S3 sorunlu olsa Lokman abi bu konuda bir açıklamada bulunurdu. Hatta sık sık kendisiyle görüşüyoruz çok memnun olduğunu ifade ediyor. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 15 Eylül 2012 Paylaş 15 Eylül 2012 S3 de kullanılmaz be, ne o öyle üzerinde yemek yenilecek sofra gibi Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Şimdi ben bişey soracağım ancak polemik olsun istemiyorum. Malum telefon değiştirme arifesindeyim, S3 mü almalıyım İphhone 5 mi? Genelde sms konuşma internet özellikleri ihtiyacımı görür. Bİr de eposta senkronizasyon hızı teknik özelliklerde sanki biraz s3 önde gibi fiyat performansta alsam hata etmiş olurmuyum ? Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Kendi cihazıma özgü yazılım sorunları yaşıyor olmasam S3 ve titreşimsiz iphone 5 karşısında en mantıklı cihazın S2 olduğunu söyleyebilirdim. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Kendi cihazıma özgü yazılım sorunları yaşıyor olmasam S3 ve titreşimsiz iphone 5 karşısında en mantıklı cihazın S2 olduğunu söyleyebilirdim. Abi sizin S2 de ne sorun vardı ? Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Titreşimsiz telefon olabileceğine inanan var mı? Yok o kadar değil Titreşim var diye biliyorum ayfonlarda. Hatta denedim bile nasıl kıpraşıyor diye. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Gıpraşımı var hatta rehber kişilerine ayrı ayrı tipte ayarlanabiliyor. http://www.gsmarena.com/apple_iphone_5-4910.php S3 mü ip5 mi dersek, eğer s3 ile aynı fiyattan satılacaksa istediğinizi alın bence, yok 2500 tl. derler ve yurt dışı şansınızda yoksa, kesinlikle s3 derim, zaten bir kaybınızda olmayacak, hatta fazlası bile olacaktır Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Şimdi ben bişey soracağım ancak polemik olsun istemiyorum. Malum telefon değiştirme arifesindeyim, S3 mü almalıyım İphhone 5 mi? Genelde sms konuşma internet özellikleri ihtiyacımı görür. Bİr de eposta senkronizasyon hızı teknik özelliklerde sanki biraz s3 önde gibi fiyat performansta alsam hata etmiş olurmuyum ? Burak anladığım kadarı ile fazla detaya ihtiyacın yok. S3'ün ön çalışması olan Nexus'a da bakabilirsin. İkinci eli düşük olacak satarken ama baştan da çok bahsettiğin iki modele göre daha düşük meblağ ödeyeceksin ne de olsa. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Burak anladığım kadarı ile fazla detaya ihtiyacın yok. S3'ün ön çalışması olan Nexus'a da bakabilirsin. İkinci eli düşük olacak satarken ama baştan da çok bahsettiğin iki modele göre daha düşük meblağ ödeyeceksin ne de olsa. Saygılarımla. Aynen öyle abi, tek ihtiyacım olan navigasyonu olabilir. O da sokakta vs. ihtiyacım olursa diye yoksa araç için asla düşünmem, ben eski kafalı bi adamım benim için combo cihaz yoktur. Telefonsa, telefon navigasyon, ise navigasyondur. İkisi bi arada olmaz. S3 düşünüyorum abi ama tahahütlü mü almalıyım yoksa peşin mi alayım karar vermedim. ??? Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Aynen öyle abi, tek ihtiyacım olan navigasyonu olabilir. O da sokakta vs. ihtiyacım olursa diye yoksa araç için asla düşünmem, ben eski kafalı bi adamım benim için combo cihaz yoktur. Telefonsa, telefon navigasyon, ise navigasyondur. İkisi bi arada olmaz. S3 düşünüyorum abi ama tahahütlü mü almalıyım yoksa peşin mi alayım karar vermedim. ??? Internet paketin yoksa Burak kontratı alman daha iyi olur. Bu tip telefonlar internetsiz bir şekilde eksik oluyorlar. Paketli alınca ayrıca internet tarifesi aramaya gerek kalmıyor. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Internet paketin yoksa Burak kontratı alman daha iyi olur. Bu tip telefonlar internetsiz bir şekilde eksik oluyorlar. Paketli alınca ayrıca internet tarifesi aramaya gerek kalmıyor. Saygılarımla. En mantıklısı bu olacak abi o zaman hepsi içinde bir kontrat yapıp rahatıma bakmak. Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 2 Ekim 2012 Paylaş 2 Ekim 2012 Yanlış anlamayın ama çok hoşuma gitti http://www.youtube.com/watch?v=YC7Or0JNKjg&feature=player_embedded benden hızlı davranmışsınız. buyurun bu da türkçe altyazılısı https://www.youtube.com/watch?v=ALxe1BytF1Q&feature=player_embedded Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 Bu ayfondaki sesi araç hoparlöründen alamaz mıyız? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 Şöyle bir soru sorsam? Bir arkadaşım, iphone'da özel mesaj/mail için bir bölüm olduğunu duymuş, yani örneğin belirlediğiniz bir kişiden mail/mesaj vs geldiğinde gizli bir klasöre taşıyormuş otomatik olarak..Normal mesajlar içinde görünmüyormuş. Bunun yolunu yordamını bilen var mı? Tahminim jail break ve ilaveten bir prog. gerekiyordur ama ben çözemedim.. ne o güzin abla köşesi gibi? Yorum bağlantısı
Fatih Ada 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 Bu ayfondaki sesi araç hoparlöründen alamaz mıyız? alabilirsin.. Aux girişi yok mu teypde? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 alabilirsin.. Aux girişi yok mu teypde? Sadece usb var. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 Sadece usb var. Telefonu flashdisk olarak kullanmaya imkan sağlayan programlardan birini indirip dene belki işe yarar Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 Telefonu flashdisk olarak kullanmaya imkan sağlayan programlardan birini indirip dene belki işe yarar Hangi program mesela? Yorum bağlantısı
Fatih Ada 9 Ekim 2012 Paylaş 9 Ekim 2012 Yok öyle bir program... Belki JB'den sonra... JB yapmıştır o bırakır mı abi PhoneDisk DropBox Yorum bağlantısı
Recommended Posts