Guest Mert Boran 11 Mayıs 2013 Paylaş 11 Mayıs 2013 Bende class 10 taktım class 4 ile aradaki farkı hissetmedim sayılır. Bende telefonu tek ekrandan kontrol etme hastalığı var. Bu nedenle launcher yüklemem gerekiyor. Go launcher beni hep 1 hafta idare etti. 1 hafta sonra hep sapıttı. Sürekli hata veriyordu. Komple silip yeniden yüklerdim. Şimdi nova launcher kullanıyorum. Ha odamı mükemmel değil tabiki. Onun yüzünden kilitleniyor. Zaten androidde stabil hale getirmek için güncelleme yoktur. Yapılan güncellemeler genelde yeni android yüklemesidir. Ics den jellye geçmek gibi. Eğer jelly güncellemesi sonrasında kronik bir arıza çıkarsa onun için güncelleme gelmez taki jellye ek özellik eklenecek ise update gelir. Her markadaki android yazılım birebir aynı değildir. Firmaların kendine ait arayüzleri ve ek programları vardır. Senin motorolada yaşadıkların motoroladan kaynaklanmıştır çoğunlukla. Ayrıca rehber açarken bekleme sanırım işletim sistemi diline bağlı. Üst mesajlarda yazılanlara bak. Windows ile android aynı mantıkla çalışan işletim sistemleri. Ingilizce olan androidlerde bekleme yok rehber açılırken ama türkçe olduğunda bekliyorsun. Senin bluetooh işini whatapp ile çözdüğün gibi rehber işini exdialer ile çözen android kullanıcıları var. İngilizce yaptım bir fark yok. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Mayıs 2013 Paylaş 11 Mayıs 2013 Ne çektiniz be android kullanacam diye çocumm Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 11 Mayıs 2013 Paylaş 11 Mayıs 2013 Telefonun da sadece ingilizce dil şeçeneği olacakmış Türkçe olmayacak:) Sen en iyisi exdialer yükle. Arkadaş s3 de onu kullanıyor ve direk açılıyor:) Benim şikayetim yok beklesin ya. O kadar whatsapp, google hesabı, samsung account, sim, telefon hafızası, viber, skype, sd karttakiler. Hepsinde karışık var bence beklemesi normal. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2013 Paylaş 11 Mayıs 2013 Ex dialer guzeldir. Note2'de kullaniyorum ama gorsellik acisindan. Note2'de bu yavaslik soKonusu degil. S2 ve s3'ten bilirim rehber sorununu ve s3'u satmamdaki nedendir. Ancak eski tip sim kaetimdan kaynakli oldugunu dusunuyorum birazda bunun. Sebeplerini aciklamistim. Samsunglarda rehber sorunun altinda yatan konu, rehberin ramde tutulmamasindan kaynakli. Ozellikle telefonun ilk acilisindan sonra rehberbekletiyor. Akabinde hizla acilirken bir anda diger uygulamalrin kullanilmasi ile geri planda kalip ansizin bekletebiliyor. Bellegi 2gb olan Note2'de arka planda calisan uygulama sayisi 1gb'lik modellere gore daha fazla olabildiginden bu sorun cok nadir olarak ramin dolmasi ve arka planda uygulamalrin acilis sirasina gore kapanmasi ile daha nadir yasaniyor hatta hic yasanmiyor. Ben gecikmeye 2 sn olarak sahit oldum iki kere ama kesinlikle bekletme veya donma seklinde degil s3'teki gibi. Exdialer ise ramde kucuk bir boyut isgal ederek surekli arka planda rehberi ve telefon ceviriciyi acik tutuyor espirisi bu. Ancak s3'te ex dialer kullanirken yeni bir kullanici kaydetmek istedigimde bekleme sorununu fazlasi ile yasiyordum. Kisi eklemek icin ex dialer degil stock romdaki rehber programi kullanilligindan arka planda rehber uygulamasi calismadigi icin bekletme kacinilmaz oluyor. Hatta daha da can sikici oluyor. Note2'de kisi eklerken bekleme sorunu yok. Bu nedenle ex dialer rahatlikla kullaniliyor. Exdialere benzer bazi programlarda var stok rehberin ozelliklerini sunan ama gelistirilmeye ihtiyaclari var. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Mayıs 2013 Paylaş 11 Mayıs 2013 Mercedes ile Ford'u kıyaslıyor... Doğru A serisi tırt merso ile Mondeo gibi değilmi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Mayıs 2013 Paylaş 11 Mayıs 2013 (düzenlendi) Andro alacaksanız üst versiyon alet alacaksınız, andro donanım ister, kapasite korkunçtur, yok bana göre değil derseniz gidin iTırt alın, yazılım aynı, gelişme yok, artık zor bela androdan özellik araklamaya çalışıyorlar, evet stabil ve düzgün, çünkü sınırlı yapısı en tırt donanıma göre ayarlı, tek işlemcide taksan yağ gibi, 100 işlemcide taksan yağ gibi, olay yazılımın tek işlemciye göre ayarlı olması ve üstüne istediğin kadar donanım eklesende bunun faydasının olmaması, tırt ios gelişen donanımları göremiyor ve aynı oranda tepki veremiyor, şöyle düşünün, commodere 64 ve yazılımını mesela, bunu söküp i7 işlemci taksan ne yazar, yaptığı yine aynı şey olacaktır, kısaca ios sonuna dayanmış dahada gelişemeyen, gelişen teknolojiyle beraber genişleyemen sınırlı bir işletim sistemidir, boşa beyhuda çabalara girmeyin, ne demişler Steve gitti ios bitti, gerçi gitmesede bittiydi ya neyse :D 11 Mayıs 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Mayıs 2013 Paylaş 11 Mayıs 2013 Diyorum ya, kapalı, sınırlı ve gelişimi tamamlanmış, kısaca bundan sonra elmanın yapacağı birşey yok, androya geçmekten başka tabii Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mayıs 2013 Paylaş 12 Mayıs 2013 (düzenlendi) En güzelinden birtane HTC one alarak başlayabilirdik mesela 12 Mayıs 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Mayıs 2013 Paylaş 12 Mayıs 2013 En güzelinden birtane HTC one alarak başlayabilirdik mesela Ali abi dün bıraktım burdaydın bugün geldim yine buradasın .ok mok atıyorsun ama konusundan da çıkamıyorsun Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mayıs 2013 Paylaş 12 Mayıs 2013 (düzenlendi) Ali abi dün bıraktım burdaydın bugün geldim yine buradasın .ok mok atıyorsun ama konusundan da çıkamıyorsun Sende bazıları gibi ok atıyorsun de de devamını getirme, konudayım evet takılmak hoşuma gidiyorda ondan, yoksa işim olmaz, hep aynı olan aleti ne yapayım ben, 5 alacağıma 3gs al yine aynı, sıkıcı ve tekdüze yalanmı Dikkat edersen kötüdür yaramazdır demiyorum, sıkıcı ve hep aynı, gelişime kapalı diyorum 12 Mayıs 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Mayıs 2013 Paylaş 12 Mayıs 2013 Sende bazıları gibi ok atıyorsun de de devamını getirme, konudayım evet takılmak hoşuma gidiyorda ondan, yoksa işim olmaz, hep aynı olan aleti ne yapayım ben, 5 alacağıma 3gs al yine aynı, sıkıcı ve tekdüze yalanmı Dikkat edersen kötüdür yaramazdır demiyorum, sıkıcı ve hep aynı, gelişime kapalı diyorum Kıskanıyon sevgili abim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mayıs 2013 Paylaş 12 Mayıs 2013 (düzenlendi) Aynen öyle çok pis kıskanıyorum, hemde ulaşamıyorum ciğer misali mahvoldum, o yüzden 2000 kaada hattçe alayım diyorum, durumum içler acısı forumdan yardım bekliyorum, ha sevabına tf5 verirsen kabulum hemmen alırım, nasılsa satsam tıko para, bu konuda elma süper hakkını yemeyeyim, neyse satar parasıyla one alırım, gücenmezsin değilmi Şaka bir yana, iphone için 2 seçenek var, bu aleti ya seversin yada nefret edersin, o tarz bir alet bu, ama asla demem, mesele tf5s, ip5s olur, adam gibi bir ekran, daha esnek bir yazılım (jb falanla olanları kastetmşyorum, onlar her markada var zaten) ile gelirse, tipide güzel olursa alırım, ama şuan için ilgimi çekmiyor, meselede bu zaten. 12 Mayıs 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Mayıs 2013 Paylaş 12 Mayıs 2013 Aynen öyle çok pis kıskanıyorum, hemde ulaşamıyorum ciğer misali nahvoldum, o yüzden 2000 kaada hattçe alayım diyorum, durumum içler acısı forumdan yardım bekliyorum, ha sevabına tf5 verirsen kabulum hemmen alırım, nasılsa satsam tıko para, bu konuda elma süper hakkını yemeyeyim, neyse satar parasıyla one alırım, gücenmezsin değilmi Nah-volmak? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mayıs 2013 Paylaş 12 Mayıs 2013 (düzenlendi) Nah-volmak? :D anladın sen onu Not: dandik şantiye bilgisayar klavyesi ve onun gıcık kocaman takur tukur tuşları.... tuşa hızlı basınca toz çıktı yahu, resmen söküp yıkadım 12 Mayıs 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 android için yapsın, satış rekoru korabilir müşteri kitlesi duyarlıdır Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 Soru: Iphone'da veri transferi kapatılabiliyor mu? Yani androidde l-olduğu gibi sadece telefon görüşmesi için kullanabiliyor muyuz, veri transferini kapatarak? Yoksa illa uçak moduna mı almamız gerekiyor? 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 Soru: Iphone'da veri transferi kapatılabiliyor mu? Yani androidde l-olduğu gibi sadece telefon görüşmesi için kullanabiliyor muyuz, veri transferini kapatarak? Yoksa illa uçak moduna mı almamız gerekiyor? Evet; ayarlar, genel, hücresel veri, burada hücresel veriyi kapatınca aptal telefon oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Mayıs 2013 Paylaş 14 Mayıs 2013 (düzenlendi) Hep derim, ya android tarzı bir yapıya geçerler yada nokia gibi olurlar, hiiç boşuna diretmeyin, stabillik, ekran, işlemci, kaliteli malzeme, bunları artık kıyaslamada bile kullanamıyorlar, işletim sistemide artık demode,bunlar gerçekler, kısaca şusu üstün demeyi bırak, artık şusu geri diyoruz, bakın yine yazayım, kötüdür demiyorum, demode oldu diyorum, geçen senede yazdığım gibi, gelişim hızı korkunç olan bir sistem var, rakip demiyorum, rakip değil artık, baz alınmak zorunda olunan bir sistem bu, yani ios ya andro tarzı bir havaya bürünecek yada gittikçe daha hızlanan şekilde kullanıcı kaybı yaşayacak, bunun kaçışı yok artık, içi aynı dışı farklı nokia taktiği artık iflas etti... Bu arada ikisininde menşei abd ve sazan gibi atlayanlarda biziz ne yazıkki, bu işten kim karlı çıktı diye bir soru vardır, bunun cevabı biz değiliz, bu hep böyle olmuştur ne yazıkki... 14 Mayıs 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2013 Paylaş 14 Mayıs 2013 Abi çıkamaz çünkü apple telefon görüşmesi yaparken internet bağlantısını kesiyor tamamen,androidde 2.3.6'dan sonraki sürümler telefon konuşması yaparken internete girebiliyor.Dolayısıyla telefon çaldığında interneti kestiği için isim çıkmıyor Beğendimi tıkladım ama özellikle de beğendim diye yazmak istedim Mehmet. Nokta atış ve tereddüte yer bırakmayacak bir cevap olmuş. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 Bunu kesin yapmışlardır da ilk kim piyasaya sürer Allah bilir. Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Trafik kayıtları alabilmeniz için harika bir uygulama buldum. App Store da Vidometer diye aratırsanız erişebilirsiniz. Şimdilik ücretsiz ama birçok ücretli olanından çok daha iyi. Yaptığım bir örnek kayıt: Ufak bir hatalı sollama var ama hemen geri çekiliyorum Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 (düzenlendi) tam senlik bu abi:) Hahha, bunu yapmak için önce adam gibi kapasitesi ve gelişme potansiyeli olan yazılım lazım, ios sun sınırları yetmez buna 29 Mayıs 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Speedometer diye bir uygulama var, max. hızı belirtiyorsunuz ikaz veriyor. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Mayıs 2013 Paylaş 30 Mayıs 2013 Telefon konuşmaları kayıt eden(oto) bir uygulama varmıdır bildiğiniz auto call recorder son 20 aramayı saklar, yeni arama yaptıkça kaydetmediklerinizi siler. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder&feature=search_result Yorum bağlantısı
Recommended Posts