İçeriğe Yönlendir

Iphone 4G/4S Sorular, İncelemeler Ve Uygulamalar

Onur Demir

Recommended Posts

Mahmut Sayar

Zello isimli bir uygulama şu ara çok popüler, arkadaşlarımla ya da girdiğin bir grupla bas-konuş şeklinde iletişim sağlıyor. Girdik ve çıkamıyoruz :)

Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar

Bir çok polis de o grupları dinliyor. Sabah biri grubu işletti, 7 otobüs çevik geldi haberiyle 2 km yol yürüdü adamlar. :) Bunlardan ziyade kanaatim bu uygulamanın çok ama çok tutacağı yönünde, biz iş arkadaşlarıyla grup kurduk meğer ne çok akıllı telefon varmış :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Ama bende tirtPhone var android yok :(

Internet ile calisiyor,androidde wolkietolki yada volkietolki mi oyle birsey vardi

ben de herşeyi o kadar basit sanıyordum, değilmiş :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin
(düzenlendi)

Jailbreak yapılmış ancak, ios 7 çıkmadan piyasaya sürmezler.. yani uzun bir süre için yok :)

teşekkürler o zaman versiyonu düşürme imkanımız varmı jailbreak yapmak için kaça düşmemiz lazım ?

Birde android de whatsapp üçretsizdi burda neden paralı indiremiyorum parasız yolu varmı?

tarihinde Hüseyin Yergin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin

Parasız yolu yok ancak şöyle bişi denersen olur,

Whatsapp kullanan iphone telefonu olan bir arkadaşın senin telefonunda kendi şifresi ile itunes da oturum açsın ve whatsapp ı bedava senin telefona yüklesin, sonra çıkış yapıp sen senin şifre ile oturum aç tekrar

Böylece bedava whatsapp'ın olur :)

Mesela ben bu yolla 40 TL'lik navigasyonu telefonuma yükledim arkadaşda olduğu için bedavadan ya da ne bilim benim şifre ile annemin telefonuna bedava whatsapp ı yükledim.

Teşekkürler denemek lazım.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

"Hadi ya cok sacma degilmi ama koskoca apple buna care bulamamismi :)"

Hehehee...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin
(düzenlendi)

ıyyy onlar nasıl resim öyle hiç halk arabasına yakışmıyor bak bunlar süper:

http://www.luckystorex.com/images/iphone-5/iphone-5-case-black-5249.jpg

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTJIWQMh_sDmxjnKz1fKDIuEloglvE5LfPqDtNtCsdCYKiPVZ0

http://www.wrcclothing.com/sites/default/files/F12-Iphone.jpg

Resim dosyası kullanmaya yetkiniz yok gibi birşey dedi ondan link yazdım.

(Bu resim dosyası uzantısını kullanmaya yetkiniz yok.)

tarihinde Hüseyin Yergin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

İos 7 şimdi iphone4'e gelicekmi yoksa sadece 4S ve 5'emi gelicek ?

4ten itibaren gelicek ancak 4 kullananlar sanirim sıkıntıya dusucek biraz, o yüzden hemen geçiş yapmayıp biraz beklemekte yarar var çıktığında.
Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

ya şöyle baktımda zaten siri miri cart curt gelmiyecek 4'e.Birde temanın böyle olmasının sebebi bence dahada hızlandırmak.Çünkü şu anki kullandığımız ciddi anlamda daha yüksek çözünürlüklü ikonlar falan.Birkaç yeni kısayol fena olmaz aslında :)

apple'ın klasik taktiğidir bu ama eskiyi iyice eskitmek. Evde Imac G5 kullanıyoruz. Garibim azik büzük kaldı senelerdir. İpod touch 2g vardı bende 4.2.1 sürümünden sonra güncelleme almadı. 

Apple eldekine keser desteği ve en son çıkardığı sistemle içice şişirir makineyi sonra dersin ki ulem ne bu.

Ama bunu diyene kadar aradan bir 5-6 sene geçmiş olur. O 5-6 senelik dönemde de makineyi sanki ilk günüymiş gibi kullanmaya devam edersin. :) 

Şahsen ben imkanım olsa veya bilgisayar alacak olsam macbook pro alırım. uzun süre ardıma bakmam.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Mac mi, oyun oynamıyorsan olur tabii :) oynanacak seviyedekilerse (oda anca giriş seviyesi) haddinden fazla pahalı...

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/apple-me664tua-macbookpro-notebook-i7-24ghz-8gb-256gb-ssd-154-1gb-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65230

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

Mac mi, oyun oynamıyorsan olur tabii :) oynanacak seviyedekilerse (oda anca giriş seviyesi) haddinden fazla pahalı...

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/apple-me664tua-macbookpro-notebook-i7-24ghz-8gb-256gb-ssd-154-1gb-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65230

Oyunlar artik konsolda iyi olmaya basladi exclusive oyunlarin konsollardaki basarisi ortada ve artık yapımcılar genelde hep yeni fikirli oyunları veya ağır topları hep konsollara çıkarıyor. Windowsta oyun devri artık dususe geçmeye basladi bilginize :)
Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

İos 7 daha çok çağa ayak uydurmak için gelecek olan bir versiyon gibi geliyor bana. Oyüzden 4Ste sıkıntı çıkartmayacaktır çünkü tırtingen İpad miniyede geliyor.

4S hala güçlü bir bir cihaz.

Yorum bağlantısı
Kutay Akçar

Tapatalk forum uygulaması app store da ücretsiz bilginize. Çok nadiren düşüyor ücretsize sanırım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

İos7 ile 4Sin şarjı yarım günde bitiyormuş. Beta 2 ile düzeltirler herhalde.

Beta 2 yi bırak 72 bile kurtaramaz artık İOandroS u :)

Yorum bağlantısı
Kutay Akçar

Aynen tapatalk ücretsiz oldu(4 lira falandı) Kesinlikle indirin...

Tapatalk2 halen ücretli onada güncelleme geldi...

Fırsatlar bölümüne de yazsak mı acaba emin olamadım. Buraya çok kişi bakmıyor, yazayımda faydalansın millet.

Yorum bağlantısı
Kutay Akçar

En son sakın tapatalk 4 kullanmayın diye uyarmıştı yönetim. Daha beta olduğu için forum server'ında sıkıntı yaratıyormuş. Beni maksimumum 2 hafta önce uyarmışlardı :)

Tapatalk 4 ü kim nereden çıakrdı anlamadım ki? Iphone da tapatalk versiyon4 diye bişey dahi yok aradım bulamadım. Fırsatlarada konu açtım orada da aynı muhabbet oldu ama sanırım android için o..

Yorum bağlantısı
Kutay Akçar

Hmmm kaldıralım mı öyleyse? Ama diğer konu android için o problem denildi. Bu zaten ücretsiz değildi yenile ücretsize düştü.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Ücretsiz versiyon kullanılmayacak denildi. Paralı sürüm stabil diğeri beta. Beta olanda serverımızda sorun çıkartıyor.

iOS'te öyle bir sıkıntı yok abi. :)

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
H.Cenk Bayrakçı
(düzenlendi)

Mert şarjlı kılıftan memnun musun?

tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Kutay Akçar

iphone 4 son günlerde biraz yavaşladı gibi özellikle whatsapp

işin ilginç yanı bir anda oldu, versiyon falanda yükseltmeden

bi arkadaşta daha var onunkide aynı.

enteresan

Bende 4s var whatsapp bi garipleşti ama updateden sonra oldu aslında garipleşen şey çok açık sohbetlere girerken yeni mesajınız varsa indirmeyi bekliyor öyle giriyor eskiden girerdi sonra mesaj düşerdi zaten. Ama şimdi mesaj inmeden girmiyor öyle bekliyor bence hiç hoş olmamış. Sizdeji sıkıntıda aynı mı bilemiyorum tabi.

Abi şu anda sorunsuz kullanmaktayım :)

1 hafta önce güncelleme geldi whasapp'a,siz güncellemeden yavaşladıysa bilemem.Fakat şu anda bir sorun göremiyorum benim telefonumda...

Benimde güncellemeden sonra bir gariplik oldu. Mesaj geldiyse whatsapp a girerken mesajın inmesini bekliyor o sıra bağlantı zayıfsa bi hayli bekletiyor.
Yorum bağlantısı
Kutay Akçar

Aynen güncellemeden sonra ağırlaştı, mesajların ekranda çıkması gecikiyor

Onun sebebi tahminimce mesajı indirmeyi beklemesi. Her daim olmuyor yeni mesaj geldiği zaman whatsapp a girince oluyor. Yani 4s te de durum aynı.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Selçuk Keleş

Gördüğüm kadarıyla, herkes 7'e geçmiş durumda.

Hatta pek anlamayan bir tanesini yeğeni "7'ye geçmezsen yavaşlıyomuş" diye kandırmış ve yüklemiş "eskisi faha güzeldi" diyor :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...