İçeriğe Yönlendir

Glx'e Ghia Direksiyonu

Akın Konuk

Recommended Posts

Akın Konuk

Merhaba 97 glx Mondeo sahibi oldum aslında hiç aklımda yoktu Mondeo sahibi olmak demek kısmet böyleymiş,neyse konuya döneyim.

GLX direksiyonunda müzik sistemi kontrol düğmeleri yok acaba ghia direksiyonu taksam olur mu yada nasıl olur fikirlerinizi öğrenebilirmiyim? teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Akın Konuk

ghia modelinin direksiyonunda 4 tane düğme var onların fonksiyonları nedir yoksa hız sabitleyicimi ?

Yorum bağlantısı
Akın Konuk
+1 ghia direksiyonundakiler hız sabitleyici tuşlarıdır. :good1:

hız sabitleyiciyi direksiyona koyacakları hiç aklıma gelmemişti opel ve mercedes te direksiyonda değildi çünkü demekki bu hayalim suya düştü sağlık olsun.

bu konu ile alakası yok ama normalde yeni konu olarak açmıştım ancak focus un konusuna koymuşlar yeniden sorayım glx in arka camları otomatik değil ghia nın sistemini glx de kullanamazmıyız çıkmacıdan cam krikosunu düğmelerini alarak.

Yorum bağlantısı

Tesisat var ise mekanik değişimi ile beraber olur.Ön sol kapıyada 4 lü buton takımını koymanız gerekiyor ve emin değilim ama Kapı kilitleme ecu'sü ile ilgisi yok ise sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
bu konu ile alakası yok ama normalde yeni konu olarak açmıştım ancak focus un konusuna koymuşlar yeniden sorayım glx in arka camları otomatik değil ghia nın sistemini glx de kullanamazmıyız çıkmacıdan cam krikosunu düğmelerini alarak.

Yapılacak işlemin model ile bağlantısı yok.. Yani focusta ne yapıalcaksa mondeo da da o yapılacak bu sebepel birleştirilmiş.. Tekrar burada sormanıza gerek yok..

Tüm üyelerimiz forumun her yerini okur..

Sorunuzu bulabildiğinize göre siz de okuyorsunuz..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Burçin Teymen
Tesisat var ise mekanik değişimi ile beraber olur.Ön sol kapıyada 4 lü buton takımını koymanız gerekiyor ve emin değilim ama Kapı kilitleme ecu'sü ile ilgisi yok ise sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

Oktay bey, kapı kilitleme ecu'sü dediniz. benim aracın merkezi kilitleme sistemi çalışmıyor. Bu ecu'den kaynaklanıyor olabilir mi? yeri nerdedir bu aletin?

Yorum bağlantısı
Oktay bey, kapı kilitleme ecu'sü dediniz. benim aracın merkezi kilitleme sistemi çalışmıyor. Bu ecu'den kaynaklanıyor olabilir mi? yeri nerdedir bu aletin?

Öncelikle kumanda pili kontrolü yapın.Yaptınız ise ecu'de dahil her seçenek gözden geçirilmeli.Pil hatası en çok rastlanan hata.Ecu sağ torpidonun altında.

Yorum bağlantısı
Burçin Teymen
Öncelikle kumanda pili kontrolü yapın.Yaptınız ise ecu'de dahil her seçenek gözden geçirilmeli.Pil hatası en çok rastlanan hata.Ecu sağ torpidonun altında.

Sorun kumandadan değil. Manuel olarak içeriden de çalışmıyor kilid, yani şoför tarafını açıp kapatınca diğer kapıları kilitlemiyor. ECU dediğiniz sağ torpido altındaki elektrikçimin beyin dediği kutu ise o da sağlam çıkmıştı zaten. Yine kaldık ortada. :keyifli:

Yorum bağlantısı
Sorun kumandadan değil. Manuel olarak içeriden de çalışmıyor kilid, yani şoför tarafını açıp kapatınca diğer kapıları kilitlemiyor. ECU dediğiniz sağ torpido altındaki elektrikçimin beyin dediği kutu ise o da sağlam çıkmıştı zaten. Yine kaldık ortada. :nazar:

Muhakkak bir sorun var bu ortada detaylı tesisat mekanik kontrolü şart.Kapı açma kollarından birisi muhakkak takılı kalmış olmalı .Ortada kalınacak bir durum yok.Usta bulmanız gerekiyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...