Cihat Küçükay 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 NFS Unlimited Ruse Red alert Dirt showdown Prince Of persia (tüm serileri) Ve daha aklıma gelmeyen onca güzel oyun, fırsat bulursam tomb raider alacağım :-) Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 30 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2013 Simcity 5 oynayabilen var mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Simcity 5 oynayabilen var mı? Satın alacağım ama korkuyorum, çok sıkıntılıymış. Bu ara Mustafa yüzünden fena EuroTruckSim2 ye taktım... Yorum bağlantısı
Semih İzgi 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Eski bir Generals oyuncusu olarak yenisinin generals 2 nin geliyor olması beni baya heyacanlandırdı.Çıkınca uykusuz geceler beni bekliyor olacak.Tabii ki tail günleri. http://www.youtube.com/user/commandandconquer http://www.commandandconquer.com/en/media/screenshot Eklenti paketi Rise of REDS çok güzeldir. 2 çıkana kadar keyifle oynayabilirsiniz. Biz Generals ve Zero hour' u kuzenimle çok oynarız. Yanlız Rise of Reds 'de mismatch ve disconnect hataları alıyoruz. Yinede bir deneyin derim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Satın alacağım ama korkuyorum, çok sıkıntılıymış. Bu ara Mustafa yüzünden fena EuroTruckSim2 ye taktım... multisi olsada kapışsak Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 multisi olsada kapışsak Yüklüyken ve boşken ki hız rekorun kaç Yorum bağlantısı
Emre Köksal 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 arctic combat a beklerim klanda yer var hepberaber oynarız Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 1 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2013 Satın alacağım ama korkuyorum, çok sıkıntılıymış. Bu ara Mustafa yüzünden fena EuroTruckSim2 ye taktım... Hala 100 liradan düşmedi marketlerde. Sağlam internet bağlantısı istiyor ve sağlam bağlantın olsa da EA'nın serverları başarısız. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Hala 100 liradan düşmedi marketlerde. Sağlam internet bağlantısı istiyor ve sağlam bağlantın olsa da EA'nın serverları başarısız. İnterneti, parasını geçtim. Çok zevk alacağımı biliyorum ama oyunun sürekli netten kopmasını kaldıramam. O zaman yanarım o paraya. 1 lira dahi vermiş olsamda... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Yüklüyken ve boşken ki hız rekorun kaç volvo 760ps 140 yada 150 idi alman otobanında max hız değil viraj kabiliyeti önemli. ben mercedes ve iveco seviyorum o yüzden. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 multisi olsada kapışsak Aaa benden başka oynayanlarda varmış. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 eski hard truckcılardan kim var az mı greystone a kaçak mal taşımadım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 volvo 760ps 140 yada 150 idi alman otobanında max hız değil viraj kabiliyeti önemli. ben mercedes ve iveco seviyorum o yüzden. 750ps kullanıyorum şu an. Viraj kabiliyeti boşken gayet iyi de, doluyken yüke göre değişiyor. 6x4 kullanıyorum 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 750ps kullanıyorum şu an. Viraj kabiliyeti boşken gayet iyi de, doluyken yüke göre değişiyor. 6x4 kullanıyorum Çok beygirli şeyler alınca virajlarda devriliyor benim tır. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Çok beygirli şeyler alınca virajlarda devriliyor benim tır. Öbürleri de yokuşlarda bayılıyor, çok geç hızlanıyorlar. Hızlı olanların bakımını da çok pahalı ayrıca Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 4 çeker yerine kırk ayak mı diyolar orta aksda dönüyor o daha iyi virajlarda. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 4 çeker yerine kırk ayak mı diyolar orta aksda dönüyor o daha iyi virajlarda. Bilmiyorum ki, en güçlü motor hangisininki ise, onu alıyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 şase motordan bağımsız. 750 doğru. 760 yok 730 luk scania R da vardı galiba yüksek tavan sevmiyorum ben Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Grid 2 yi bitirmek üzereyim. Oyunda araçların fiziki hareket mantığı ilk çıkan grid ile neredeyse aynı. Araç çeşitliliği yok denmiş ama bence gayet yeterli. Her türlü araç kullanabiliyorsunuz. Online bölümüne giriş için üyelik istiyor. Online modunu da bi ara kurcalamayı düşünüyorum. Eski oynadığım tüm araba oyunlarını en zor level de bitirebiliyordum ama bu oyuna medium da başladım bi kaç yerde zorlandım. En zor da nasıl olcak merak ediyorum. Abi sürüş dinamikleri nasıl ilk oyuna benzer mı? yoksa iyice arcade havasında mı? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 eski hard truckcılardan kim var az mı greystone a kaçak mal taşımadım Gerçeğinde öğrendik, oyunda pekiştirdik tekrar gerçeğine dönüp ustalaştık. Yeni bilgisayar ile ets2 ye başladım hilesiz hurdasız iyi gidiyorum. Dandirik direksiyon setiyle bile bağımlılık yaptı tekrardan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 Simcity 5 oynayabilen var mı? sadece ilk serisini oynamıştım yıllar evvel bir yerden devam etmem lazım Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 Dirt showdown oynuyorum, direksiyon olmadan drift çok zormuş :-) Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 Bu ara kamyonc old. Euro Truck 2 simülatör takılıyorum. Esas oyun online oynadığım. Bu ara rahat zamanım müsait. Legend Online baya gelişti . Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 Euro Truck Sim 3 oynamaya başladım, yıllar hard truck 18 whells bitirmiştim. Ama bu oyun biraz sıkıcı geldi bana. Siz online modda mı oynuyorsunuz ya da benim bilmediğim eğlenceli tarafları varmı bı bu oyunun. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 (düzenlendi) Sizce hangisini seçtim Cevabı belli ama olsun ben focusu seçmiştim ama golfün 4wd olduğunu bilseydim golf seçerdim. Bu oyunda FWD hiç zevkli değil. Senin ne seçtiğin bellidir zaten. 6 Ağustos 2013 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts