İçeriğe Yönlendir

Explorer Radyatore Atf 2 Yagi Karismis..


Mehmet Alyaprak

Recommended Posts

Mehmet Alyaprak

Hakan abi pekii hani şanzımandaki kırmızı ya e motordaki böyle biliyorsun işte rengini.. radyatördekide pembe olunca biz direk atf şanzıman yağı demiştik ama onada baktırayım..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

GÖrünen suda mottor yağı yok, sudaki atf ise, alttan üstten birşey gözükmez, radyatör ile tümleşik, hadise radyatörün içinde olur biter, şanzımana su girmeden el atmalı. Yapalım satalım denirse de, yaptırmadan bu halde satmalıdır, işin altın kuralıdır.

Yorum bağlantısı
Yiğit Hakan Ünlü

Merhaba Mehmet;

Çağlar üstadın dediğine katılıyorum.Radyatör ile şanzıman soğutucusu iç içe.Delinme falan olmaz tahminimce.Altta görünen bildiğim kadarıyla direksiyon pompasının(küçük dikdörtgen) radyatörü.Hakan Tarım adaşımın dediği doğrultusunda iyi bir mekanikci arıza tespiti yapıp aracı onarmalı.

Yorum bağlantısı
Mehmet Alyaprak

Peki iste Caglar abi ne yapilmasi gerekiyor ne yapayim bugun babamlar arabayla biryere gitmisler satmak icin gostermeye takasa gireceklermis galiba abi.. Bi fiyat belirleyip soyleyeceklermis.. Ama daha arabanin durunu bilmiyorlar fiyat belirlenirken cagirip inceleyeceklermis..

Merhaba Yigit abi bugun videoyu cekecektim babamlar arabayla gostermeye gitmisler abi motoru hala sicak diye cekmedim demin dukkandaydim.. Yarin sabah Allahin İzniyle cekecegim abi..

Yorum bağlantısı
Mehmet Alyaprak

Onu ben universiteyi kazaninca alcam abi :p:) VALLA abi varya yani kendi explorer imdan baska sahip olmak isteyecegim daha dogrusu cinardan beni vazgecirebilcek onun icin cinardan vazgecebilcegim tek explorerdir heralde :) ya bir yakiti sorunsuz iki MASAALLAH MASAALLAH arac sorunsuz uc bi arabaya yapilabilcek en sade modifiye var yani ah benim elimde olsa alcagim tek explorer seninkidir abi :) :) bu haliyle neye gider Hakan abi bu ??

Yorum bağlantısı
Mehmet Alyaprak

18 e bu arabayi verecegim aklimin ucundan gecmezdi :lol2: Hayirlisi.. Bakalim 18 verceklermi..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...