İçeriğe Yönlendir

Antepli Kebapçının Reklam Broşürüymüş :)


Tahir İlter

Recommended Posts

Tahir İlter

Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve Türkleri Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir. İcabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi? İç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır. Kolestrol, kebapları yedikten sonra iki şise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur. Sakın bu oyuna düşmeyin. Femini, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir. Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir. Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatın, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin! SİZ KEBAP, Cİ

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Süpper Olmuşta ama çıkan göbeği nereye saklayalım. Hele halı sahada depar atarken ağır kalma durumunda ne yapalım. Turbomuz yokki 1700 devirden sonra roketlesin :D Ama yemek varsa hiç affetmem hele birde Antep'teki Çulcuoğlu'ndaki kebaplar varsa hiç kimse tutamaz. Taaa burdan oraya kebap yemeye gidiyorum :rofl: Bak şimdi canım çekti bu saatte.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Altına imzamı atarım ancak eklemem var; yazıda bahsi geçen insanlar bedenen çok çalışıyordu. Yani kahvaltıda yarım kilo tereyağı yiyen insanlar olduğu gerçektir. Ama kahvaltıdan sonra tarlaya gider akşama kadar çalışırdı. Bu adamda kolesterol, yağ, şeker, tuz olur mu? :D

Süpper Olmuşta ama çıkan göbeği nereye saklayalım. Hele halı sahada depar atarken ağır kalma durumunda ne yapalım. Turbomuz yokki 1700 devirden sonra roketlesin :fiuw: Ama yemek varsa hiç affetmem hele birde Antep'teki Çulcuoğlu'ndaki kebaplar varsa hiç kimse tutamaz. Taaa burdan oraya kebap yemeye gidiyorum :fiuw: Bak şimdi canım çekti bu saatte.

Saygılarımla.

Saati boş ver bana da gönder kardeşim. Isıtır yerim. :rofl:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bu yazının üzerine şimdi yola çıkıyorum. Ver Elini Arhavi..Muhlamalar beni bekliyor...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Eczanelerde soda satılmasını destekliyorum, kolesterolü dengeler :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Fırat Şenol

Nisan ayında iş gezisi için ilk kez gittiğim Antep'e gerek insanı ile gerek esnafı ile ve elbetteki mutfağı ile hayran kaldım . Yediğim küşlemelerin tadı hala damağımda... :p:)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
Bu yazının üzerine şimdi yola çıkıyorum. Ver Elini Arhavi..Muhlamalar beni bekliyor...

Muhlamamı Mıhlamamı adını tam bilmiyorum ama uzun gölde birşey yedim. Tadı hala damağımda. Yok öyle bir güzellik. Harika birşeydi ya. Şimdi ağzım sulandı.Sizde nispet yaptınız şimdi :p Sizede afiyet olsun.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Tahir İlter
Muhlamamı Mıhlamamı adını tam bilmiyorum ama uzun gölde birşey yedim. Tadı hala damağımda. Yok öyle bir güzellik. Harika birşeydi ya. Şimdi ağzım sulandı.Sizde nispet yaptınız şimdi :) Sizede afiyet olsun.

Saygılarımla.

Bende çok sevdim Mehmet Abi mıhlamayı arkadaş var bozulmayacağını bilsem isteteceğim valla kargoyla yollasın ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...