İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta Ttxp 2011 Body Kit

Aydın Karadağ

Recommended Posts

Aydın Karadağ

Arkadaşlar öncelikle hepinize Selamlar forumunuza yeni uye yeni bir Ford kullanıcısıyım..

Araclarını orjinal kullanmayı sevmeyen ınsanlardanım.. Aracımda 16 ınc ofsetli 5 kol jant eıbach 4 cm pro yay ledli gunduz farı kısalarda xenon (mercekli far olduğu için taktım sürüş acısından önemli) ve cam filmi var.

Simdi aracıma St pakette ki gibi body kit yaptırmak ıstıyorum arastırdıgıma göre bu paketi 750 tl gıbı boyalı olarak yapıyorlar ancak kullandıkları malzeme fiberglass olmasından dolayı pek ıcıme sınmıyor. Konu hakkında daha önce yaptıran ya da yaptırmayı dusunen baska arkadaslar var sa yardımlarını beklıyorum.. Hepinize Selamlar..

Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ
Öncelikle hoşgeldiniz ve aracınız hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Forumun geneli aracını orjinal kullanmayı severim der, ama bir adet led ampülü ile başlar herşey... :)

Çok fazla para vermek istemiyorsanız fiber kullanın.Lakin Kaliteli olsun diyorsanız elinizi cebinize atın biraz, kaliteli malzemeyi , aracınızı sataren ekstra olarak satabilirsiniz.Fiber malzeme kısa ömülürüdür.

Simdi ben kullandigim butun araclari komple tampon olsun coilover olsun hep bu sekilde kullanmaya aliskin oldugumdan bu adetimi fiesta ya da yapmak istiyorum ancak aracin hani sinirlari vardir bu aracinda sinirlari belli o yuzden cok asiriya kacmadan gayet *** küfür *** bir arac yapmk istiyorum ( gerci su an yay ve jant cam filmi ve ledli gunduz farlari ile gayet guzel) ama fiber sevmiyorum kaliteli malzemeden yaptirabilecegim tavaiye yerler neresidir??

Yorum bağlantısı
İsrafil Önal
Arkadaşlar öncelikle hepinize Selamlar forumunuza yeni uye yeni bir Ford kullanıcısıyım..

Araclarını orjinal kullanmayı sevmeyen ınsanlardanım.. Aracımda 16 ınc ofsetli 5 kol jant eıbach 4 cm pro yay ledli gunduz farı kısalarda xenon (mercekli far olduğu için taktım sürüş acısından önemli) ve cam filmi var.

Simdi aracıma St pakette ki gibi body kit yaptırmak ıstıyorum arastırdıgıma göre bu paketi 750 tl gıbı boyalı olarak yapıyorlar ancak kullandıkları malzeme fiberglass olmasından dolayı pek ıcıme sınmıyor. Konu hakkında daha önce yaptıran ya da yaptırmayı dusunen baska arkadaslar var sa yardımlarını beklıyorum.. Hepinize Selamlar..

Eibach 4 cm yay ??? hmm.. 3 'lük ve 5 'likleri var. Umarım sağlam birinden almışsındır.

Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ
Eibach 4 cm yay ??? hmm.. 3 'lük ve 5 'likleri var. Umarım sağlam birinden almışsındır.

kardeşim hemen bakıyorum kutusu duruyor bir dk...

kardeşim hemen bakıyorum kutusu duruyor bir dk...

3.5 luk olandan mıs..

Yorum bağlantısı
Atilla Atun

foruma hoşgeldiniz.

diğer arkadaşlarında dediği gibi herşey ufak larla başlar bende öyle ufak larla başladım ve şu anda kendi difüzörümü kendim yapma kararı aldım.vaktim var yerim var bir tek yetenek kaldı o da allahtanki mecvut.yakında fotolarını koyarım nasip olursa.

body kit dediğiniz zaman 1400tl de var 700tl yede var 510 tl ye da mevcut.bu fiyatlarar bulmuş birisiyim ama neden vermem çünkü pahalı.

biliginize ön tampon karlık boyasız 130 tl marşpiel 130 tl arka difüzör 250 tl total 510 tl zorlayın pazarlık yapın 450 tl.

boyayıda ben atamam dersen deneyin zevk meselesi atarsın.boyaya para vermeden toplam 450 ye mal oldu yine söylüyorum pahalı ben kendim yapmaya karar verdim.internette bütün püf noktaları yazıyor araştırın.

dilerseniz body kiti sac tan bile yaparsınız.

,

Yorum bağlantısı
C.İlker Özsaraç

Bence servise danışın. Ben 2,5 senedir komple orjinal "s paket" kullanıyorum plastik ve esnek olduğundan çok memnunum. Servistende pazarlık yapıp fiyat alabilirsiniz. Garantisi de olur. Fiberler montajda birebir oturmayada bilir

Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ
Bence servise danışın. Ben 2,5 senedir komple orjinal "s paket" kullanıyorum plastik ve esnek olduğundan çok memnunum. Servistende pazarlık yapıp fiyat alabilirsiniz. Garantisi de olur. Fiberler montajda birebir oturmayada bilir

Vallahi istanbulda ki servislerde baktiklarim icinde hepsi disaridan yaptiriyorlar ve fiber mis istedikleri fiyaatlar 1500 tl ustu bende onlarin yaptirdigi yeri buldum ve siparisi verdim 2 yil garanti veriyor uretim hatasina marspiyel takimi on ve arka tampon alti ve St ruzgarlik 750 tl hepsi

Yorum bağlantısı
C.İlker Özsaraç

Ford merkezini arayın ozaman. Fiber satmaları çok ilginç geldi. Fiber için 1500 TL fiyat anormal gibi. Orjinal fabrika üretimi plastik benim sadece spoiler 450 Tl gibi bir fiyat vardı ben aldığımda, tampon eklerine de yaklaşık 1400 TL verdim. Boya hariç. Faturaları ve tek tek orjinal parça kodları da mevcuttu.

Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ
Ford merkezini arayın ozaman. Fiber satmaları çok ilginç geldi. Fiber için 1500 TL fiyat anormal gibi. Orjinal fabrika üretimi plastik benim sadece spoiler 450 Tl gibi bir fiyat vardı ben aldığımda, tampon eklerine de yaklaşık 1400 TL verdim. Boya hariç. Faturaları ve tek tek orjinal parça kodları da mevcuttu.

adamlar birbirinden habersiz.. ST spoiler diyorum eski spoyler mi diyorlar.=)

Yorum bağlantısı
Guest Yusuf Bora Co?kun
(düzenlendi)

Herkese merhaba ama hala bir adres bir isim veren yok. Spider da gördüm bende ama güzel değil bence..

tarihinde Ersen Tapan tarafından düzenlendi
L
Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ
Herkese merhaba ama hala bir adres bir isim veren yok. Spider da gördüm bende ama güzel değil bence..

www.otosport.com.tr dan sipariş verdim carsamba gunu elimde olacak . istanbulda elif tuning e ve bir kaç tane yetkili servise bu urunleri yapan yer burası.. bakalım carsamba gelicek persembe takarız kısmetse...

Yorum bağlantısı
Tolga Yıldırım

Siteyi inceledim.. akılda kalan birçok şey var paylaşım için teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Sezai Özcan
www.otosport.com.tr dan sipariş verdim carsamba gunu elimde olacak . istanbulda elif tuning e ve bir kaç tane yetkili servise bu urunleri yapan yer burası.. bakalım carsamba gelicek persembe takarız kısmetse...

taktırdıysan resim koyabıliyonmu bi gorurduk nası duruyor

Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar

hocam gündüz farı demişsiniz, çok merak ettim rica etsem fotografta da görebilir miyiz?

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Faruk Meydam

aydın bey merhaba eğer ki fazla para vermek istemiyorsanız bencede fiber kullanın nedeni ise ufak tefek bişe olduğunda fiberin tamir seçeneği var bunu unutmayalım.bende body kit düşünüyordum ama bu aralar biraz masraflar arttı =) bende 2 gün önce aksaray dan yay almaya gittim ve body kit fiyatını sordum 400 tl boya ve montaj dahil fiyat aldım.bu fiyat bize olacak fiyattır.tabiki toplu alımlarda fiyatın düşeceğini tahmin edersinizarzu ederseniz tel no veririm arar görüşürsünüz siyah fiestalı faruk derseniz hatırlar =)

Yorum bağlantısı
Sezai Özcan
(düzenlendi)

aydın bey merhaba eğer ki fazla para vermek istemiyorsanız bencede fiber kullanın nedeni ise ufak tefek bişe olduğunda fiberin tamir seçeneği var bunu unutmayalım.bende body kit düşünüyordum ama bu aralar biraz masraflar arttı =) bende 2 gün önce aksaray dan yay almaya gittim ve body kit fiyatını sordum 400 tl boya ve montaj dahil fiyat aldım.bu fiyat bize olacak fiyattır.tabiki toplu alımlarda fiyatın düşeceğini tahmin edersinizarzu ederseniz tel no veririm arar görüşürsünüz siyah fiestalı faruk derseniz hatırlar =)

400 TL nasıl birşey yapıyor? Çok ucuz değil mi? İsmi ne buranın?

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
400 tl nası bişey yapıyo cok ucuz deyilmi ismi ne buranın
Yorum bağlantısı
Faruk Meydam

istanbul-aksaray'da baysallar tuning de 400 tl ( ön - yan - difüzör - st spoiler ) boya ve montajlı fiyattır.bu bizlere olacak fiyattır.ararsanız siyah fiestalı faruk un arkadaşıyız derseniz yardımcı olurlar.

Ferdi bey ;‎0 212 529 99 99 --- 0 212 529 89 89 --- 0 531 980 25 22

bu ilandaki body kit setinin aynısı.fikir vermesi açısından yayınlıyorum.bu arada bu ilandaki de uygun 350 yazıyor fakat boya ve montaj yok boyalı hali 550 tl imiş bilginize.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...